Alustus

Kirjaston puolustus

19. Kesäkuuta
Olemme viimeinkin merellä. Pääsimme turvallisesti Pikatyrskyn (haltia kielellä Lestefar) kyytiin Nandoladista kirjastokaupungin taistelun jälkeen. Toivottavasti asetetut riimut kestävät ja pitävät tuon omituisen miasman maan alla. Elror, joka on aluksen kapteeni, on lupautunut viemään meidät pohjoiseen, Norkian mantereelle, jossa uskon kruunun olevan. Hän kertoi kyllä että normaalisti hän olisi jo paluu matkalla, koska pohjoisen kesä on hyvin lyhyt ja meri pysyy sulana vani lyhyen aikaa. Vakuutteli kyllä minulle, että hänen aluksena on erityisesti suunniteltu pohjoisen matkoihin ja kestää kyllä pienet jäätkin ongelmitta.

Pikatyrsky matkalla kohti myrskyä

26. Kesäkuuta
Olemme olleet merellä jo viikon enkä ole nähnyt maata pitkän aikaan. Pitkät aavat ulapat ovat sekä rauhoittavia että pelottavia. Onneksi Ephasto ja Liandrin ovat tarjonneet minulle seuraa. Myöskin Taeron on edelleen vahtinut minua kuin haukkaa vaikka en pääse edes minnekään! Jotenkin hänen läsnäolonsa on kuitenkin rauhoittava, huolimatta petomaisesta ulosannistaan. Edessäpäin näkyy myös myrkypilviä ja salamointia. Kurssimme ei kuitenkaan ole muuttunut. Elror vakuuttaa, että tuollaiset pienet myrskyt eivät haittaa Pikatyrskyä. Olen kuitenkin huolissani...

28. Kesäkuuta
Myrsky on nyt laantunut. Myrsky kääntyikin suoraan kurssillemme ja meidän oli pakko mennä sen läpi. Pelkäsin useaan otteeseen että alus kaatuu ja uppoaa. En tiedä haluanko enää ikinä matkustaa laivalla minnekään.

7. Heinäkuuta
Vietimme tänään yhden miehistön jäsenen syntymäpäivää. Roteva haltia mies nimeltä Fingel, täytti 148 vuotta. Tanssimme ja juhlimme valtaosan iltaa ja anoinpa miehelle suukonkin lahjaksi. Toivottavasti hän ei kuitenkaan ymmärrä asiaa väärin. Ephasto oli hyvin mielissään kun laivalla järjestettiin tanssikilpailu. Kisa oli tasainen, mutta lopulta monimutkainen askelkuvio Elrorin toimesta tio hänelle voiton.

8. Heinäkuuta
Fingel tuli juttelemaan kanssani. Suudelmani oli kuulemma hänellä mielessä eikä voinut olla ihastumatta minuun. Keskustelimme paljon erilaisista asioista. Hän tietää uskomattoman paljon merestä. Olenkohan ihastunut? Pitää keskustella asiasta Vyn ja Linin kanssa.

9. Heinäkuuta
Tapasin jälleen Fingelin, tosin ottaen huomioon että olemme laivalla niin se ei ole kovin vaikeaa. Vietimme aamun juttelemassa ja hän antoi minulle kauniin kuakan lahjaksi. Olin kuulemma kaikkein kaunein asia mitä merten päällä liikkuu. Vyn suositteli, että minun tulisi pitää hauskaa, joskin kuulemma pitäisi muistaa että olen keisarinna ja että emme tulisi olemaan loputtomiin yhdessä.

10. Heinäkuuta
Kerroin Fingelille että olen myrskyn jälkeen pelännyt merta. Hn oli kovin pahoillaan tästä ja ehdotti että tekisimme pienen uintireissun. Elror suostuikin tähän muiden protersteista huolimatta. Hyppäsimme Fingelin kanssa kaksistaan mereen ja hän näytti minulle ihmeellisiä asioita. Palattuamme takaisin, Liandrin ja muut olivat kovin vihaisia Fingelille tapahtuneesta. Ephasto etenkin vaikutti suorastaan mustasukkaiselta!

11. Heinäkuuta
Fingel tuli tänään kertomaan minulle että hän on rakastunut minuun ja haluaa että tulen hänen kanssaan kotiin. Hän myös kertoi, että muut ovat mustasukkaisia ja haluavat tehdä hänelle pahaa. En halua että kukaan satuttaa minun rakasta Fingeliäni.

12. Heinäkuuta
Olen todellinen idiootti! En voi uskoa että Fingel olikin jokin vedenhenki, joa halusi syödä minut ja kaikki matkatoverini. Onneksi he olivat valppaina ja pysäyttivät Fingelin ennenkuin hän ehti toteuttaa suunnitelmansa upottaa laiva. Lin ja Vy ovat koettaneet lohduttaa minua että olin magian vakkutuksen alaisena, mutta tunnen itseni silti niin loukatuksi.

1. Elokuuta
Sää on kylmennyt jo huomattavasti eikä kannella voi olla ilman paksua vaatetusta. Olen jo lopenuupunut tähän ikuisen merimatkaan. Olen pari viimepäivää ollut muutenkin äärimmäisen huonovointinen ja kyhjöttänyt punkassani, Taeron vierelläni. Sen turkki on muuten äärimmäisen mukava kun harjasin sen sileäksi eräänä päivänä. Tuntuu, että sekään ei pidä tästä suljetussa tilassa olemisesta. Kaikki koettavat kuitenkin piristää minua ja tuntuvat olevan vähän huolissaan minusta. Huoh... miksi olen tällainen.

4. Elokuuta
Ensimmäiset lumihiutaleet tulivat tänään. Päätimme juhlistaa tätä ja paistoimme pyydyksiin jääneen kalan. Se oli todella maukasta. Ephasto oli hyvin mielissään kun Elror päätti vihdoin ottaa uusinta ottelun Pikatyrskyn tanssimestaruudesta. Jälleen kisa oli kova, mutta Elror piti pintansa ja säilytti aluksen mestaruuden itsellään.

9. Elokuuta
Ohitimme tänään ensimmäisen maamerkin, joka kerto olevamme oikealla kurssilla. Elror kertoi että nyt kestää vajaa viikko niin olemme perille! Valitettavasti nukkuminen on hankalampaa kun ensimmäiset jäät kolisevat jo keulaa vasten.

14. Elokuuta
Savua, se oli ensimmäinen asia mistä havaitsimme, että kaikki ei ollut Ankkuripaikassa kunnossa. Ilmassa kuuluu myös suurta mylvintää kuin jokin peto olisi vapaana. Kohta tulemme viimeisen niemen notkon takaa ja näemme mit

Pikatyrsky

Hahmojen suhtautuminen/tekemiset laivamatkaan

Tapahtumat

  • Pikatyrskyllä kohdattiin Fingel ja perillä pohjoisessa Linnorm. Molemmista selvittiin ilman tappioita.

Henkilöt

Palkkiot

Palaute

Pahanoppapäivä prkl! Alku sujui hahmoiltani umpisurkeasti, joskus olis kiva että tovereilla olisi hiukan solidaarisuutta, että kaikki pääsis pelaamaan. Aika mälsää että kahden jannun kaksi hahmoa on toiminnan keskipisteessä, kun yhdellä standard actionilla olisin minäkin päässyt pelaamaan ekaan 90 minuuttiin.. edes toisella hahmolla. Tämä nitpick siis muille pelaajille. Ironista kun olen tästä motkottanut societyn puolella, ja sitten saa samaa kuraa kotikampanjassa;)
Taistelut oli mielenkiintoisia ja "tiiviitä". Linnorm meni juuri niinkuin pitikin; unesta opittiin, eli homma hoidettiin tehokkaasti. Kuitenkin se onnistui olemaan uhka, ja Ephaston henki oli aikas hiuskarvan varassa. Pedossa on parasta/pahinta tuo myrkky, jonka takia taistelu ei pääty silloin kun otus kaatuu, vaan vasta kun myrkky on ajettu suonista.
Pohjoinen manner vaikuttaa mielenkiintoiselta ja uniikilta paikalta, hauska päästä seikkailemaan lisää.
Kiitos grilliherkuista, laitan pari euroo huomenna tilille. Laerlorn 26-5-2012 20:28
Kuittaan luetuksi. Pahoittelen ja myönnän virheeni, keskityin ehkä liikaa siihen, miten hahmoni oikeasti toimisivat noissa kuuden sekunnin jaksoissa, etten tullut ajatelleeksi, mikä olisi paras kompromissi myös meta-taso huomioiden. Varmasti myös jonkin verran vaikutti se, etten itse pidä erityisen häiritsevänä, jos hahmoni ovat sivussa kaikesta toiminnasta, musta on ihan hauska vain katsella/kuunnella muiden pelaamista (tämä tieto siis lähinnä pelinjohtajalle, jos sillä jonkun session suunnittelun kannalta on relevanssia). Plus juoda ja käydä vessassa. Varmasti muistan Laerin palautteen seuraavalla kerralla, jos vastaava tilanne tulee.
Sessiosta sen verran, että tykkäsin sen kestosta, tiiveydestä ja erityisesti siitä kannenpäällystappelusta; pirteän erilaista, kun suurimmalla osalla porukasta ei ollut aseita.
 Shade 2012-05-28 14:33
No joo, aika kovaa varovaisuutta ja metapelaamista olisi tarvinnut tehdä, että olisi tiennyt että encounteri tosiaan veny niin pitkäksi. Yleisesti minun mielestä yhteinen laatuaika ja tapahtumien rullaavuus ajaa pienen metapelaamisen ohi. Laerlorn 28-5-2012 16:07

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped