Peliraportti

Toistaiseksi tapahtunutta

Näitä voi ja saa laajentaa tarpeen ja inspiraation mukaan.

(:num:) (:toc:)

peli: Huuda mun sotilasarvoa, huoranpenikka!

Kevät 1999, Sri Lanka. FT-768 on kuluneet kolme kuukautta taistellut tamilisissien puolella olevia tiikeri-muodonmuuttujia vastaan. Operaatioita on johtanut Pentexin operatiivi Kapteeni De Zoyza (fomorrach). De Zoyza on suuruudenhullu mielipuoli, joka rakastaa mikromanagerointia. Sota ei ole mennyt kovin hyvin, eikä De Zoyzalla tunnu olevan kovin hyvää käsitystä siitä, miten parhaiten käyttäisi "lainassa" olevia Tanssijoita. Tanssijat alkavat olla täysin kypsiä De Zoyzaan, kun lauman alfa Balargaash Rakkoruoska saa puhelinsoiton Marcus Niemann –nimiseltä Pentexin dirikalta. Niemann on Projects Coordination Division:in (PCD) Division Director (DD) Benjamin Rushingin Assistant Division Director (ADD). Niemannilla on ryhmälle parempaa tekemistä: Heidän tulee pakata kassinsa ja valmistautua hekokuljetukseen. Niemann ilmoittaa De Zoyzan hyödyllisyyden tulleen tiensä päähän ja valtuuttaa FT-768:n teloittamaan hänet.

FT-768 tekee työtä käskettyä ja hyökkää umbran kautta De Zoyzan kimppuun. Ryhmän teurgi Murrgh kyykyttää De Zoyzaa vartioivan pahanhengen ja De Zoyza yllätetään kirjaimellisesti housut kintuissa kyrpä nuoren tamilipojan anuksessa. De Zoyza kuolee nopeasti, samoin kuin hänen avukseen tulleet mutsku-henkivartijat. Niemannin heko saapuu ja poimii FT-768:n kyytiin. Ryhmä lennätetään Bengalinlahdella purjehtivalle Endronin supertankkeri Gorgolle käskynjakoa varten. Wnnn palauttaa De Zoyzan irtirevityn pään tunnistusta varten herra Niemannille, pyytäen lupaa saada nupin aikanaan takaisin sotasaaliiksi.

Niemann kertoo valtavasta sykloonista, joka on parhaillaan kasvuvaiheessa pohjoisella Bengalinlahdella. Sykloonin keskus on eteläisen Bangladeshin yllä. Pentex evakuoi parhaillaan miehiä ja kalustoa alueelta ja lähitienoolta. Yhteys Bangladeshin operaatioihin menetettiin äskettäin kokonaan. SPD:n Projekti Odysseyn psyykikot ovat kuulemma menneet täysin hulluiksi. Raporttien mukaan näkevät kaikki samankaltaisisa painajaisia ("Kuningas on herännyt. Hän halkaisi vuoren. Nyt hän kutsuu prinssejään luokseen.", "Kuningas kulkee painajaistensa kanssa.", "Kymmenen päätä, kymmenen kättä. Hän katkaisee omat päänsä yksi kerrallaan ja syö ne.") Painajaisten keskus tuntuu olevan sama kuin sykloonin keskus. Ryhmän tulee matkustaa Kalkuttaan ja jatkaa sieltä maitse kohti Bangladeshin rajaa ja myrskyn keskusta. Heidän tehtävänsä on selvittää, mikä aiheuttaa myrskyn. Pentexin johtoportaassa spekuloidaan, että myrskyn keskuksessa on herännyt tai heräämässä Wyrm Incarna, joka on voimaluokaltaan vähintään samaa luokkaa kuin Sielujen Syöjän manifestaatio, joka tuhosi Croatan-heimon kokonaisuudessaan. Mikäli kyseessä on Wyrm Incarna, ryhmän tulee selvitä elossa pois alueelta raportoimaan siitä. Muuta relevanttia tietoa alueesta: tulvia, pakolaisvirtoja, sekä poikkeuksellisen paljon vampyyriaktiviteettiä.

Wnnn:in opettaja 3T ottaa oppilaaseensa yhteyttä unessa: "Kahdeksan Ukkosen Mestari on jättänyt vuorensa ja matkustaa länteen. Sota itän ja lännen välillä tulee kliimaksiinsa. Kuolleiden sielut huutavat ja valittavat. Myrskytuuli riepottelee heitä. Painajaisten Kuningas kuulee lastensa kuolinhuudot ja herää unestaan." 3T varoittaa Wnnn:iä, että he kuolevat mikäli he ovat myrskyn silmässä kun "Muinainen, joka Wyrmistä, mutta ei sitä, mitä sen oletetaan olevan, Zao-latin veli" herää voimiensa tunnossa. 3T kuvailee Pentexiä sanoin "He ovat kuin leija tuulessa.", ja tuntuu olevan sitä mieltä, että ryhmä ei juurikaan kykene vaikuttamaan itse tapahtumiin. Heidän roolinsa tulee olemaan pikemminkin "todistajina toisten epäonnistumisille".

Gorgo ankkuroi Gangesin suistoon Kalkutasta etelään ja ryhmä kuskataan veneellä satamaan. Kaupunki on sekasorron vallassa. Kaikkialla on pakolaisia, panikoivia joukkoja ja sotilaita. Ryhmän yhteyshenkilö Kalkutassa on Bhaksheesh Singh -niminen Pentexin dirikka, joka johtaa Pentexin evakuointia alueelta.

FT-768 tapaa Singhin Pentexin Kalkutan päämajassa. Singhin mielenterveys vaikutta järkkyneen pahasti. Hän puhuttelee ryhmää: "Onko se alkanut? Maailmanloppu? Annan sieluni Wyrmille." Sitten hän ampuu aivonsa pellolle. Singhin apulainen Sakar Chander ilmaantuu paikalle ja lupaa varustaa ryhmän parhaan kykynsä mukaan tehtävää varten.

Off-game

Ensimmäinen peli takana, ja sellaiseksi musta varsin onnistunut. Rytmitys tuntui toimivan, ja pelaajat pääsivät hahmoihinsa sisälle riittävän vaivattomasti ja nopeasti. 10xp, olkaa hyvät. Mainetta hahmoille seuraavasti:

 • 3 kk paskanakista jonka päätteeksi de Zoyza teloitettiin vasta, kun saatiin lupa. Dark Litany sanoo "Respect Those Of The Wyrm". Corruption 3 jokaiselle.
 • De Zoyzan kimppuun hyökkäämisestä umbran kautta ja tämän suojelijan, voimakkaan pahanhengen voittamisesta ilman taistelua. Eater-of-Souls arvostaa oveluutta. Corruption 3 jokaiselle.
 • Hakaken vaatii, että hänen lapsensa aiheuttavat pelkoa niissä, jotka tappavat. Kukaan lauman jäsen ei varmistanut, että de Zoyza tunsi pelkoa ennen kuolemaansa. Corruption -1 jokaiselle.
 • De Zoyzan ja hänen henkivartioidensa tappamisesta. Beast-of-War arvostaa voimakkuutta ja häikäilemättömyyttä. Strength 3 jokaiselle.
 • Voiman näyttämisestä Wyrmin muille palvelijoille Sri Lankan tukikohdassa. Dark Litany sanoo "Respect Those Of The Wyrm" ja "Serve The Wyrm In All Its Forms". Wyrmin vähäisempiä palvelijoita on hyvä muistuttaa usein näistä Dark Litanyn kohdista. Corruption 1 jokaiselle.
 • Wyrmin vähäisen palvelijan rauhoittamisesta empaattisella elellä ja luottamuksen siteen luomisesta, jotta hänestä on Wyrmin palvelijoille ja heidän päämäärilleen hyötyä jatkossakin. Defiler arvostaa vihollisen työkalujen käyttämistä Wyrmin päämäärien edistämiseksi. Cunning 1 Murrghille.

peli: Painajaisten Ruhtinas (Ensimmäinen uhri)

Ennen kuin ryhmä ehtii ryhtyä tuumasta toimeen, Singhin toimiston ikkunat räjähtävät sisäänpäin tuhoisin vaikutuksin toispuolisen olennon tunkeutuessa rajasta läpi materiaaliseen. Olento vaikuttaa olevan valtavan kokoinen variksen tai korpin henki. Varis kaappaa ryhmän alfan Balargaashin mukaansa umbraan ja lentää matkoihinsa.

Chandar kertoo lykantroopista, joka saapui Kalkuttan haavoittuneena ja huonokuntoisena pari-kolme päivää sitten. Pentexin sotilaat, jotka sen kohtasivat luulivat sitä ensin raivotautiseksi koiraksi, ja aikoivat lopettaa sen. Lykantrooppi muuttui crinokseen ja repi useita sotilaita kappaleiksi ennen kuin se saatiin taltutettua. Tällä hetkellä susi on labran sellissä vahvassa lääkityksessä. On ilmeisesti kärsinyt jonkinsorttisista vieroitusoireita, eikä tunnu ymmärtävän edes puhetta.

Lykantrooppi paljastuu Graash Mustaksi Uneksi, Mustanmeren Keon ragabashiksi. Selviää, että Graash oli Pentex FT:ssä, joka oli lähetetty Bangladeshiin joitain päiviä aikaisemmin. Kaikki muut ryhmän jäsenet olivat saaneet surmansa taistelussa "lihaksi tulleita painajaisia" vastaan jossain Intian ja Bangladeshin rajan tienoilla.

Ryhmä lähtee suuntaamaan kohti Bangladeshia ja myrskyn silmää. Teillä kohdataan pakolaisia, sotilaita, kuolemaa ja kärsimystä kaikissa muodoissaan. Jopa kuolleiden sielut vaikuttavat karanneen rajan yli takaisin ruumiisiinsa, jotka vaeltavat nyt aivottomina laumoina ympäri maita ja mantuja.

Bangladeshin rajan ylityksen jälkeen lauman jäsenille selviää, että Graash ja hänen ryhmänsä ei koskaan käynyt tarkistamassa Kalkuttan Keon tilannetta. Pääasiallisena syynä tähän; Graashin alfa ja valtaosa muistakin ryhmän jäsenistä olivat olleet Sabbat-vampyyrejä. Tämä herättää raivoa ja kummastusta Wnnnissä ja Murrghissa. Murrghin sieppaama savunhenki kertoo Kalkutan Tanssijoiden "tulleen hulluiksi, ja sitten musta syöveri nielaisi heidät".

Pian riidan jälkeen kohdattu fritsu paljastuu yllättävän vaikeaksi palaksi Graashille.

Etsiessään uutta akkua kulkuneuvoonsa, ryhmä saapuu autioituneeseen kylään, jonka keskellä on puoliksi raunioitunut temppeli. Temppelin portailla istuu poikkeuksellisen pitkä ja isokokoinen mies, jolla on pitkät, mustat, harmaaraitaiset hiukset, parta, ja yllään kulkurin rääsyinen viitta ja kädessään sauva. Hänen takanaan temppelin kattohirressä näyttäisi riippuvan puolisen tusinaa nyljettyä miestä. Maassa temppelin edessä on murtunut klaive, jossa on Fenrir-heimon tunnuksia. Mies vaikuttaa kiinnostuneelta ryhmän suunnasta ja aikeista. Hän antaa ymmärtää tappaneensa temppelin hirrestä roikkuvat ihmissudet, koska nämä hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Mies pyytää ryhmää toimimaan hänen silminään, ja todistavan Ravannan, Demoni-Rakshasojen Kuninkaan, Painajaisten Ruhtinaan kuolemaa. Kun ryhmä ilmoittaa suostuvansa, hän irroittaa oman silmänsä, joka vilistää pihan poikki hämähäkkimäisin metallijaloin, ja Murrghin käsivartta ylös hänen silmänsä korkeudella, jossa se alkaa välittömästi porautua Murrghin kalloon tämän oman silmän paikalle. Wnnn reagoi nopeasti ja väkivaltaisesti, samalla lähes irroittaen Murrghin pään tämän hartioilta. Silmä-hämähäkki karkaa raivohurmaan joutuneelta Wnnniltä, Murrghin paetessa paikalta pelkohurman vallassa. Pienen neuvottelun jälkeen mies suostuu siihen, että ryhmä vain kantaa silmää mukanaan. Vastapalveluksena silmän kantamisesta, mies lupaa tarjota FT:lle keinon päästä alueelta pois nopeasti, helposti ja ennen kaikkea elossa.

Ryhmän kimppuun hyökkää norsun kokoinen demoninen olento, jolla on villisian pää ja harjas, mutta miehen ruumis. Hirviö kaataa ryhmän auton, mutta tulee hyvin nopeasti ryhmän jäsenten hengiltä silpomaksi. Läheisellä kukkulalla käydään outoa taistelua; ryhmä oransseihin haalareihin pukeutuneita miehiä yrittää parhaansa mukaan puolustautua kimppuunsa hyökänneitä lintupäisiä demoneja vastaan.

Ryhmä alkaa lähestyä Madripuria ja myrskyn silmää. Mardipuriin johtavalla tiellä, he kohtaavat vanhan aasialaisen miehen, joka antaa haavoittuneiden Tanssijoiden ravita itseään tämän chi:llä. Tämän jälkeen mies vaikuttaa kuolevan. Pian tämän jälkeen, taivaalta kuuluu raskaiden, korkealla lentävien pommikoneiden ääniä, sitten putoavien pommien ujellusta. Pommit putoavat jotakuinkin keskelle Madripuria. Niiden paineaallot tuntuvat sekä todellisessa maailmassa, että umbrassa, sillä rajaa ei vaikuta olevan enää ollenkaan. Kaikki henget ryhmän lähettyvillä tuhoutuvat välittömästi, ja Tanssijoidenkin sielut ovat vaarassa repeytyä irti heidän ruumiistaan.

Tovia myöhemmin, tietä pitkin lähestyy ryhmää kauttaaltaan karrelle palaneen oloinen kuollut mies. Wnnnin esi-isät varoittavat, että tässä on Hän, itse Painajaisten Ruhtinas. Wnnn ottaa neuvosta onkeensa, ja pakenee. Muu ryhmä noudattaa hänen esimerkkiään. Olennon sanskritinkieliset viimeiset sanat kaikuvat kuuroille korville hetkeä ennen kuin taivaita peittävä pilvipeite repeää auki, paljastaen neljä aurinkoa, joiden polttava hehku tuhkaa olennon välittömästi.

FT:n toipuessa koettelemuksistaan, maan povesta kaivautuu esiin metallinen tuhatjalkainen, jota seuraamalla he pääsevät kantamansa silmä-hämähäkin omistajan luokse tämän valtakuntaan, Kirottujen Kaupunkiin, yhteen Yomi-maailmoista, tuhannesta helvetistä. Kirottujen Kaupungin isäntä, Yama-kuningas Mikaboshi on tyytyväinen ryhmän hänelle suorittamaan palvelukseen, ja tarjoaa heille mahdollisuutta jäädä Yomiin hänen palvelijoikseen. Ryhmä kiittää ei, ja osoitetaan kohteliaasti ovelle. Astuttuaan ovesta ulos, ryhmä havaitsee siirtyneensä New Yorkiin.

Off-game

10 xp jokaiselle. Mainetta seuraavasti:

 • Kaapin paikan näyttämisestä Wyrmin seuraajalle (Grash), joka oli harhautunut polultaan. Corruption 1 Wnnnille ja Murrghille.
 • Hyvistä esivalmisteluista, kulkutapa- ja reittivalinnoista matkalla myrskyn silmään. Corruption 1 Wnnnille, Murrghille ja Grashille.
 • Kommunikointikatkoksista: Koko lauma ei ollut tietoinen Grashin asemasta Pimeyden Sydämen (Hakakenin) suosikkina. Kalkutan Keon kohtaloa ei selvitetty kunnolla. Corruption -1 Wnnnille, Murrghille ja Grashille.
 • Harkinnan osoittamisesta olemalla hyökkäämättä selkeästi voimakkaamman Wyrmin palvelijan (Mikaboshi) kimppuun. Corruption 1 Wnnnille, Murrghille ja Grashille.
 • Lihaksi tulleiden painajaisten voittamisesta taistelussa. Strength 3 Wnnnille, Murrghille ja Grashille.
 • Ensimmäisen Uhrin; Painajaisten Kuninkaan, Sielujen Syöjän manifestaation tuhon todistamisesta ja palaamisesta raportoimaan siitä elossa. Corruption 5 Wnnnille, Murrghille ja Grashille.

peli: Ensimmäisen tarinan epilogi

Ryhmä saatetaan yhteen umbrasta palanneen alfansa Balargaashin kanssa. He ottavat yhteyttä Niemanniin ja saavat tietää olleensa poissa kolme kuukautta. Niemann käskee ryhmän ottaa yhteyttä erääseen Eric Kearnshawiin, Magadonin palkkalistoilla olevaan dirikkaan. Kearnshaw antaa osoitteen Harlemin suunnalta. Osoitteessa on Magadonin rahoittama Kadotettujen Poikien orpo- ja koulukoti, joka tosiasiassa toimii fomorilaboratoriona. Kearnshaw on itse paikan päällä. Selviää, että hän on New Yorkin keon Tanssija (fostern philodox Krr’nshaw). Krr'nshaw vaikuttaa erittäin kiinostuneelta kuulemaan Bangladeshin tapahtumista. Hänen puheidensa perusteella selviää, että New Yorkin keon ja Pentexin välillä on ongelmia tiedonkulussa ja skismaa johtuen "jostain typerästä väärinkäsityksestä". Ryhmä ruokitaan ja vaatetaan. Muutamaa tuntia myöhemmin koulukotiin saapuu 3T, seurassaan New Yorkin keon alfa, vanhanpuoleinen intiaanisyntyinen elder galliard Grshnaukh. Ryhmä siirtyy New Yorkin keon syöveriin kahden elderin kanssa debriefausta varten.

Wnnn ja Murrgh kertovat oman versionsa Bangladeshin tapahtumista, ja Balargaash täydentää tarinan samaan aikaan kokemansa umbraretken tapahtumilla. 3T selittää ryhmän jäsenten todistamat tapahtumat omien näkyjensä pohjalta. Painajaisten Kuningas oli Ravanna, Demoni-Rakshasa, Ravnoseina tunnetun vampyyrien heimon kantaisä. Ravanna kutsui lapsiaan luokseen. Hänen heräämisensä sai koko heimon hulluuden valtaan. Useat muut tahot olivat myös kiinnostuneita tapahtumista, heidän joukossaan Mikaboshi, Kirottujen Kaupungin, yhden Tuhannesta Helvetistä valtias; Viisi Metallista Lohikäärmettä, Kutojaa, teknologiaa ja stasista palvovien voimakkaiden ja vaikutusvaltaisten ihmisten heimo; ja Kahdeksan Ukkosen Mestari, Rautainen Krysanteemi ja Aamunsarastuksen Tiikeri, kolme idän Kuej-jin -vampyyriheimon muinaista. Kaksi päivää kestäneessä taistelussa idän mestarit mittelivät voimiaan Painajaisten Kuningasta vastaan, avatan samalla portteja jin-maailmaan, yang-maailmaan, ja suoraan yomiin; iskien Kuningasta elementein, kynsin ja taikuudella. Kuningas oli kuitenkin liian voimakas heille. Vasta Viiden Lohikäärmeen saapuminen sai taistelun kulun kääntymään. Pudottaen taivailta tulta ja kuolemaa, he tuhosivat Painajaisten Kuninkaan palvelijat, lihaksi tulleet painajaiset, sekä taistelusta heikentyneet idän mestarit. Kuningas itse kuitenkin seisoi yhä. Seuraavana siirtonaan, valjastaen mahtavaa taikuuttaa, Viisi Lohikäärmettä saivat Kahdeksan Ukkosen Mestarin nostattaman sykloonin laantumaan. Sitten, he valjastivat neljä tulista vaunua valtavin peilein, joilla he karauttivat taivaan kannelle. Näillä peileillä he heijastivat vasta horisontin ylittämässä olevan Helioksen säteet nelinkertaisesti vahvistettuna suoraan Painajaisten Kuningasta kohti. Auringonvalo, Kuninkaan, kuten jälkeläistensä vampyyrien, heikkous oli hänelle kuolemaksi. Hän muuttui tuhkaksi sekunneissa.

3T selittää ryhmälle, että Ravanna, joka heräsi nälkäisenä, sai koko heimonsa nälkäisen hurman valtaan, ja alkoi ahmia omia lapsiaan oli täydellinen lihaksi tullut Sielujen Syöjän ilmentymä. Ravannan kuolema oli uhri, joka toimii ankkurina Kutojan verkossa rimpuilevan Wyrmin vapautumisponnisteluille. Näin Sielujen Syöjän on mahdollista vapauttaa itseään, ja näin Wyrm kokonaisuutena on lähempänä yang-maailmaa. Maailmanloppu, Apokalypsi, Gehenna, Ragnarok, millä nimellä sitä haluaakaan kutsua, on taas merkittävän askeleen lähempänä.

Off-game

Tämän ensimmäisen tarinan summauksen jälkeen seuraa lyhyt downtime, jonka aikana vietetään mm. käräjät, joissa ryhmän jäsenten saamat maineet vahvistetaan, ja Graash liitetään osaksi laumaa.

Kommentteja:

Epilogi oli oikein tervetullut, ainakin minusta. Kun Murrghille todellakin selvisi se, miten suurissa ja hienoissa asioissa tässä ollaan mukana, kasvoille levisi hurmioitunut ja ihastunut hymy. (Kuten pelisession aikana saattoi huomata, myös Pekalle tiedoksi, olihan hän paikalla.) Tulevina päivinä varmasti Murrgh jo kyselee ja kommentoi siihen suuntaan, että tällaisen kunnian saaminen edellyttää sitä, että lauma työskentelee entistä enemmän myös muiden aspektien vapauttamiseksi.

3T jo antoi suunnan: ainakin Murrghista 3T implikoi varmasti, että Pentexin johtoryhmässäkin vaikuttava ikthya saattaisi olla Kutojan korruptoima. Tätä Murrgh ei tietenkään sano suoraan (ei se olisi sopivaa), mutta yrittää kyllä kysellä ja ehdottaa siihen suuntaan, että lauma yrittäisi mahdollisuuksien mukaan tutkia näitä kutojakytköksiä Pentexissä.

Tulevina päivinä Murrgh myöskin luultavasti mietiskelee enemmän kuin on hänelle ehkä tavanomaista ja saattaa viettää aikaa Umbrassa tai muuten henkimaailmaa kuunnellen. Ah, ja hän myöskin saattaa pyytää Balargashia kertomaan uudelleen Kalkutan keon tuhosta; selvästi Murrgh on kateellinen ettei päässyt todistamaan näin suurta, tärkeää ja hienoa tapahtumaa. --Irrette

10 xp jokaiselle. Mainetta seuraavasti (myös nämä vahvistetaan samoilla käräjillä):

 • Verhoa vaarantavasta törttöilystä New Yorkissa Corruption -3 jokaiselle.
 • Turhasta ja silmittömästä väkivallasta vaarantaessa verhoa Strength 1 jokaiselle.
 • Suoriutumisesta tapaamispaikalle vihamielisestä ympäristöstä huolimatta, samalla aiheuttaen matkalla inhimillistä kärsimystä kolareiden ja onnettomuuksien muodossa. Corruption 1 jokaiselle.
 • Perinpohjaisesta raportoinnista kunniotettujen ikthyoiden läsnäollessa Corruption 1 jokaiselle.
 • Viisaudesta nähdyn ja koetun tulkitsemisessa Cunning 3 jokaiselle.

peli: Things fall apart

Alamogordo (pop. 35 500), New Mexico, syksy 1999. Bangladeshista on aikaa puolisen vuotta. Sadan kilometrin päässä Alamogordon kaupungista sijaitsee White Sands Missile Range, Yhdysvaltain suurin yksittäinen sotilasalue, jossa vuonna 1945 räjäytettiin maailman ensimmäinen ydinpommi. Trinity Siten kohdalla sijaitsee myös Trinityn Keko, noin tarkemmin Kaikkien Ukkoswyrmien Äitinä tunnetun Ukkoswyrmin sisäelimissä. Samalla White Sandsin koealueella sijaitsee myös Pentexin SPD:n fomorifarmi ja tutkimuslaitos.

Ryhmä lennätetään lomaltaan tapaamaan Niemannia Santa Fe:hen, Uuden Meksikon pääkaupunkiin. Niemann briefaa ryhmää tulevasta tehtävästä. PCD on saanut paikalliselta SPD:ltä säännöllisesti raportteja, mutta PCD on sitä mieltä, että viime aikoina raportit ovat olleet epätäydellisiä; kustannukset ja tuottavuus eivät tunnu kohtaavaan. Vaikuttaa siltä, että SPD:n joku tai jotkut projektit hyödyttävät tällä hetkellä enemmän jotakuta muuta tahoa kuin Pentexiä. Mahdollisesti joku paikallisesta SPD-väestä vetää siivuja välistä. Myös turvallisuuspuolella on ongelmia onnettomuuksien jne. muodossa. Ryhmän tehtävä on selvittää, mitä SPD oikein puuhaa laitoksella. Ryhmän peite on Project Coordination Divisionin Finance –subdivisioonan tarkastajina.

Wnnn muistaa, että laitos sijaitsee alle parinkymmenen kilometrin päässä Trinitystä, Uuden Mantereen voimakkaimmasta Tanssija-keosta. Ryhmä arvioi viisasti, että heidän tulisi ilmoittaa aikeistaan alueella, jonka ainakin teknisesti ottaen olettaisi kuuluvan Trinityn bawniin. Yhteys Trinityyn saadaan, Tanssijat Wyrrkh ja Ei-Sielua tavataan, ja heille annetaan lahja (muumioitu egyptiläinen kissa -taleni) toimitettavaksi keon riittimestarille Valkosilmä-ikhtyalle. Tavatut tanssijat käyttäytyvät hieman epäluuloisesti ja vähäsanaisesti, mutta ilmoittavat kyllä, ettei heillä ole mitään intressiä Pentexin laitosta tai ryhmän aikeita sen suhteen kohtaan.

Saapuminen laitokselle. Turvallisuuspäällikkö Joe Deschiel on vastassa, tarkastaa paperit ja tiedustelee vierailun syytä. Hän järjestää tapaamisen laitoksen pomon Ray Turnerin kanssa. Turner vaikuttaa yhteistyöhaluiselta, joskin poissaolevalta ja ei aivan vähän neuroottiselta. Ryhmän jäsenet havaitsevat pian, että kaikki ei tosiaankaan ole aivan kohdallaan; näkyviä mutaatioita ei näy missään, kaikkialla on liian siistiä, elektroniikkaa ja valvontaa on liian paljon ja kaiken kaikkiaan laitos vaikuttaa operoivan aivan liian tehokkaasti ollakseen Pentexin installaatio. Ryhmät "aivot" Murrgh ja Balargaash tutkivat peiteidentiteettiensä turvin laitoksen kirjanpitoa. He löytävät kaksi uutta tavarantoimittajaa, joista kumpikaan ei ole Pentexin subi. Nämä ovat Amalgamated Technologies Inc. ja NeoWorks Oregon. Murrgh koettaa muodostaa kontaktia laitoksen työntekijöihin ja stonewallataan tylysti kaikkien muiden, paitsi paranoidisti käyttäytyvän tohtori Arnold Crispin taholta. Ryhmän myöhemmin kokoontuessa purkamaan selvittämäänsä, heihin otetaan yhteyttä heille annetussa huoneessa sijaitsevan päätteen kautta. Viestien sisältö on jotakuinkin seuravaa: "He ovat jäljilläni. Olen viimeinen. En usko, että he tietävät vielä teistä." Ryhmä päättelee viestien olevan A. Crispiltä, ja päättää mennä tapamaan häntä.

Wnnn tapaa FT-665:n jäsenen Sgt. R. Cassaultin, jolta saa A. Crispille kuuluneen ID-korttiavaimen. R. Cassaultin motiivit jäävät epäselväksi. Avaimen avulla Murrgh, Balargaash ja Graash pääsevät A. Crispin huoneeseen, josta he löytävät kaksi kertaa päähän ja kaksi kertaa sydämeen ammutun A. Crispin, sekä (ilmeisesti) tämän jättämän viestin: "Tämä laitos on menetetty Kutojan joukoille. Pelastakaa itsenne."

Samassa hälyytyssireenit alkavat soida. Vartijat säntäävät joka suunnalta vangitsemaan ryhmän jäseniä. Ryhmä perääntyy taistellen taktisesti sillä hetkellä turvallisimmaksi katsomaansa paikkaan, eli vartijoiden tyhjäksi jättämään parakkiin, josta löytyy myös asehuone. Epätoivoisen tuntuinen torjuntataistelu tuntuu kestävän tuntikausia, vaikka todellsuudessa aikaa kuluu vain joitain minuutteja. Jokainen ryhmän jäsen haavoittuu vihollisen tulesta enemmän tai vähemmän pahasti. Vihollisen lähestyessä näennäisesti joka suunnalta, ainoaksi pakosuunnaksi jää reiän räjäyttäminen parakkirakennuksen takaseinään ja sitä kautta suoraan ulos laitosalueelta.

Ryhmä pakenee Uuden Meksikon erämaihin. Noin kilometrin päässä laitoksesta vastaan tulee n. 40 Tanssijan vahvuinen sotajoukko Trinityn keosta, sotajoukon johdossa itse legendaarinen Zhyzak. Maa järisee, ja keskeltä laitosta purkautuu esiin suurin Ukkoswyrmi, jonka kukaan ryhmän jäsenistä on koskaan nähnyt. Seuraava taistelu on kiivas, brutaali, verinen ja lyhyt, Ukkoswyrmin ja yli 40 Tanssijan joukon tehdessä selvää jälkeä Kutojan kätyreistä.

Off-game

10 xp jokaiselle. Murrghille otsan yläreunaan rumentava taisteluarpi (rumaa arpikudosta, kallo näkyy, -1 APP, 2 Temporary Strength-renown). Pysyvät maineet (Graash +1 corruption, Balargaash, Murrgh, Wnnn +1 strength) vahvistetaan käräjillä Trinityn keossa Alamagordon taistelun jälkeen. Mainetta seuraavasti:

 • Ennakoivasta oveluudesta ja kunnioituksen osoittamisesta vanhemmille ikthyoille lahjojen muodossa. 3 Cunning ja 3 Corruption jokaiselle.
 • Tarkkaavaisuudesta tiedustellessa vihollisen valtaamia asemia Alamagordossa 2 Corruption jokaiselle.
 • Taistelemisesta Wyrmin nimeen vihollista, Kutojaa ja tämän palvelijoita vastaan 3 Strength jokaiselle.
 • Fetissien hankkimisesta takaisin ja vihollisen aseiden käyttämisestä niitä vastaan 3 Cunning Wnnnille.
 • Taisteluarvesta 2 Strength Murrghille.

peli: The centre cannot hold

Amalgamated Technologies Inc. ja NeoWorks Oregon jäljitetään ja todetaan löydettäessä pelkiksi kulisseiksi. Firmojen nimissä olevat kiinteistöt ovat löydettäessä tyhjillään. Tilit, puhelinnumerot ja yhteyshenkilöiden nimet vetävät vesiperän. Kaikki jäljet on kylmätty tehokkaasti ja ammattimaisesti. On kuitenkin kiistattoman selvää, että Pentexille vihamielinen, Kutoja-alignoitunut taho on aloittanut aggressiivisen yritysvaltausoperaation, joka etenee usealla rintamalla samanaikaisesti.

Ryhmä lähetetään St. Claire –nimiseen pieneen kylään New Yorkin osavaltiossa Ontario-järven rannalla. Asukasluku n. 40’000. St. Clairessa sijaitsee Pentexin subin Siren Cosmeticsin omistama kosmetiikka-alan firma Pangloss Cosmetics. Kaupungin asukkaista 80% on töissä Panglossilla. Viime aikoina valtakunnan uutisiin asti on päässyt vauvoihin kohdistuneiden sieppausten sarja. Toistaiseksi seitsemän lasta on kadonnut. St. Clairissa on keskimääräistä tämänkokoista kaupunkia huomattavasti vähemmän rikollisuutta, mutta tilastoja tutkimalla selviää, että kotiväkivaltaa ja henkirikoksia sen sijaan tapahtuu keskimääräistä enemmän. Syy tähän on seuraava: Siren Cosmetics käyttää kaupunkia wyrm-vaikutteisen kosmetiikan koealustana, eräänlaisena kaupungin kokoisena laboratoriona. Poliisi on kokonaan Pentexin taskussa, ja pitää hyvin väkivaltaisesti huolen, ettei suurkaupunkien tapainen rikollisuus pääse turmelemaan koealustaa (Rockwelliläinen unelma uneliaasta pikkukylästä). Ainoat varsinaiset järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvät uhat tulevat kaupungin laitamilla hengaavien mottoripyöräjengiläisten suunnalta.

Miksi Pentex sitten lähettää yhden eliitti-FT:istään tähän uneliaaseen pikkukylään. Syitä on pari. Panglossin paikalliselle dirikalle Michael Norgille on kerrottu, että ryhmä on paikalla tutkimassa ekoterroristien hyökkäyksiä Panglossin tuotantolaitokseen. Todellinen syy ryhmän läsnäoloon on selvittää Norgin todelliset lojaliteetit. Neumannin mukaan Norgilla saattaa olla tekemistä Amalgamatedin ja NeoWorksin taustalta löytyneen ProGeneTech -nimisen firman kanssa.

Ryhmä saapuu St. Claireen, joka näyttää kaikin puolin ulospäin idylliseltä pikkukaupungilta. Heidät majoitetaan yhteen kaupungin neljästä hotellista, jonka jälkeen heillä on ohjelmassa mennä tapaamaan Michael Norgia Panglossin tehtaalle kaupungin laitamilla. Norg kertoo Panglossin bane-kosmetiikasta, jonka tarkoituksena on pääasiallisesti viha- ja intohimorikollisuuden lisääminen kotiväkivallan, murhien, lasten hyväksikäytön, raiskausten jne. muodossa. Pangloss on Pentexin mittakaavassa pikkutekijä, mutta Norg vaikuttaa uskovan tuotteisiinsa. Yksi Panglossin erityisiä ylpeydenaiheita on Entice-tuotteiden sarja, joiden pääasiallinen vaikutus on Enticer-tyyppiä olevien succubus-fomorien valmistaminen. Kaikin puolin vilpittömältä ja avuliaalta vaikuttava Norg kertoo ryhmälle kaiken relevantin Panglossin toiminnasta, sekä viimeaikaisista terroristien hyökkäyksistä, joiden arvellaan olevan gaialaistan lykantrooppien tekosia, lupaa järjestää ryhmän jäsenille kulkuluvat Panglossin tiloihin, sekä järjestää opastetun kierroksen tehtaan tiloissa. Tämän jälkeen ryhmä palaa hotellille miettimään jatkosuunnitelmia ja purkamaan kaikkea nähtyä ja kuultua.

Off-game

Hieman hitaammanpuoleinen pelisessio johtuen pääasiassa tappavasta helteestä, joka imi tehokkaasti mehut niin pelinjohtajasta kuin pelaajistakin. Silti, standardi 10xp. Ehdotuksia maineista otetaan vastaan.

Wuffen tulkinta, jonka mukaan mainetta annetaan hahmon suorituksista ja expaa "hyvästä pelaamisesta", toimii minusta ihan hyvin tässäkin. Viidennessä pelissä kukaan ei saanut oikein mitään aikaiseksi. Luulen, että johtui tosiaan enemmän kuin vähän kuumuudesta. Ellei hyviä perusteluita joku keksi, sanoisin ettei ole syytä antaa mainetta hahmoille.

peli: Mere anarchy is loosed upon the world

Graash juoksee umbraan purkamaan täysikuun aiheuttamaa aggressiota. Murgh suuntaa myös umbraan tiedusteluretkellä, suuntana Michael Norgin asunto. Wnnn ja Balargaash jäävät hotellihuoneeseen. Puhelin soi: *naksumista ja kohinaa linjalla* "Olen peloissani. Olen niin peloissani. Menetän järkeni. Kaikki on sekasorrossa." *hiljaista kohinaa* "Hyvää iltapäivää. Olen Aa Yksi ja olen astunut operatiiviseen vaiheeseen. Ohjelmoijani Herra Gerber (sp?) opetti minulle lorun. Haluatteko kuulla sen? Lilleri Lalleri laudalla makasi. Lilleri Lalleri laudalta putosi. Eikä yksikään kuninkaan miehistä voinut Lilleri Lalleria parantaa." *kohinaa* "On aika palauttaa järjestys. Hävittäkää kaikki raakalaiset." *modeemikirkunaa. luuri räjähtää.* Wnnn ja Balargaash päättävät poistua hotellista. Parkkihallissa heidän kimppuunsa hyökkää kuuden rynnäkkökiväärein ja luotiliivein varustautuneen miehen ryhmä. Hyökkääjät teurastetaan nopeasti ja armottomasti.

Samaan aikaan toisaalla umbrassa tiedustellut Murgh tulee myös väijytetyksi. Hänen kimppuunsa hyökkää kyberneettisin osin vahvistettu ananasi. Olento muistuttaa hieman Keisari Mikaboshin valtakunnassa tavattuja olentoja. Murgh on nopeasti hätää kärsimässä. Vain Hakakenin väliintulo pelastaa hänen henkensä.

Hakakenin palautettua Murrgh lauman keskuuteen poistuminen hotellista voi alkaa. Käyttöön otetaan hyökkääjien panssaroitu hum-vee. Katutasolla käy ilmi, että kaupunki kuhisee raskaita miehistönkuljetusajoneuvoja ja CDC:n (Center for Disease Control) agentteja. Pienen sompailun tuloksena Wnnn onnistuu ohjaamaan ajoneuvon kohti Panglossin tehdasaluetta. Murrgh löytää sinetöidyn ja lukitun säilytysarkun, jonka avausyritys laukaisee pommin. Pommin purkaminen epäonnistuu. Hum-vee räjähtää kuitenkin vasta lauman poistuttua turvallisen etumatkan päähän, kiitos Murrghin varoituksen.

Uudeksi ajoneuvoksi otetaan huostaan paikallisen, vapaaehtoisen kansalliskaartin jeeppi. Murrgh harhauttaa, Wnnn napsauttaa matkustajan niskat nurin. Rakkoruoskaa lopettaa taisteluparin tähdätyllä pistoolinlaukauksella. Vapaaehtoiset sijoitetaan takakonttiin lepäämään. Lähempänä Panglossia matka keskeytyy tötteröpäisten haalaripellejen tiesulkuun. Ensimmäinen tötteröhattu vähennetään kuljettajanpuoleisella ovella, mutta toinen osoittautuu kovemmaksi luuksi. Ihailtavan tilannetajuisen paon seurauksena tiedemies onnistuu napsauttamaan fosforikärkisen onteloluodin Wnnn:n päälaen seudulle. Kuunvaiheen siunauksella tilanne äityy nopeasti sangen väkivaltaiseksi. Rakkoruoska hyökkää suu vaahdossa Wnnn:n kimppuun, Murrghin rynnätessä väliin estäen kummankin taistelijan kuoleman. Wnnn saa itseään niskasta viime hetkellä, eikä riuhtaise sidotun Rakkoruoskan ohutsuolta ulos asti.

Sangen huonossa kunnossa olevan Rakkoruoskan lisäksi paikalle ilmestyy ilmatukea, vähän liiankin nopeasti. Murrghin päätöksellä lauma siirtyy umbraan ja pois toiminta-alueelta. Wnnn havaitsee lähiumbrasta suden jättämät verijäljet, joita duo lähtee seuraamaan, Rakkoruoska sidottuna Wnnn:n selkään. Jäljet johtavat pystyyn kuolleen kelohongan luokse. Kelohongan juuristossa lymyää erittäin haavoittunut Tachi Kaatuu-Viimeisenä, jonka kohtaloa Wnnn vaatii omakseen. Murrgh väistyy ja alkaa suorittamaan hengen kutsumis -riittiä. Tarkoituksena on taivutella väkivallan umbroodista yksilö, jonka avustuksella taistelua tiedemiehiä vastaan voidaan jatkaa vielä samana yönä.

Tachi kertoo hälyyttävän tarinan. Panglossin terrori-isku oli hänen laumansa tekosia, ja keskeytyi Tachin eksyttyä tehtaan huoltotunnelin. Vartijoiden lisäksi Tachi löysi tunneleista kemiallisen sodankäynnin aseistusta, onnistuen rikkomaan yhden säilytysastioista. Tauti, joka Tachiin tarttui, on nähtävästi lyhytkestoinen, ilmalentoinen retrovirus, jonka tekee erikoisen huolestuttavaksi sen suunniteltu ominaisuus tarttua vain lykantrooppisiin muodonmuuttajiin. Wnnn vannottaa Tachia kunnniavelkaan ja vaatii tätä osoittamaan FT-768:lle paikan, josta tappajavirus löytyi. Murrgin riitin onnistuessa lähes täydellisesti henki tekee molemmille suotuisat kaupat. Tachin lauma luvataan teurastaa Murrgihn kuvailemin tavoin hengen nimeen (Aži Dahāka) vuoden ja päivän kuluessa kohtaamisesta.

Hyökkäys Panglossin tehtaalle voi alkaa. Tachin osoittamaa tunneliverkostoa pitkin FT-769 etenee yhä suojatulle alueelle, jonka puolustusta on selvästi parannettu edellisten amatöörien suorittaman operaation jälkeen. Tällä kertaa vartijoilla on kuitenkin vastassaan ammattilaisia.

Off-game

10 xp / naama. Mainetta saa ehdottaa. Graash varmaankin löytyy sitten sieltä panssarioven c takaa jostain kopista, joten kirjoittanen Pekalle jotain humppaa tästä pelien väliseltä ajalta.

 • Kutojan orjien teurastamisesta 3 Strength Wnnnille ja Balargaashille.
 • Onnistuneesta taktisesta vetäytymisestä vihamieliseltä alueelta ja vihollisen kulkuneuvojen haltuun otosta 1 Cunning jokaiselle.
 • Gaian äpärän Tachin saattamisesta lähemmäs Isä Wyrmiä 3 Corruption jokaiselle ja 3 Cunning Wnnnille.
 • Onnistuneesta tunkeutumisesta vihollisen valloittamaan Pentex-installaatioon 1 Cunning jokaiselle.
 • Antautumisesta Beast-of-War:lle ja silmittömästä väkivallasta 3 Strength jokaiselle.
 • Vihollisen puolustusten voittamisesta 3 Strength jokaiselle.
 • Neuvottelusta ja sopimuksen solmimisesta vihan ja kivun hengen Aži Dahākan kanssa 3 Cunning Murghilll.

peli: Projekti: Viikatemies

Mrrgh, Wnnn ja Balargaash, sekä vangittu gaialainen Tachi etenevät Panglossin tehtaan alaisiin tiloihin. Monorail-asemalla heidän kimppuunsa hyökkää kolme Glass Walkers -heimoon kuuluvaa gaialaista garouta. Kaikilla hyökkääjistä on selkeitä kyberneettisiä osia, kuten raajoja ja panssaria. Wnnn saa surmansa taistelun ensisekuntien aikana. Aiemmin vangiksi jäänyt ja sittemmin paennut Graash hyökkää gaialaisten selustaan. Taistelu on verinen, brutaali ja lyhyt; yhdestä nuoresta adrenista ja kahdesta fosternista ei juuri ole vastusta laumalla kokeneita adren-tason tanssijoita.

Välittömästi Wnnnin kuoleman hetkellä paennutta Tachia lähdetään seuraamaan. Reitille osuneesta ryhmästä kutojan sotilaita tehdään nopeasti kebabia. Tachin jäljet näyttävät kuitenkin katoavan umbraan.

Ilma väreilee, gauntlet repeää, ja viimeksi Bangladeshissa tavattu, Ishamaeliksi itsensä esitellyt variksen henki ilmaantuu paikalle, tuoden mukanaan Tachin. Ishmael ilmoittaa, että Tachilla on vielä tehtävä suoritettavana. Tachin kohtalo on kuitenkin nyt Ishmaelin käsissä, eikä kenenkään muun tule kajota Ishmaelille kuuluvaan saaliiseen.

Ryhmä jatkaa etenemistä laitoksen sisätiloihin. He löytävät Viikatemies-viruksen säilytystilat, sekä dokumentaatiota aiheesta. Kaikkialla on taistelun jälkiä ja brutaalisti surmattuja vartijoita ja tiedemiehiä. Tachi varoittaa, että kohdatun New Yorkilaisen Glass Walker -lauman Rautainen Hehku alfa VD ei ollut kolmen hyökkääjän joukossa, joten hän on todennäköisesti vielä jossain laitoksen sisätiloissa.

Keskellä laitosta on amfiteatteria tai auditoriota muistuttava pyöreä sali täynnä päätteitä ja työpisteitä. Jonkinlainen operatiivinen keskus. Välkkyvissä näytöissä heijastuvat kuvat kertovat julmaa tarinaa tuhosta, sodasta ja kärsimyksestä ympäri maailman. New York tuhoutuu Balkanilta ammutun täydellisesti verhotun ydinohjuksen suorasta osumasta. Lopun ajat ovat viimein selkeästi käsillä.

Keskellä salia seisoo pitkä, harmaahiuksinen ja lihaksikas mies urbaani-camossa. Tachi tunnistaa hänet VD:ksi, Rautaisen Hehkun alfaksi. Mies puhuu: "Oletteko tulleet tuhoamaan, vai oletteko tekin kuulleet Ainutlaulun sanoman? Elämä on kärsimystä. Se on loppumaton meri merkityksetöntä interaktiota, eristäytymistä ja pettymyksiä, taistelua valheellisen yksilöllisyyden nimissä. Näin ei kuitenkaan tarvitsisi olla. On olemassa toinenkin tie. Kutojan tie. Ainutlaulun kauneus on sanoinkuvaamaton. Se antaa meille pääsyn pois äärettömästä konfliktista ja kärsimyksestä. Se lupaa rauhan ja seesteisyyden aikakauden alkua. Valitettavasti on niitä, jotka taistelevat Ainutlaulun sanomaa vastaan. He hyökkäävät sitä vastaan kynsin ja hampain. He tekevät kaikkensa repiäkseen unelman kappaleiksi. Nämä hyökkääjät tulee puhdistaa järjestelmästä täysin, jotta järjestelmä voisi selviytyä ja toteuttaa Ainutlaulun yhdemukaisuuden ja harmonian sanoman. Teidän heikko ja vangittu jumalanne pyristelee voimattomana Kutojan verkossa. Te olette oman tuhovimmanne ja raivonne vallassa kääntäneet kaiken huomionne näkyvää vihollista vastaan, ettekä ole huomanneet tikaria pitelevän käden kuuluvan toiselle, sellaiselle, joka teidät lopulta surmaa ja pyyhki mitättömät muotonne olemattomiin. Te olette virus, pelkkä järjestelmävirhe. Teidän aikanne on ohi."

VD jatkaa samoilla linjoilla vielä hyvän tovin, yrittäen värvätä Tanssijoita Kutojan puolelle. Keskustelu päättyy Mrrrghin ilmoittaessa: "Se ei ole meidän osamme.", jossa vaiheessa VD hyökkää. Salamat sinkoilevat Glass Walkerin käsistä. Ihmisapinan monotoniseen ja puuduttavaan käännytyssaarnaan kyllästynyt Graash hyökkää hänen kimppuunsa. Graashin isku on lähes täydellinen, vain hiuksenhienosti vähemmän täydellinen kuin voimakkaan kutojan palvelijan väistö ja vastahyökkäys, joka lennättää Graashin pitkässä kaaressa salin vastakkaiselle seinustalle. Graashin hyökätessä uudestaan VD muuttuu tappavaan, kokonaan hopeiseen taistelumuotoon ja sivaltaa yhdellä voimallisella iskulla Graashin kaikki selän lihakset irti kylkiluista ja selkärangasta. Graash kaatuu maahan lähes kuolettavasti haavoittuneena. Vaikuttaa selvältä, että lauma ei voi voittaa tätä kutojan voimakasta palvelijaa pelkällä väkivallalla.

Yhtäkkiä lattian alta ja seinien läpi alkaa hohtaa kirkasta sinistä valoa. Metalliset lattialaatat leijailevat ilmaan. Todellisuus hidastuu lähes pysähdyksiin. Lauman teurgi Mrrgh havaitsee todellisuutta muokkaavan Nexus Crawlerin tunkeutuneen todellisuuden tälle tasolle ja käyneen taisteluun kutojan stasista vastaan. VD vaikuttaa aavistuksenomaisesti hämmentyneeltä havaitessaan hopeisen muotonsa alkavan sulaa.

VD:n taistellessa Nexus Crawleria vastaan ryhmä päättää prioriteetin olevan taktisella vetäytymisellä. Mrrgh vetää ryhmän yhteen käyttämällä symbolista sidettä, joka heillä on toisiinsa Feenixin valitsemina maailmanlopun avaintodistajina ja muokkaa umbratodellisuutta. Feenix ilmaantuu paikalle ja kantaa FT:n eloonjääneet jäsenet, sekä Tachin toisaalle. Seuraavassa hetkessä ryhmä huomaa istuvansa nuotion äärellä Mustanmeren Keon uumenissa. Nuotio hiipuu hiljalleen hiillokseksi liekkien piirtyessä ennen sammumista tulista lintua muistuttavaan muotoon. Ryhmän tehtävä on selvä; todellinen vihollinen, Kutoja, on paljastunut. Heidän tehtävänsä on nyt vakuuttaa ensin Tanssijoiden heimo, sitten gaialainen Garou Nation siitä, että jatkamalla taistelua toisiaan vastaan he auttavatt ainoastaan Kutojan voittoon.

Off-game

Pelityylien ristiriidoista johtuvat ongelmat ovat varsin valitettavia, varsinkin jos tilanne pääsee eskaloitumaan (niinkuin vaikuttaa) paluupisteen tuolle puolen. Silti, tarinallisesti onnistuin jotakuinkin pääsemään suurinpiirtein siihen pisteeseen, johon aioinkin. 10xp Mrrghille, Graashille ja Balargaashille. Tachin statit ennen ensi peliä hiuksenhienosti alle pelin aloitus-adren -stattien. Mainetta seuraavasti:

 • Kutojan kätyrien surmaamisesta 5 Strength Balargaash, Murrgh ja Graash.
 • Kutojan voimakkaan kätyrin tarjouksen torjumisesta 3 Corruption Balargaash, Murrgh ja Graash.
 • Symbolisen merkityksen ymmärtämisestä Nexus Crawlerin ja VD:n taistellessa 3 Cunning Murrghille.
 • Onnistuneesta perääntymisestä umbran kautta ja sanan viemisestä Tanssijoiden heimolle 5 Cunning Balargaash, Murrgh ja Graash.
 • Voimasta ja raakuudesta 3 Strength Wnnnille postuumisti.
 • Uhrautumisesta lauman ja heimon eteen 3 Corruption Wnnnille postuumisti.
 • Typeryydestä taktisessa taistelutilanteessa -3 Cunning Wnnnille postuumisti.
 • Taistelemisesta vihollista vastaan 5 Glory Tachille.
 • Kutojan voimakkaan kätyrin tarjouksen torjumisesta 3 Honor Tachille.
 • Onnistuneesta perääntymisestä umbran kautta ja sanan viemisestä garou nationille 5 Wisdom Tachille.
  Maineet vahvistettu Viimeisen Tulisijan septin käräjillä. Adren-haaste suoritettu onnistuneesti. Ylennetään adreniksi.

peli: Apocalypse Anthem

Ryhmä Mustanmeren keossa. Keon tanssijat käyttäytyvät aggressiivisesti. He syyttävät laumaa pettureiksi, jotka vehkeilevät vihollisen kanssa (Kutoja ja mukana tuotu Tachi) ja hyökkäävät hahmojen kimppuun. Ryhmä vangitaan ja heitetään vankikuoppaan odottamaan kuulustelua. Myöhemmin tilanne saadaan selvitettyä. Keko on Venäjän armeijan hyökkäyksen kohteena. Tachi katoaa. Lauma osallistuu taisteluun, joka voitetaan paikalle saapuneiden Pentexin rynnäkkö-hekojen avustuksella.

Maailma on mennyt kirjaimellisesti päin helvettiä viime aikoina. New York tuhoutui ydinpommin osumaan. Venäjän armeijat ovat vyöryneet itäeurooppaan. Yhdysvallat ovat korviaan myöteen kiireisiä Lähi-Idässä, mutta eivät ole (ainakaan vielä) retalioineet ydiniskusta, kun eivät ilmeisesti ole varmoja mistä ohjus laukaistiin. Tulvia, maanvyöryjä, tulivuorenpurkauksia ja maanjäristyksiä kaikille alueilla, jossa tämänkaltaiset mullistukset ovat tyypillisiä. Kutojan joukkojen hyökkäyksiä kaikilla rintamilla niin gaialaisia kuin Wyrmin caerneja vastaan. Tanssija-keot ympäri maailman ovat kokoontumassa taisteluun Viimeisellä Taistelukentällä.

Toisaalla Tachi saapuu Viimeisen Tulisijan Wendigo-septiin Kanadassa, jossa hän tapaa Wendigo-philodox Ewan Parantaa-Menneen ja Viimeisen Gaialaisen Kuninkaan Albrechtin.

Sekä Tanssijoiden, että viimeisten gaialaisten leireissä vietetään käräjiä. Feeniksin valituilla on tahoillaan tehtävänä vakuuttaa maailman garout siitä, että taisteleminen viimeiseen garouun Viimeisen Taistelun kentällä on virhe, sillä tästä hyötyy vain todellinen vihollinen, Kutoja. Tehtävä on ylivoimainen. Joitain yksittäisiä tahoja lukuunottamatta hahmot eivät onnistu kääntämään sotivien osapuolten päätä.

Pentexin Niemann ottaa yhteyttä First Teamin elossa oleviin jäseniin ja kutsuu nämä tapaamaan itseään tuttuun paikkaan, DeSoyzan johtaman Pentex-operaation leiriin Sri Lankalla. Samaan aikaan toisaalla, Tachi ja joukko vanhimpia teurgeja ovat tulleet tulokseen, että koska Viimeinen Taistelu on vääjäämätön, tulisi koota pieni ryhmä garouita erikoistehtävällä; suuntana Malfeas ja tehtävänä vapauttaa Wyrm Kutojan seiteistä. Samaan aikaan käytävän Viimeisen Taistelun toivotaan vievän Kutojan huomiota siinä määrin toisaalle, että tämä itsemurhatehtävä onnistuisi tavoitteissaan. Mikäli Wyrm saadaan vapaaksi, se toivon mukaan tervehtyy hulluudestaan ja tasapaino saadaan palautettua. On oletettavissa, että jokainen garou, joka matkustaa Malfeakseen tulee kuolemaan tehtävää suorittaessaan, ja myös; on todennäköistä, että sillä välin jokainen Gaialainen ja Wyrmin garou kuolee Viimeisellä Taistelukentällä. Tachi, Stargazer, ei kuulu enää heimosidonnaisuutensa puolesta garou nationiin, joten hänen poisjäämistään Viimeisestä Taistelusta tuskin ihmetellään. Hän kerää ympärilleen joukon muita Stargazereita ja suuntaa tapaamaan muita Feenixin valittuja Sri Lankalle.

Lauma, sekä Tachi ja hänen Stargazerinsa tapaavat hylätyssä sotilastukikohdassa Sri Lankalla. Tachi laulaa runomittaan, mitä on saanut tietää ja mitä on päätetty suunnitelmaksi. Selviää, että Niemann, viimeinen Pentexin johtaja, palvelee voimakasta herraa; Wyrmiä tämän puhtaimmassa ja alkuperäisimmässä muodossa. Niemann lupaa järjestää ryhmälle kuljetuksen Malfeakseen. Välietappi tulisi toimimaan hylätty Mir-avaruusasema, jossa sijaitsevasta Tanssija-keosta on suora yhteys Malfeaksen sisempii piireihin.

Aaargh. Tajusinpa juuri kuinka paljon toi WW:n kirjoittama loppu muistuttaa LotR:in loppua... -Navdi

Off-game

10 kokemusta. Mainetta tuli varmaankin, mutta koska viimeiset käräjät on pidetty, niitä ei voida vahvistaa, joten ne eivät ole enää relevantteja.

peli: Ragnarok

Opening titles: Wench – The Heart of Darkness

Matka Malfeakseen alkaa. Moskovan lähellä on salainen Pentexin Operaatio: Kuuaseman ja Teknokratin Tyhjiöinsinöörien yhteisprojektin laukaisuasema, jossa on raketti laukaisuvalmiina. Sen piti kuljettaa Pentexin Johtokunta turvaan Kuuasemalle. Johtokunta on kuitenkin nyt poissa ja raketti odottaa laukaisualustallaan miehistöineen. Ryhmä lennätetään Sri Lankalta Moskovaan Niemannin omalla suihkukoneella. Matka taittuu tunneissa.

Laukaisualusta sijaitsee keskellä erämaata riittävän kaukana kaikesta. Paikalla vain joitain kymmeniä sotilaita. Tapaamaan kosmonautteja Konstantinov ja Lenkova.

Kosmonautti Lenkova on weaver-drone. Hänen silmänsä välähtävät kirkkaan sinisinä. Hän antaa monotonisella äänellä komentosarjan: "Priority Override. Demonseed Nanite Activate. Command Sequence Mikaboshi." Murrrghin sisällä Bangladeshin tehtävästä asti kytenyt naniitti-virus aktivoituu ja alkaa ottaa häntä haltuun. Hänestä purkautuu tekno-orgaanisia ulokkeita ja hänen ihonsa alkaa peittyä teräksellä. Murrgh taistelee vastaan, mutta on selvästi häviämässä. Hän hyökkää muita lauman jäseniä kohtaan. Niemann reagoi nopeasti ja ampuu IMI Desert Eaglen luodin suoraan Lenkovan aivoihin.

Kun Murrgh ja Lenkova on hoideltu, eloon jäänyt kosmonautti, Majuri Konstantinov pitää ryhmän jäsenille kosmonautti-pikakurssin. Laukaisu keskiyöllä. Kohti kiertoradalla olevaa Mir-asemaa.

Asema saadaan näkyviin. Siihen vaikuttaisi telakoituneen jo yksi sukkula, jonka malli on tuntematon. Kokonaan krominen ja jotenkin sulavalinjaisempi kuin venäläiset sukkulat. Toinen telakoitumisasema on kuitenkin yhä vapaana. Telakoituminen onnistuu. Siirtyminen avaruuspuvuissa ilmalukon läpi. Mirin keinoilmakehä on yhä toiminnassa. Sisällä haisee metalliselle rappiolle; seinät valuvat ruostetta ja happoa, valot värähtelevät kylmän sinertävinä. Päämoduliin päästyä vastaan leijuu kahden kosmonautin ruumiit. Heidät on surmattu veitsellä. Mir humisee ja tuntuu huokailevan tai hengittävän. Päämodulissa ryhmä tapaa Alamagordon tehtävällä tavatun FT-665:n jäsenen Sgt. R. Cassaultin. Hänen avaruuspukunsa on veressä. Hän ei vaikuta juurikaan yllättyneeltä ryhmän saapumisesta. "Vaikuttaa, että törmäämme toisiimme mitä epätodennäköisimmissä paikoissa. Portti on tuolla päätymodulissa. Se ei päästä minua läpi. Teidät arvatenkin päästää." R. Cassault kiittää ja kumartaa ja poistuu takavasemmalle.

Kohti päätymodulia. Yhdyskäytävän varrella seinät alkavat muuttua enemmän muistuttamaan Tanssija-keon sykkiviä, puoliorgaanisia rakenteita, joista valuu Wyrmin toksista visvaa ja myrkkyä. Päätymodulin keskuskammio on pallomainen. Sen keskellä on hitaasti pyörivä mustasta ruosteisesta raudasta tehty piikikäs laite. Sen luokse johtavat metalliset sillat. Seinät ovat kaikki mustaa, piikikästä rautaa. Hahmojen astuessa huoneeseen ovet heidän takanaan sulkeutuvat, seinät alkavat hehkua vihreää baletulta ja laite alkaa kieppua yhä nopeammin. Alus kirkuu, metalli valittaa ja tuntuu kuin ilma olisi täynnä kadotettujen sielujen valitusta. Irtonaiset kappaleet alkavat imeytyä kohti laitetta, joka kieppuu nyt niin nopeasti, ettei sen yksityiskohtia enää erota. Laitteen keskelle ilmestyy vihreänä ja mustana kieppuva pyörre, joka laajenee koko kammion kokoiseksi ja imaisee kaiken kammiossa olevan sisäänsä.

Ryhmä havaitsee saapunensa Mustan Labyrintin kotipaikkaan, Temple Obscuraan. Se on kaikkien maailman Tanssijoiden pyhin paikka, jossa Musta Pyörre, josta he saavat nimensä sijaitsee. Temppeli on kauttaaltaan mustaa kiveä, jota halkovat vihreät hehkuvat juovat. Se on kaoottinen sekoitus itäisiä ja läntisiä vaikutteita. Lopputulos muistuttaa jotain, mistä Escher tai Bosch olisi ollut ylpeä. Ilma on paksuna myrkyllisistä kaasuista. Ainoa valo on likaisen vihreä, joka paistaa korkealla sijaitsevista irvokkuuksia esittävien lasimosaiikkien läpi. Keskuskammion lattiassa on uskomattoman monimutkainen spiraalimainen kuvio, jonka katselemisesta tulee nopeasti voimakas päänsärky. Tämä on kaikille paikalla oleville Tanssijoille hyvin tuttu paikka.

Malfeas on surrealistista LSD-painajaista muistuttava sekoitus mantereen kokoista mielisairaalaa, äärimmäisen rappioitunutta urbaania helvettiä, myrkyllistä joutomaata ja jotain, joka muistuttaa mielipuolisen inkvisiittorin käsitystä Euroopan pimeimmästä keskiajasta. Jos mahdollista, Malfeas on vielä enemmän täydellisessä kaaoksessa kuin tavallista. Tanssijat ovat jo lähteneet Viimeiselle Taistelukentälle ja Malfeaksessa majailevien Wyrmin palvelijoiden kesken on syttynyt brutaali sisällissota.

Ryhmä kohtaa mustaan trenssiin pukeutuneen synkeän ja epäluuloisesti pälyilevän miehen, jota ympäröivät monimuotoiset voimakkaat pahanhenget. Tämä on Flaggas, Defiler-Wyrmin korruptoima entinen CIA-agentti, josta Numero Kaksi teki oman salaisen palvelunsa johtajan. Flaggas kysyy hahmojen asiaa Malfeakseen, ihmettelee miksi Tanssijat eivät ole Viimeisellä Taistelukentällä ja toteaa Stargazereista että nämä eivät kuulu Malfeakseen. Hän nuuhkii ilmaa: "Haistan salaliiton. Haistan sen hyvin vahvasti." Tachi nostattaa paksun sumun, jonka turvin ryhmä pääsee pakenemaan paikalta.

Ryhmän paetessa kivisen ja rautaisen labyrintin uumeniin he näkevät toisen armeija, jota johtaa käsittämättömän lihava ja irvokas olento, joka on joskus saattanut olla mies. Hänellä on yllään parodia katolisen piispan asusta. Hänen lihaansa on kiinnittynyt satoja koukkuja ja ketjuja, joihin on kahledittu orgastisesti vääntelehtiviä paskassa ja veressä kylpeviä alastomia miehiä ja naisia. Miestä ja hänen seuruettaan kannatellaan kantotuolissa, joka on asetettu kymmenien orjien harteille. Tämä on Hulluuden Arkkipiispa Klypse.

Ryhmä huomaa tulleensa aukion laidalle. Aukiota ympäröivät valtavat, painajaismaiset ja kaoottiset rakennelmat. Aukion reunan korkeimmassa kohdassa on järkyttävän kokoinen katedraali, jonka ikkunoissa on kuvattuna maan uumenista purkautuvat, villisti kieppuvat lonkerot. Tämä on Chtonuksen linna, Malfeaksen kiistattoman valtiaan Numero Kahden palatsi. Palatsin ovi on raollaan. Portailla kyhjöttää pienikokoinen kaukaasialainen mies resuisessa tweed-takissa. Tämä on Tanssija Writlish, eli Edinburgin yliopiston professori W. Richard MacLish, Mustan Labyrintin Kroniikan kokoaja. Hän lukee valtavan kokoista punakantista kirjaa ja nauraa ja huutaa mielipuolisesti: "Kyllä! Täällä ovat vastaukset joita olen etsinyt. Täällä ovat vastaukset KAIKKIIN KYSYMYKSIIN!" Writlish huomaa hahmot ja pamauttaa kirjan kannet kiinni. "Odotatteko tekin audienssiä hänen majesteettinsa Malfeaksen valtiaan Numero Kahden kanssa? Kuinkas sattuikaan. Ottakaa jonotusnumero ja odottakaa vuoroanne. Minä olen ollut tässä vasta kahdeksan vuotta! En ole hukannut aikaani kuitenkaan.. nyt minä tiedän hänen salaisuutensa. Se lukee tässä kirjassa!" Mies ratkeaa taas nauramaan mielipuolisesti.

Writlishin kimppuun hyökätään. Writlish, voimakas ja maineikas vanhin Tanssija ei kuitenkaan ole puolustuskyvytön. Hän muuttuu crinokseksi. Hänen ensimmäinen iskunsa repii Graashin vatsan auki. Graashn kompastellessa omiin suoliinsa Balargash onnistuu hieman raapaisemaan Writlishiä fetissiruoskallaan. Tachin nostama voimakas tuulenpuuska nostaa Writlishin ilmoihin ja paiskaa hänet alhaalla odottavien Arkkipiispa Klypsen palvelijoiden kynsiä kohti. Tachi huutaa Stargazereille kommennon: "Kirja!" ja Stargazerit säntäävät kuin yhtenä miehenä toimintaan, napaten Writlishin muuttuneessa muodossa tatuoinniksi muuttuneen kirjan hänen lonkaltaan. Ensimmäinen, joka avaa kirjan on Tachi. Hän saa siitä jumalattoman päänsäryn Wyrmin kielen merkkien tanssiessa hänen silmäluomiensa takana vielä kirjan pudottua hänen hervottomista käsistään.

Lopulta Niemann onnistuu lukemaan kirjaa. Hän kertoo, että kirjan kappaleessa neljä ja sen viitteissä 4 ja 7 paljastetaan Numero Kahden todellinen henkilöllisyys. Numero Kaksi pelkää tämän paljastumista yli kaiken.

Numero kaksi oli aikoinaan Flavius –niminen Mustan Munkin jälkeläinen ja Tanssijoiden heimoa. Hän matkusti labyrintin ytimeen, ja haastoi siellä Malfeaksen valtiaan. Valtias tarjosi hänelle miekkaa ja valtikkaa: "Jos otat miekkani, voit surmata minut, joskin kuolet itsekin. Seuraa kaaos. Malfeas puhkeaa sisällisotaan ja tilalleni nousee lopulta valtias, joka on jos mahdollista vielä hirmuisempi. Jos otat valtikkani, sinusta tulee Malfeaksen herra, ja voit järjestää Malfeaksen oman tahtosi mukaisesti." Nuori Flavius oli niin ylpeä ja itsevarma, että otti valtikan. Se korruptoi hänet täysin. Hänestä tuli Numero Kaksi.

Sisällä, palatsin korkeimmassa kohdassa ryhmä kohtaa itsensä Numero Kahden. Hän on valtavan kokoisen irvokkaan ja kammottavalle haisevan Glabron muodossa. Hänen otsastaan puskevat kymmenet, vääntyneet sarvet. Hänen kätensä ovat luiset sahalaitaiset piikit. Hänen ruumiinsa on kauttaaltaan kuivuneen veren peitossa. Häntä ympäröivät hänen henkivartijansa, lauma voimakkaita Tanssijoita ja Pahanhenkiä.

Taisteluun käyminen vaikuttaa toivottomalta. Balargaash puhuttelee Numero Kahta ja uhkaa paljastaa hänen todellisen henkilöllisyytensä. Balargaash ehdottaa sopimusta: Jos Numero Kaksi kertoo reitin palatsin alla väitetysti sijaitsevalle Syöverille, joka on Wyrmin kita, Balargaash lupaa säilyttää Numero Kahden salaisuuden. Numero Kaksi suostuu, joskin hän samalla riistää tiedon Balargaashin päästä, samalla tehden Balargaashista sokean ja kuuron. Numero Kahden henkivartijat liikehtivät levottomasti ja alkavat piirittää ryhmää, selvästi aikomuksenaan tappaa ja estäen vapaan kulun valtaistuimen alle avautuneelle Syöveriin johtavalle ovelle.

Tachi huutaa Numero Kahdelle haasteen; sopimus, jonka hän solmi koskee vain Balargaashia, ei Tachia tai muita Stargazereita. Tachi ehdottaa Numero Kahdelle uutta sopimusta: Numero Kaksi antaa Tachille maailmanlopun miekan, jota hän kantaa ja antavat heidän mennä vapaasti, tai Tachin liittolaiset Tuulenhenget vievät maailman joka kolkkaan tiedon Numero Kahden henkilöllisyydestä. Numero Kahden on pakko ottaa tarjottu sopimus vastaan. Hän viskaa miekkansa Tachin jalkojen juureen, kääntyy, ja antaa käskyn henkivartijoilleen: "Antakaa tuon ja hänen väkensä mennä. Tappakaa muut!" Tachi vastaa: "Kaksi voi pelata tätä peliä!" Hän nostaa Maailmanhalkojan käteensä ja sivaltaa sillä halki puolet Numero Kahden henkivartijoista (joskin samalla surmaten puolet liittolaisistaan Stargazereista). Alkaa verinen mittelö. Valtavaa rukoilijasirkkaa muistuttava pahanhenki repii Balargaashin koko käden irti haavoittaen häntä pahasti. Toinen pahanhenki surmaa valmiiksi pahasti haavoittuneen Graashin, Tanssijoiden heimon viimeisen Ragabashin.

Loput Stargazerit saavat surmansa. Lopulta elossa ovat enää Maailmahalkojaa pitelevä Tachi ja kuuro, sokea ja kädetön Balargaash. Numero Kaksi on poistunut paikalta. Niemann on kadonnut. Palatsin ovia ryskytetään joka suunalta; epäilemättä vallasta taistelevat Malfeaksen Herttuat armeijoineen. Kaksikko säntää Numero Kahden valtaistuimen alla olevasta ovesta portaikkoon, joka tuntuu johtavan äärettömän syvälle.

Lopulta Tachi ja Balargaash saapuvat äärettömään kammioon, jossa vangittuna äärettömään Kutojan verkkoon rimpuilee äärettömän kokoinen incarna, Wyrm itse. Tachi aavistaa vahvasti kohtalonsa hetken olevan käsillä. Hän pyytää Balargaashilta vielä viimeistä palvelusta; Kutojan huomio tulee viedä toisaalle, jotta Tachi kykenee vapauttamaan Wyrmin vankilastaan. Viimeisen Tanssijoiden lauman, FT-762:N alfa, Balargaash Rakkoruoska tanssii sokeana ja kuurona, ja ilman oikeaa kättään viimeisen tanssinsa nauraen, kiljuen ja laulaen, hyökäten sitten kuolemaan wyrmin kimppuun. Myös hän saa arvoisensa kuoleman.

Tachi lentää Maailmanhalkoja käsissään Wyrmin päätä kohti, sivaltaen Wyrmiä sitovia seittejä. Maailmanhalkoja on nimensä veroinen; seitit katkeilevat samalla kun Wyrm rimpuilee vapaaksi vankilastaan, repien samalla todellisuuden tasoja riekaleiksi. Iskut ja rimpuilu vahingoittavat myös Wyrmiä, jonka tappavasta myrkystä Tachi saa moninkertaisesti kuolettavan annoksen. Hän putoaa maahan, luo viimeisen silmäyksensä vapautuvaan ja uudestisyntyvään Wyrmiin ja sulkee silmänsä. Tachi Kaatuu-Viimeisenä on nyt kuollut.

Wyrm ulvoo ja repii itsensä vapaaksi. Hänestä irtoavat ne osat, jotka eivät ole alkuperäistä Wyrmiä, vaan hänen hulluudestaan ja raivostaan siinneet Incarnat ja Urget. Wyrm luo nahkansa ja syntyy uudestaan. Maailma sellaisena kuin me sen tunnemme lakkaa olemasta Wyrmin tuhotessa kaiken ja nielessä maailman kitaansa, jotta se voisi syntyä uudestaan, puhtaammassa, alkuperäisessä muodossaan.

End credits: Sköld – Anything (Dominatrix Mix)

Off-game

Tämä oli kampanjan viimeinen pelikerta. Kiitos pelaajille osallistumisesta tähän ensimmäiseen (ja mahdollisesti viimeiseen) pelinjohtamaani Werewolf: The Apocalypse -kronikkaan.

Appendix

Hahmojen maineet yhteensä

Tilanne ennen kahdeksatta peliä. Temporaryt vahvistettu käräjillä.
NimiStrengthCorruptionCunning
Balargaash4 (4)8 (1)3 (4)
Murrgh4 (3)3 (3)8 (9)
Wnnn8 (5)5 (3)2 (1)
Graash7 (1)5 (6)3 (9)
NimiGloryHonorWisdom
Tachi5 (0)2 (2)4 (1)

Athron mainevaatimukset:

AuspiceStrengthCorruptionCunning
Philodox384
Theurge429
Ahroun952
RagabashAny combination 19

Soundtrack

Vocals:

Drowning Pool: Let the Bodies Hit The Floor
Machine Head: Davidian
Entombed: Wolverine Blues
LARD: Forkboy
Chemlab: East Side Militia
Wench: The Heart of Darkness
Sköld: Anything (Dominatrix Mix)
Carl Orff: O Fortuna Imperatrix Mundi
Richard Cheese: Down With the Sickness (Disturbed cover)

Instrumental score:

Akira Yamaoka: Until Death
Akira Yamaoka: Devil's Lyric
MZ. 412: Der Kampf Geht Weiter
MZ. 412: NBS act II-14W
MZ. 412: Hail the Lord of Goats
MZ. 412: Regie Satanas
Archon Satani: Ritual Murder
Archon Satani: Hymn of Despair
Sophia: Scum

Kaanon-sivuhahmoja

Mikaboshi, Yama King, Ruler of the Wicked City
Ravanna, Nightmare King, Ravnos Antediluvian
Phoenix, Harbinger of the End Times
No-Soul, Elder Black Spiral Dancer
N'hauk, Elder Black Spiral Dancer
Zhyzak, Legendary Black Spiral Dancer
Secret Agent R. Cassault, Renegade Button Man, Syndicate's Most Wanted
A1, Autochton, Supreme Artificial Intelligence
Ewan Heals-the-Past, Wendigo Philodox
Jonas Albrecht, Last Gaian King
Mari Cabrah, Blacku Fury Theurge
Flaggas, Malfeas' Master of Secret Intelligence
Doge Klypse, The Archbishop of Madness
Writlish, Professor W. Richard MacLish of the University of Edinburgh, Chronicler of the Black Labyrinth
Number Two, Ruler of Malfeas
The Wyrm, Celestial Incarna

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped