Pathfinder Society -hahmot

Keenan Donovan

Keenan ampuu kuuta tulipallolla, koska haluaa siitä eroon.

Male Half-Orc Sorcerer 10
Chaotic Neutral Medium Humanoid
Player <Gomis> (<81346-1>)
XP 28
Liberty's Edge
Prestige/Fame 32/48


Init +8
Senses Darkvision 60 ft., Perception +1


AC 18, touch 16, flat-footed 15; (+0 Armor, +3 Dex, +2 Natural armor, +2 Deflection, +1 Dodge)
hp 69
Fort +8, Ref +8, Will +12
Special Defenses N/A


Speed 30 ft.
Melee Timeworn Chainsaw +6, 3d6+1 damage, 18-20/x2 critical, slashing. 5 charges. Deadly, distracting.
Melee Bite +6, 1d4+1 damage, x2 critical, B/S/P.
Melee Claws +6, 1d6+1 damage, x2 critical, slashing. 3 + Cha times/day [-> 9/day].
Melee +1 Cold Iron Longsword +7, 1d8(+2) damage, 19-20/x2 critical, slashing.
Ranged Darts(x9) +9, 1d4+1 damage, x2 crit, 20 ft. range, piercing.
Special Attacks N/A


Spells known
5th (4/day) Acidic Spray
4th (6/day) Dragon's Breath, Volcanic Storm, Fear
3rd (7/day) Lightning Bolt, Fireball, Fly, Haste
2nd (8/day) Flaming Sphere, Acid Arrow, Scorching Ray, Fire Breath
1st (8/day) Summon Monster 1, Color Spray, Magic Missile, Mage Armor, Burning Hands, Ear-Piercing Scream
Cantrips/Orisons (at will) — Acid Splash, Disrupt Undead, Flare, Detect Magic, Ray of Frost, Light, Read Magic, Arcane Mark, Mage Hand


Str 12, Dex 16, Con 14, Int 8, Wis 14, Cha 22
Base Atk 5; CMB 6; CMD 20
Feats Eschew Materials, Dodge, Exotic Weapon Proficiency (Chainsaw), Toughness, Combat Casting, Improved Initiative, Skill Focus (Fly)
Skills Fly +10 (2 ranks), Diplomacy +7 (1 rank), Intimidate +12 (1 rank), Knowledge (arcana) +8 (5 ranks), Knowledge (local) +2 (1 rank), Linguistics +0 (1 rank), Spellcraft +6 (4 ranks)
Traits Reactionary (+2 trait bonus on Initiative checks), Focused Mind (+2 trait bonus on concentration checks)
Languages Common, orc, draconic.
SQ Orc Blood, Intimidating (+2 Intimidate), Toothy (primary natural weapon bite attack), City Raised (+2 Knowledge (local), proficient /w whips and longswords) Black Dragon Bloodline; Bloodline Arcana (+1 damage/die on spells with matching energy), Claws (free action, usable times 3+Cha mod./day), Dragon Resistances (resist acid 10, +2 natural armor), Breath Weapon (1/day, 1d6 DMG per sorcerer level, 60 ft. line of acid, save DC 20).


On person Traveler's outfit (5 lbs.), +1 Cold Iron Longsword (4 lbs.), Darts x9 (5 lbs.), Dagger (1 lbs.), Cloak of Resistance +3 (1 lbs.), Belt Pouch (1/2 lbs.), Wand of Cure Light Wounds [20 charges] (-), Headband of Alluring Charisma +4 (1 lbs.), Wand of Infernal Healing [45 charges] (-), Belt of Incredible Dexterity +2 (1 lbs.), Ring of Protection +2 (-), Periapt of Wound Closure (-), Ring of Feather Falling (-), Cyberart [softly glowing black dragon spitting acid, on upper back] (1 lbs.)
In Handy Haversack Bedroll (5 lbs.), Clay Mug (1 lbs.), Fishhook x3 (-), Flint and Steel x 2 (-), Sewing Needle (-), Signal Whistle (-), String 50 ft. (-), Thread 50 ft. (-), Waterskin (4 lbs.), Healer's Kit (1 lbs.), Soap (1,33 lbs.), Potion of Cure Light Wounds x 3 (3 lbs.), Potion of Cure Moderate Wounds x 2 (2 lbs.), Wand of Mage Armor [33 charges] (-), Holy Water x 5 (5 lbs.), Cold Weather Outfit (7 lbs.), Hot Weather Outfit (4 lbs.), Ardis Hall Towels (5 lbs.), Potion of Fly (1 lbs.), Timeworn Camera [8 charges] (3 lbs.)
Wealth 9 318 GP
Encumbrance 17 lb. without backpack, 37 lb. with backpack (43 lb. light/44-86 lb. medium/87-130 lb. heavy)


 • Homeland: Andoran.
 • Ethnicity: Riverfolk half-orc.
 • Nationality: Andoran.
 • Religion: Cayden Cailean.
 • Age: 15 years -> 20 years.
 • Height: 160 cm / 5'3''
 • Weight: 60 kg / 132 lbs.
 • Hair: Dark red.
 • Eyes: Light blue.
 • Puoliörkiksi sangen lyhyt ja hentorakenteinen, Keenan näyttää aikalailla nuorelta ihmispojalta, joskin tällä on kalpeahko vihreä iho ja puoliörkkienkin mittapuulla ihan liian isot, terävät alakulmahampaat. Poika on pisamien peitossa, ja niitä löytyy tämän kasvoista, niskasta, hartioista, kyynärpäistä ja polvista. Keenan on yllättävän kestävä hennosta ulkoasustaan huolimatta, mutta tuntuu luottavan tappelutilanteessa enemmän loitsuihinsa kuin miekkaansa. Ei sillä että kenenkään turpaan vetäminen tuntuisi häiritsevän tätä.

  Persoonallisuus Keenan on... Hieman... Ärsyttävä kaveri. Pienehköksi pojaksi - jätkä on vain 160 cm pitkä, 15-vuotias - pitää aika kovasti ääntä. Ihan uusi polunnäyttämisessä, ja liian innoissaan, kanavoi energiansa vähän väärällä tavalla. Ei sentään ole jatkuvasti heristämässä nyrkkiä ventovieraille... Ihan jatkuvasti. Mutta tuntuu olevan pahasti sitä mieltä että kaikki - varsinkin orpolapset - vastaavat parhaiten väkivaltaan ja kärkkääseen sanailuun. Hyvinä ominaisuuksina voisi mainita että Keenan on rehellinen ja ainakin sanoo aina mitä ajattelee... Tosin asenteessa voisi olla monessa kohtaa korjaamista. Asia, josta Keenan ei lainkaan pidä, on muiden arvosteleminen näiden rodun perusteella, ja tulistuu kovasti jos joku katsoo tätä nenänvarttaan pitkin vain siksi että tämä on puoliörkki. Keenan ei myöskään pidä siitä jos joku isomman tai pienemmän skaalan hallitsija pakottaa muut tekemään asioita vasten tahtoaan.
  Vaikka Keenanista saa lähinnä aggressiivisen nuorukaisen kuvan, tämä osaa olla tarvittaessa hyvin hellä ja varovainen, esimerkiksi kissoja siliteltäessä. Jonkinlaisesta herkkyydestä kertoo se että seksuaalisen ja romanttisen viehätyksen kanssa jätkä on täysin kädetön.
  Toivottavasti Keenan oppii jonakin päivänä kanavoimaan energiansa rauhallisemmin.

  Taustatarinaa Keenan Donovan on kotoisin Carpendenin kaupungista, Andoranin valtiosta. Keenan syntyi täällä ihmisäidilleen, joka puolestaan on kotoisin Jokikuningaskunnista. Äitiparka oli ilmeisesti joutunut örkin raiskaamaksi ja häpeissään muuttanut muualle aloittamaan uuden elämän... Mutta tämä ei ole tarina Keenanin äidistä, vaan Keenanista.
  Keenan kasvoi siis yksinhuoltajaäitinsä kanssa lähes täysin ihmisten asuttamassa kaupungissa, ja aikainen lapsuus sujuikin olosuhteet huomioon ottaen hyvin; pikkulapsena Keenan oli vihreää ihoa lukuun ottamatta suhteellisen ihmismäinen, pienikokoinen kun on, mutta joskus maitohampaiden vaihduttua tämän kulmahampaat rupesivat kasvamaan vähän liikaa, ja naapuruston lapsilla olikin sitten hauskaa ruveta kiusaamaan pientä puoliörkkipoikaa.
  Keenanin ja äidin elämä oli suhteellisen mukavaa, mutta yksinhuoltajalla on rankkaa, varsinkin jos olet uudessa paikassa vailla ystäviä ja sekasikiölapsesi vähentää sosiaalisen kanssakäymisen mahdollisuuksia. Keenanin äidin mielenterveys alkoi järkkymään, ja rakastavasta äidistä tuli päivä päivältä hitusen pelottavampi todellisuuden rajoilla häilyvä äiti. Keenanin päästyä kymmenen vuoden ikään äiti oli jo siinä vaiheessa että tämä vakuutteli jatkuvasti pojalleen ettei tämä oli puoliörkki, vaan ihan tavallinen kaunis ihmislapsi, eikä niitä mitään outoja taika-asoitakaan tapahdu... Vaikka Keenan kuinka väitti vastaan. Tämän iän tienoilla poika oli näes huomannut ettei äiti ole tainnut olla sukulinjan ainut jäsen jolla on ollut jännittäviä seksikokemuksia, sillä pojan murrossikäisenä ilmestyneet taikavoimat näyttävät mitä ilmeisimmin olevan mustien lohikäärmeiden perua.
  Tällaista hulluttelua jaksaa vain tiettyyn pisteeseen asti, varsinkin jos on yhtä lyhyt pinna kuin Keenanilla. Vähän ennen kolmattatoista ikävuottaan Keenan päätti olevansa ihan tarpeeksi aikuinen lähtemään omilleen ja jättämään äitinsä yksin eskapististen ajatustensa kanssa. Poika matkusteli taikuutta ja miekkataitoja opetellen ensin valtion pääkaupunkiin Almasiin ja siitä eteenpäin Absalomiin, ryhtyäkseen polunnäyttäjäksi.
  Viimeisimpien kuulemisten mukaan äiti on yhä elossa, ja suhteellisen kunnossa, ottamatta huomioon sitä että on edelleen vakuuttunut Keenanin ihmisyydestä.
  Kyllä Keenan äitiään rakastaa. Tämä ei vain siedä tätä niin paljoa että olisi halunnut jäädä ikiajoiksi asumaan tämän kanssa. Toivottavasti joku pitää äidistä huolta.

  Luonnoksia ja muita suherruksia


Scenarios Played
1. First Steps 1 - In Service to Lore
2. First Steps 2 - To Delve the Dungeon Deep
3. First Steps 3 - A Vision of Betrayal
4. Pathfinder Module: We Be Goblins!
5. #4-19: The Night March of Kalkamedes
6. Pathfinder Module: We Be Goblins Too!
7. #5-06 - You Have What You Hold
8. Pathfinder Module - Feast of Ravenmoor
9. #5-24: Assault on the Wound
10. #5-14: Day of the Demon
11. Scenario 08: Slave Pits of Absalom
12. #6-07: Valley of Veiled Flame
13. #6-17: Fires of Karamoss
14. Scenario 35: Voice in the Void
15. #6-97: Siege of Serpents
16. #6-98: Serpents Rise
17. #3-25: Storming the Diamond Gate
18. #7-11: Ancient's Anguish
19. #7-13: Captive in Crystal
20. Pathfinder Module: The Harrowing
21. #7-98: Serpents' Ire
22. Scenario 40: Hall of Drunken Heroes
23. Scenario 32: Drow of the Darklands Pyramid
24. #8-04: Wardens of Sulfur Gulch

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped