Lyhyt kuvaus jokaisesta pelaajahahmosta tänne.

Achim Syr

Katujen kasvatti

Achim on keskimittainen, varreltaan sorja ja varsin komea nuori mies. Hän on käytökseltään ja puheeltaan sulava ja harkitseva, joka usein peittää sen tosiasian että Achim ei ole valmistunut yläluokan kouluista vaan kasvanut pojasta mieheksi Altaroksen kaduilla.

Hän pukeutuu siisteihin vaatteisiin jotka eivät välttämättä ole kalliita tai pröystäileviä, mutta aina istuvia ja erittäin hyvin ylläpidettyjä. Achim usein pitää yllään käsiteltyä nahkatakkia ja -viittaa jotka tarjoavat rajallista suojaa Altaroksen vaarallisessa yössä. Hän ei kanna miekkaa.

Achimiin on helppoa tutustua mutta häntä ei ole helppoa oppia tuntemaan; ystäviään lukuunottamatta ei ole montakaan löytävät tiensä häneen elämäänsä. Vaikka Achim ei olekaan luonteeltaan konfrontaatiohakuinen ja suostuu myös asettautumaan sivuun tilanteen sitä vaatiessa, hän ei kuitenkaan nöyristele ketään.

Achimin perheeseen kuuluu äiti Athina Syr (os. Hakrest) [+24] ja Efalteksen kauppahuoneen laivurimestarina työskentelevä ottoisä Koldan Syr [+38], joiden osallistuminen hänen elämäänsä on parhaimmillankin rajallista.

Pelaaja: MK

Andrin Damara

Tulinen ja huikenteleva alkemisti

Andrin on tulinen ja röyhkeä alkemisti. Vaikka alkemistin ammattiylpeys on Andrinin identiteetin suurin kulmakivi, hän kuitenkin pitää työt ja vapaan tiukasti erillään toisistaan. Usein pukeutunut ylellisiin mutta hyvinkin kulahtaneisiin vaatteisiin.

Tyypillisesti Andrinin löytää joko töistä tai riennoista. Kalliiden vaatteiden ohella Andrinille kelpaavat halpa viini, halvat naiset ja toisinaan myös uhkapelit.

Isä Atreus Damara [+25], sokeutunut onnettomuudessa kun Andrin oli kymmenen. Äiti Iris [+28], ryhtynyt ompelijaksi isän sokeuduttua. Vanhempi sisko Elene [+6] odottaa lasta, nuoremmalla, Elissalla [+4], on jo kaksi poikaa.

Pelaaja: MM

NIka

Nika on keskimittainen, mutta vaikuttaa lyhyehköltä suht lihaksikkaan ja vahvan ruumiinrakenteen vuoksi. Tummahko iho, harmaat silmät, taakse sidottu tumma tukka. Vahvat käsivarret, vaikka lukkoseppänä työ ei olekaan aivan yhtä fyysistä kuin kengittäjällä.

Vahvatahtoinen ja kunniantuntoinen, Nika pitää lukua sekä loukkauksista että palveluksista. Hän ei unohda kumpiakaan ja on hyvin lojaali ystävilleen.

Vaikka Khiroksessa valtaosa ajasta on mennyt kisällintyössä pajalla, Nika on ollut utelias tutustumaan kaupunkiin ja kiertämään vapaapäivinä markkinoita ja syrjäkujia. Säännöllisen epäsäännöllisesti hän on tapaillut nättiä punapäätä Miriamia aina tämän ollessa kaupungissa. Myös olut maistuu ja juttu luistaa, kunhan seura on hyvää; vieraiden seurassa Nika saattaa vaikuttaa jäyhältä.

Isä Torm Farekinpoika, vastaa Efalteksen kauppahuoneen turvallisuudesta. Äiti Jialla Orinthealainen, kotiäiti. Kaksi siskoa.

Pelaaja: SK

Sartal Efaltes

Elämästä nauttiva, rämäpäinen nuori herra

Suvulleen tyypillisen voimakaspiirteinen ja tummakulmainen Sartal on komea ilmestys.

Hän liikkuu määrätietoisesti ja varmasti. Hyväkuntoinen nuorukainen on hieman keskimittaista maanmiestään pidempi. Hänen käyntinsä kertoo joko pitkistä illoista tanssisaleissa tai hikisistä tunneista miekkakoululla.

Nuori herra Efaltes pukeutuu useimmiten asemalleen tyypillisesti nahkatakkiin ja valkoisiin, mustilla viilloilla koristeltuihin pellavapaitoihin.

Sartal nauttii, juhlimisesta uhkapelaamisesta ja nuorten naisten kanssa tanssimisesta ja joutuu tasaisin väliajoin ongelmiin mieltymystensä vuoksi. Viinillä, brändillä ja kiivaalla luonteella on ajoittain osuutta asiaan. Ongelmien osuessa kohdalle hän on enemmän kuin valmis kohtaamaan ne nuoren miehen itsevarmuudella.

Isä Garestal Efaltes [+32], isoveli Afatos Efaltes [+6], kaksi siskoa, äiti kuollut.

Pelaaja: PH

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped