Alkemia

Aluksi on todettava, että alkemia ja taikuus eroavat merkittävällä tavalla toisistaan. Magia synnyttää verrattain lyhyessä ajassa selkeitä ilmiöitä, jotka vaikuttavat maailmaan eri tavoin. Alkemia taas käyttää suuresti aikaa erilaisten vaikutusten luomiseksi. Toinen merkittävä ero taikuuden ja alkemian välillä on alkemian vaatimat arvokkaat ainesosat, joiden hankkiminen jää usein vain kaikkein varakkaimpien mahdollisuudeksi.

Etelän kauppavaltioissa alkemialla on monia käyttötarkoituksia. Eri kauppahuoneet palkkaavat värjäykseen erikoistuneita alkemisteja. Toiset kauppahuoneet taas palkaavat alkemisteja hävittämään tuholaisia varastoistaan tai säilömään tuotteitaan paremmin. Alkemisteilla on myös monia muita temppuja hallussaan, mutta kuten aina e maksavat rahaa.

Todella mahtavat alkemistit ovat harvassa, mutta heidän väitetään voivan parantaa lukuisia vaivoja, hallita tulta ja jopa nuorentaa ihmistä. Altaroksessa ei tiettävästi ole yhtäkään näin mahtavaa alkemistia, mutta muutama alkemisti valmistaa käärmetulena tunnettua palavaa nestettä, jota käytetään sotalaivojen heittokoneissa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped