Tapahtumat

Pharast 12. 4708 AR + 20. päivä Kakishonissa

Matka Isle de Muertalle, Kuolemansaarelle.

Kunthearith

Isle de Muerta nousee Kakishonia ympäröivästä merestä puolikkaan pallon muotoisena, metsäisenä puutarhasaarena. Laiturilta marmoriportaat lähtevät jyrkkään nousuun kohti saaren huipulla olevaa valtavaa mausoleumia. Matkalla monenlaiset patsaat tervehtivät kulkijaa, suurin osa niistä esittää Nexiä eri tehtävissä, metsästäjästä kirjurin vaatteisiin.

Mausoleumista ei löydy Nexin ruumista: ainoa mausoleumiin haudattu olento on Nexin familiar, Venema Shodair. Venema ei tiedä minne Nex on haudattu, varmuutta ei ole siitäkään onko Nex kuollut.

Venema kertoo Kakishonin historiasta samat faktat kuin Dilix ja Andrathin aave. Matka jatkuu aavikkosaarelle. Tarkoituksena on löytää Obherak, shaitan-genieiden vastarintaliikkeen johtaja.

Khandelwal

Aavikkosaarella liikkuminen tapahtuu laivalla. Nexin kaljuuna kyntää aavikon hiekkaa, mutta saaren valtava koko ja jatkuvasti liikkeessä oleva maisema tekevät navigoinnista haasteellista. Kolmen yön ja kolmen ja puolen päivän matkan jälkeen laiva osuu kiinteään maahan. Edessä näkyy kivinen hiekkaerämaa.

Tsekatkaa kysymys koskien seuraavaa peliä. mvp 2011-02-16 15:38

Paikat ja NPCt

Palkkiot

  • 5500 gp
  • 7 polished jade disks (counts as gems worth of 1500 gp / piece)
  • potion of remove curse
  • wand of stone shape (7 charges)
  • wand of color spray (20 charges)
  • +1 amulet of mighty fists

Palaute ja jälkipelit

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped