Rakki Lukkoleuka

"Minusta tuntui että sinä haluat minulta jotain, joten toin sinulle tämän lihan. Toivottavasti pidät siitä."

Male Tiefling Ranger [Skirmisher] 6
Neutral Medium Outsider
Player Gomis


Init +4/+6
Senses Perception +8/+10, Darkvision 60 ft.


AC 25, touch 15, flat-footed 23; (+9 armor, +2 Dex, +1 Nat. armor, +2 Deflection, +1 Dodge)
hp 63
Fort 9, Ref 8, Will 4
Special Defenses Resist cold 5


Speed 30 ft., 20 ft. /w armor
Melee Bite +11, 1d6+6 dmg, x2 critical, slashing+piercing+bludgeoning. PA +9, 1d6+9
Melee 2 Claws +11, 1d6+6 dmg, x2 critical slashing+bludgeoning. PA +9, 1d4+9
Melee Handaxe +10, 1d6+4/+6 dmg, x3 critical, slashing. PA +8, 1d6+8/+10
Ranged 6 x Javelin +8, 1d6+4 dmg, x2 critical, piercing, 30 ft. range.
Special Attacks N/A


Str 18, Dex 14, Con 16, Int 10, Wis 12, Cha 6
Base Atk +6/+1; CMB 10 (11 to overrun); CMD 24 (25 vs. trip)
Feats Aspect of the Beast, Improved Natural Attack (Claws), Endurance, Dodge, Boon Companion, Eldritch Claws
Skills Climb +10 (6 ranks), Disguise +0 (0 ranks), Handle Animal +6/+10 (5 ranks), Heal +6 (2 ranks), Intimidate +6 (3 ranks), Knowledge (nature) +5 (2 ranks), Knowledge (planes) +5 (5 ranks), Perception +10/+12 (6 ranks), Survival +10/+12 (6 ranks), Swim +6 (1 rank)
Traits Reactionary, Big Boned
Languages Common, abyssal.
SQ Skilled (+2 Disguise & Intimidate), Maw or Claw, Scaled Skin (resist cold 5, +1 natural armor), Favored Enemy - Animal +2, Track, Wild Empathy, Favored Terrain - Forest +2, Nature Bond -> Animal Companion, Favored Enemy - Dragon +4, Hunter's Trick - Aiding Attack.


On person +3 Breastplate of Luck, peasan't outfit, handaxe, javelins x 6, Cloak of Fangs, Ring of Protection +2, Wyrmsmite (+2 Dragonbane Transformative Longsword)
In (masterwork) backpack Bedroll, blanket, mirror (small steel), pot (iron), flint and steel, shovel, waterskin, Scroll of Cure Light Wounds x 1
Wealth (theoretically) 2876 GP


 • Homeland: Taldor.
 • Ethnicity: Hungerseed tiefling (onispawn).
 • Nationality: Taldor.
 • Religion: Erastil(?)
 • Age: 17 years.
 • Height: 198 cm / 6'7''
 • Weight: 130 kg / 286 lbs.
 • Hair: Dark.
 • Eyes: Orange-yellow.
 • Pitkä, lihaksikas, roteva henkilö jolla on kulmikkaat kasvonpiirteet. Rakilla on harmahtavan punertavanruskea iho, oranssinkeltaiset silmät ja tummat hiukset, jotka on ajeltu sivuilta. Huomattavina piirteinä mainittakoon isot, terävät hampaat, joista alakulmahampaat ja - sivuille vääntyneet - yläkulmahampaat sojottavat jatkuvasti ulos suusta, sekä mustat sarvet jotka koko mitassaan olisivat parikymmentä senttiä pitkät, mutta Rakki viilaa sarvia jatkuvasti ja ne ovat pienet parin sentin nysät. Hänellä on ohimoiden alueilla lukuisia viilauksesta aiheutuneita haavoja ja arpia. Rakilla on lähes suhteettoman isot kädet ja jalat, ja jokaisessa sormessa ja varpaassa on pitkät, terävät mustat kynnet. Rakin jalat taipuvat nilkasta alaspäin niin että tämä kävelee luontaisesti varpaillaan, ja kantapäällä astuminen sattuu ja vääntää jalkaa hassusti. Rakki toivoo kovasti että jos kukaan ei huomaa hänen jalkojaan ja kynsiään, hän näyttää enemmän puoliörkiltä kuin pirunsikiöltä.

  Persoonallisuus Jokseenkin ujo ja arka mutta muuten ystävällinen ja hyväkäytöksinen nuori mies. Hermostuu helposti ja huolehtii asioista ihan liikaa. Tunteellinen ennemmin kuin rationaalinen. Melkoisen epävarma itsestään. Kokee itsetunto-ongelmia varsinkin liittyen käsiinsä ja pituuteensa, ja pitää usein käsiään piilossa ja kyyristelee hartioitaan näyttääkseen vähemmän pitkältä. Pyrkii parhaansa mukaan piilottamaan sarvennysänsä ja kummat jalkansa kokonaan, jottei niistäkin huomauteltaisi.

  Taustatarinaa Rakki on kotoisin Maheton lähettyviltä sijaitsevalta oliivinviljelys- ja lihakarjamaatilalta, jossa tämä on kasvanut koko pienen ikänsä. Rakin alkuperä on jokseenkin hämärän peitossa, sillä maatilan omistajat löysivät tämän ihan pienenä metsästä hylättynä, eivätkä voineet jättää lapsiparkaa yksin, vaikka tämä olikin kummallisen näköinen. Jonkin aikaa Rakki vain oleili tilalla kun maanviljelijät yrittivät miettiä mitä tehdä lapselle, ja tilan rengit kutsuivat tätä erilaisilla haukkumanimillä aina lapsen nähdessään, koska on hauskaa loukata jotakuta joka ei ymmärrä tulleensa loukatuksi. Kun tilan omistajat lopulta päättivät virallisesti ottaa Rakin omaksi pojakseen, poika oli jo alkanut assosioida haukkumasanat itseensä, ja tämän nimeksi jäi Rakki, koska se kuulosti sentään joten kuten nimimäiseltä.
  Rakki on perheen vanhin lapsi, ja tällä on useampia nuorempia sisaruksia - kaikki muut perheen biologisia lapsia ja näin ollen ihmisiä. Rakin ollessa nuorempi kaikki vaan olettivat tämän olevan puoliörkki - omituisesti vääntyneistä jaloistaan huolimatta - ja naapurit ja muut vieraat suhtautuivat tähän jokseenkin säälinsekaisella sympatialla, mutta Rakin lähestyessä murrosikää tämän kynnet alkoivat kasvamaan teräviksi ja eläinmäisiksi, ja tälle kasvoi sarvet. Rakin perhe oli jokseenkin yllättynyt pojan kehon muutoksista, mutta heitä asia ei haitannut, he rakastavat Rakkia joka tapauksessa. Mutta vieraiden kuiskaukset kävivät yhä ikävämmiksi ja arvostelevimmiksi. Rakki pyysi isäänsä typistämään tämän sarvet täysin pois, mutta isällä ei ollut sydäntä tehdä kivuliasta toimenpidettä pojalleen, joten Rakki viilaa sarviaan - vaikka sekin on sangen kivuliasta ja täytyy toistaa tasaisin väliajoin.
  Rakin perhe vakuutti Rakille useaan kertaan että heidän mielestään Rakki on juuri hyvä sellaisena kuin on ja voisi ihan hyvin jäädä kotiin ja periä tilan, mutta Rakki oli suhteettoman huolissaan muiden tuomitsemisesta ja arvostelusta, ja päätti lopulta lähteä kotoa ja etsiä töitä kaupungista, tai lähteä jonnekin pois. Kiertävät palkkasoturit ja seikkailijat voivat kuulemma näyttää ihan miltä vaan. Saa nähdä onko Rakista sellaiseen elämään.

  Suhtautuminen muihin hahmoihin
 • Erkyyl - "Herra Erkyyl on todella älykäs ja tietäväinen, ja voin luottaa häneen ja pidän häntä suuressa arvossa, mutta välillä hän on vähän... Outo. Ja turhamainen? Ei, ei, en voi sanoa noin, se olisi ilkeää... No, mutta, hän on hyvä henkilö, joka tapauksessa. Minua ei haittaisi olla hänen hovimestarinsa, kunhan minun ei tarvitse pukeutua liian hienosti joka päivä."
 • Theresa - "Nyt kun hän luottaa meihin kaikkiin enemmän, minusta tuntuu että meistä on tullut todella hyvät ystävät. Meillä on paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita, ja hän on todella kannustava ja mukava ihminen! No, välillä tietenkin huomaan että hän on paljon minua fiksumpi, mutta se ei ole mitään uutta."
 • Enari - "Enari vaikuttaa mukavalta ihmiseltä. Hän on todella innokas, ehkä välillä vähän liiankin, mutta minusta tuntuu että hänen innokkuutensa on tarttuvaa. Tunnen itseni paljon rohkeammaksi kun hänkin on niin innoissaan! Hän on kyllä... Paljon korkeammasta yhteiskuntaluokasta kuin minä... Haluaakohan hän olla minun ystäväni?"
 • Vaino - "Vaino oli viisas ja älykäs, ja vaikka hän olikin minulle aina välillä ilkeä ja sanoi minua hirviöksi ja vaikka mitä, ja oli vähän pelottava jakaessaan Dispaterin siunausta - kuka Dispater ikinä onkaan - niin hän oli silti minun ystäväni... Olen surullinen kun häntä ei enää ole."
Musti
Male Wolf Animal Companion 5
Neutral Medium Animal


Init +3
Senses Perception +9, low-light vision, scent.


AC 21, touch 13, flat-footed 18; (+4 armor, +3 Dex, +4 natural)
hp 42
Fort 7, Ref 7, Will 2
Special Defenses N/A


Speed 50 ft.
Melee Bite +6, 1d6+3 damage, x2 critical, ALL. + trip!
Special Attacks N/A


Str 14, Dex 16, Con 16, Int 2, Wis 12, Cha 6
Base Atk 3; CMB 5; CMD 18
Feats Toughness, Light Armor Proficiency, Weapon Focus (Bite)
Skills Perception +9 (5 ranks)
Languages Arf arf arf.
SQ Low-light vision, scent, link, share spells.
Tricks Attack(*), attack, track, fetch, come, heel, perform, serve (Theresa).

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped