Dog Soldiers

Hahmot

"I turned to the wilderness really, not to Mr. Kurtz, who, I was ready to admit, was as good as buried. And for a moment it seemed to me as if I also was buried in a vast grave full of unspeakable secrets. I felt an intolerable weight oppressing my breast, the smell of the damp earth, the unseen presence of victorious corruption, the darkness of an impenetrable night..." - Joseph Conrad: The Heart of Darkness

Konsepti ja historia

Ihmissusi. Mustan pyörteen tanssija. Sotilas. Soturi sodassa, jonka päämäärä ja palkkio on maailmanloppu. Lopun aika lähestyy. Oletko valmis? Missä synnyit ja millaiseen perheeseen? Oliko syntymämuotosi ihminen, susi vai metis? Millainen lapsuutesi ja nuoruutesi oli? Milloin muutuit ensimmäisen kerran? Millaisia olivat ensimmäiset kokemuksesi muista ihmissusista? Olivatko he Gaian garouita vai Mustan pyörteen tanssijoita? Jos he olivat äitimaan harhautuneita seuraajia, missä olosuhteissa kohtasit ensimmäisen kerran Madon palvelijoita? Mistä alkoi oma tanssisi mustan pyörteen ytimeen? Ensimmäisestä muutoksestasi on aikaa. Olet Adren. Voimakas, kuolettavan vaarallinen ja kokenut maailmanlopun soturi. Millaisia urotekoja olet suorittanut Madon palveluksessa? Keiden Gaian garouiden päänahat olet ottanut? Jossain vaiheessa löysit itsesi Pentexin palveluksesta. Millainen on suhteesi näihin Madon seuraajiin? Sinä ja laumasi muodostatte Pentexin Ensinyrkki-ryhmän, puolisotilaallisen joukon sodankäynnin, terrorin ja vakoilun spesialisteja. Sodankäynnin näyttämöt, olivat ne sitten kolmannen maailman maissa tai niin kutsuttujen läntisten sivistymaiden ytimessä, eivät ole teille vieraita.

Esimerkkihahmo: John Edwards

Olen nyt kuollut ja voitettu. Ruumiini on kappaleiksi revitty. Sieluni on yhtä Tuhoajan kanssa. Vihaan surmaajaani, mutta samalla tiedostan, että oli aikani kuolla, että voittajani oli minua vahvempi, ja että kuolemani palvelee suurempaa tarkoitusta. Kuollessani olin Mustarakki, Adren, Ahroun, Alfa, Sodan pedon valittu. Eläessäni olin monia muitakin asioita...

Synnyin vuonna 1949 Grand Rapidsissa Michiganissa. Äitini oli Mallory Eden Warner. Hän oli juoppo ja huora. Hän kuoli rakastajansa, Luther Maddoxin käden kautta, kun olin kaksivuotias. Vietin lapsuuteni orpokodeissa ja eri kasvatuskodeissa. Tätä jatkui, kunnes täytin 16, jolloin jätin senhetkiset kasvatusvanhempani. Viehättävä pariskunta. Heidän silvotut ja runnellut ruumiinsa tanssivat toisinaan unissani. Jätin taakseni aiemman elämäni, loin nahkani kuin käärme, ja astuin väärennetyin paperein varustautuneena värväystoimiston kautta suoraan helvettiin. Vietnam. Sain pian tulikasteeni, ja muutuin ensimmäisen kerran. Sodan peto kutsui minua, enkä ole sen jälkeen katsonut taakseni.

- Vaikutti Olkikoirissa, Vietnamissa ja Kamptutseassa operoivassa ryhmässä mustapyörteitä ja fomoreita. Tehtävänkuvaan kuuluivat pääasiallisesti terrori-iskut rajan molemmin puolin vietnamilaisia vastaan. Vietnamissa Amerikan etu oli pääasiallisesti myös Pentexin etu.

- Vietnamin jälkeen Olkikoirat hajotettiin. Sen jäsenet toimivat kouluttajina ja värvääjinä Pentexin Ensinyrkeille ympäri maailmaa. Edwards jatkoi operoimista Kaukoidässä, esiintyen CIA:n sotilaskouluttajana ja välimiehenä asekaupoissa useiden kommunistististien ja anti-kommunististen sissijärjestöjen kanssa.

- 80-90 -luvuilla Edwards ja hänen laumansa mustapyörteitä Mustasydämet operoivat niin Kaukoidässä kuin Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.

- Vuonna -99 Edwardsin lauma kärsi yhteenotossa Kolumbialaisten muodonmuuttajien kanssa. Moni lauman pitkäaikainen jäsen sai surmansa, ja Edwardsin oma johtajuus asetettiin kyseenalaiseksi hänen betansa toimesta. Tämä johti lopulta välienselvittelyyn ja kaksintaisteluun, jossa betan onnistui voittaa Edwards.

Mekaniikkaa

Hahmot ovat Adren-tasoisia. Ominaisuuksiin jaetaan 9/7/5 ja taitoihin 18/14/10. Taustoihin 10 pistettä. 9 Lahjaa, 30 freebietä. Hahmolomakkeen kohdan Renown otsikot Glory, Honor ja Wisdom korvataan otsikoilla Strength (Beast-of-War), Cunning (Eater-of-Souls) ja Corruption (Defiler).

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped