Norrlandin eteläinen suuri kaupunki, Denestadt

Sankarjoukko suuntasi matkansa kohti suurta kaupunkia varusteiden hankinnan toivossa, pelastettuaan Usvakärjen kupeessa olleen kaupungin. Kaupungissa juhlittiin innokkaasti sankarien urotyötä ja juhat yhdistivät monia henkilöitä. Huomattavimmat näistä olivat Ephaston astuminen avioon kaupungin entisen pormestarin vaimon uudeksi mieheksi sekä Thanadarin, jokseekin vastentehtoinen, esiin tulo oman puolisonsa Shevaran kanssa.

Matkalla he kohtasivat useamman, kylän ja auttoivat yhden kylän asukkaita kadonneiden lasten etsinnässä. He suuntasivat etsinnät läheiselle linnan rauniolle kuultuaan että siellä päin tuntuisi olevan jonkinlainen hirviö. Linnan sisältä löytyi portaikko alas ja Taeron urheana suuntasi portaista ensimmäisena. Alhaalta löytyikin lasten ruumiit sekä vihamielinen lonkero peto, joka yritti syödä kaikki suihinsa. Kovan taistelun jälkeen he saivat kaadettua pedon. Linnasta löytyi myös kammio joka oli täynnä metalli laattoja. Laatat sisälsivät kirjoitusta ja selvisi että ne ovat Alesian aikaisen suvun sukuhistoria. Lisäksi löytyi toinen kammio jossa oli kullasta tehdyt levyt. Näille levyille oli kirjoitettu osa Lacerretan ennustusta?. Laatat he jättivät säilöön ja palasivat kylään.

Lasten kohtalo otettiin kylässä raskaasti vastaan ja tilannetta keventämään Ephasto totesi että he voisivat herättää lapset takaisin henkin. Tämä otettiin ilomielin kylässä vastaan ja nopeasti valmisteltiin retkue lähimpään suureen kaupunkiin, Denestadtiin. Matka taittui pikaisesti pian he huomasivat olevansakin jo kaupungissa. Siellä he suuntasivat suurelle katedraalille ja sopivat henkiin herätys järjestelyistä lapsille.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped