Jos synkmetsään haluat mennä nyt...

Sankarimme kohtaavat hämyisen Tavernan pöydässä. Sankarit ovat kiinnostuneita Chimonin tarjoamasta palkkiosta ja päättävät auttaa puolituista. Aamiainen päätetään ja seurue matkaa paikalliseen Kauppaan keräämään tarvittavia varusteita. Kauppias koittaa myydä metsää tutemattomalle Chimonille roppakaupalla tavaraa, mutta terävä-älyinen Chimon huomaa tämän ja ostaa pääosin vain tarpeellisia tavaroita.

Kaupasta poistuttaessa Laurel yhyttää seurueen ja antaa neuvoo, että läheisen puun hakkuu leirin asujaimistosta löytyy mahdollisesti kokenut metsänkävijä, joka osaa neuvoa mistä voi löytää tarvittavat ainekset. Joukkio suuntaa matkansa kohti leiriä.

Illansuussa joukkio saapuu leiriin ja etsii käsiinsä leirin työnjohtajan nimi. Tämä hieman nahkeasti suhtautuu ylimääräisiin ihmisiin leirissään, mutta lopulta Chimonin palopuheen jälkeen opastaa heidät paikallisen metsästäjän luokse. Chimon esittelee miksi he ovat menossa metsään ja kuullessään, etä he etsivät parannus kainoa Black Scour tautiin niin hän auttaa ilimielin, koska hänen oma poikansa on myös sairaana. Metsästäjä piirtää seurueelle seikkaperäisen kartan, mihin merkitsee vanhan puun, mökin sekä kääpiö rauniot. Illalla hän tarjoaa seureelle useita kaniineja joita oli päivällä saanut pyydyksiinsä.

Aamulla seurue suuntaa pohjoiseen, metsän syvyyksiin, seuraten saamaan ohjeita. Gandin johdattaessa joukkoa, he päätyvät ongelmitta metsän keskellä olevalle lammelle. Pian lammelle saavuttuaa, Gandi huomaa ansassa olevan ketun. Seurueen mennessä ketun luokse, heidän kimppuunsa hyökkää Hobgobliini ja tämä kesyttämät varikset. Lyhyen kahakan aikana varikset teilataan ja Hobgobliinia havoitetaan pahasti. Tämän yrittäessä antautua, raakkuvalla ja ontuvalla yleiskielellä, Brogrum käy hobgobliinin kimppuun. Hobgobliini yrittää juosta karkuun, mutta Gandin heittokeihäs kaataa juoksevan Hobgobliinin.

Mitäpä tekee seureemme seuraavaksi...

Palkkiot

  • Ruokaa illaksi

Kuluneet asiat

Matkassa käytetty aika kokonaisuudessaan

  • 1 päivä

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped