Iloisen Taklinnin Majatalo

Pitkäaikaisen ystävän muistoksi Fenn päätti perustaa yhdessä suunnitellun majatalon Tukkilaisparoni Kreediltä saaduilla palkkiorahoilla.

Rakennusurakan tilanne:

2. Calistrilia

Calistrilin Sahtijuhla. Tontille kerääntyneet seikkailijat vetävät soppaa huiviin Fennin upottaessa lapionsa ensimmäisen kerran mutaiseen maahan ja alkaessa kaivaa.

17. Calistrilia

Valmiista perustuksia varten kaivetusta kuopasta löytyy murhatun miehen ruumis.

8. Gozrania

Majatalon kellari ja perustukset on saatu valettua. Savupiipun ja kantavien rakenteiden pystytys voi alkaa. Muurarimestaria lähdetään palkkaamaan Olfdenista asti.

8. Desnusta

Arvioitu valmistumisaika majatalon savupiipulle, kantaville rakenteille ja harjalle. Ulkoseinien rakentaminen voi alkaa. Ammattitaitoisia puuseppiä palkattava.

18. Sarenithia

Peruskivi, savupiippu, kantavat rakenteet, katto, ulkoseinät ja osa sisäseinistä ovat valmiit. Rakennus on periaatteessa asumiskelpoinen. Tällä tahdilla majatalo voi avata ovensa vieraille viimeistään syksyyn mennessä.

peruskivi ja savupiippu 1 kk, katto ja seinät 2 kk, väliseinät 1 kk/huone, viimeistelytyöt 1 kk/huone

Osana Jurinin pelastamisen palkkiota Lumber Consortiumilta sai liiketoimintaluvan ja vuokratontin. Tämä kustantaa 50 gp/kk. Tontille voi rakentaa talon, jonka kustannukset ovat (puutavara ja työmiehet) 5 gp/päivä (150 gp/kk). Kommandiittiyhtiö auttaa työmiesten lisäksi talkooväkenä aina kun ehtii. Talo valmistuu, kun siihen on upotettu tarpeeksi rahaa ja työtä.


Kirveskokoelma: Metsän Kirous (Darkwood Battleaxe +1, half hardness for wood) (3 lbs), Hobgoblin Foecleaver Axe (Mwk Cold Iron Greataxe) (12 lbs), Orc Barbarian Greataxe (Mwk Greatave) (12 lbs), Meatcleaver Axe (Mwk Battleaxe) (6 lbs), Durgeddin's Greataxe (Mwk Battleaxe) (12 lbs), Durgeddin's Urgrosh (Mwk Dwarwen Urgrosh) (12 lbs)

Sisustusta: 2 Full Dining Sets of Silverware (50 gp each), 5 Silver Goblets (20 gp each), Chess Set with Obsidian and Jade Pieces (180 gp), Head of Daralathyxl (priceless)

Eikös se ollut vain Daralathyxlin ensisyntyisen pää, tuon vuoropuhelun perusteella? Tietenkin Iacobus ei tätä sanonut (koska en kuullut sitä kohtaa aivan selkeästi) ja referointitaitoni ovat heikot... -Arkhios
Joten kertomasi perusteella miten hahmot voisivat epäillä, että se on jotain muuta kuin Daralathyxlin pää? Joka tapauksessa, tuo on se mitä Fenn kertoo jos joku kysyy. Ei lie relevanttia onko se totta vai ei. -Navdi
Ei ole relevanttia ei. Huomasinpa vain... -Arkhios

Asehuone: Heavy Steel Shield with Eagle Knight's Insignia (15 lbs), Tower Shield (45 lb)

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped