Peli 1: 5.12

Paikalla: Sope, Ile (Troy), Vili (Horatio) ja Timo (Gaylord)

Society of Preservation and Research of Principal Human Knowledge (S.P.R.P.H.K.)

SPRPHK:na tunnettu lontoolainen kerho, johon kuuluvat tohtori Horatio Delaware, tiedemies Gaylord Percy? ja hullu skottikulkuri Troy McGilmore. Kerhon toimintaan kuuluu pääasiassa bridgen peluu klubitalolla ja kinastelu siitä mikä on tärkeintä ihmistietoa. McGilmoren obsessiona ovat pussieläimet. Percy on innokas tähtien tutkija ja egyptologi. Delaware tunnetaan yhtenä maailman parhaista rikospaikkatutkijoista, vaikka hänellä ei olekaan aurinkolaseja. YEEEEAAAH!

Australian luento ja Jackson Elias

Kerho oli saapunut muiden foliopäiden kanssa kuuntelemaan professori Cowlesin luentoa aboriginaalien lepakkokultista ja Australian pyramidijäänteistä. Yleisön Egypti-hörhöjä kohahdutti aboriginaalien perimätietosana Nyarl-at-Hotep.

Paikalla on myös Jackson Elias, joka etsii seuruetta Egyptiin suuntautuvalle reissulle, jonka on palkannut Erica Carlyle. Percy on heti innoissaan, kun kuulee sanan Egypti, retkikunta ja palkattu matka samassa lauseessa. Miehet sopivat tapaavansa seuraavana päivänä Erica Carlylen kartanolla, johon autonkuljettaja hakisi heidät aamulla.

Erica Carlyle

Erica Carlyle on amerikkalainen miljonääri, joka on saapunut Englantiin Jackson Eliaksen mukana. Hän on terävä bisnesnainen, jolla on valitettava ilo tuntea Horatio entuudestaan. Hän on kuusi vuotta aiemmin kadonneen playboy Roger Carlylen veli ja haluaa nyt, että hänen veljensä kohtalo selvitettäisiin kunnolla. Hän on valmis maksamaan hyvin.

Carlylen retkikunnan kohtalo

Roger Carlyle oli New Yorkilainen playboy, joka katosi kuusi vuotta sitten Keniassa. Paikallisten viranomaisten mukaan hänet ja seurueen muut valkoihoiset surmattiin mustien kantajien kanssa. Surmapaikalta ei löytynyt valkoisten ruumiita.

Carlyle lähti psykiatrinsa Robert Hustonin, ystävänsä Jack Bradyn, neiti Hypatia Mastersin ja englantilaisen Sir Aubrey Penhewin kanssa Egyptiin kaivauksille. Neiti Carlylen mukaan afrikkalaisnainen M'Weru, jota Roger lähes palvoi, saattoi olla yhtenä syynä tälle yllättävälle matkalle. Lehtijuttujen mukaan Roger sai Egyptissa auringonpistoksen ja retkikunta olisi lähtenyt Keniaan lomailemaan kesken rankkojen kaivausten.

Kirjoja

Neiti Carlyle oli ajatellut retken olevan hyvää vaihtelua Rogerille, joka oli ennen retkeä vajonnut suurempiin masennuskohtauksiin ja alkanut lukemaan epäilyttäviä kirjoja. Hahmojen pyynnöstä Erica haetuttaa lakimiehellään nuo kirjat, jotka he ovat tuoneet mukanaan. Horatio ja Troy järkyttyvät hieman, kun yhden kirjan kannet ovat tehty ihmisnahasta.

Hahmot sopivat tapaavansa Jackson Eliasin ja professori Cowlesin lounaalla seuraavana päivänä klo 12.

Renny Harlinin yksi parhaista elokuvista

Tohtori Delawaren puhelin soi aamulla puoli kymmenen aikaan. Koriseva Jackson Elias käskee hahmot luokseen "Chelsea... 610..."

Pelikerta päättyi naurettavaan Cliffhangeriin, kun tohtori Horatio Delaware ja Troy McGilmore avaavat huoneen 610 oven ja näkevät teurastetun Jackson Eliaksen sängyllä ja jäävät tuijottamaan kolmea miestä verisine piikkisauvoineen.

Suhdekartta

Piirsin tälläisen harjoitellessani vtakanen 2009-12-06 14:12

Attach:chulhunjäljillä_suhdekartta.png Δ

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped