(:toc:)

Wnnn Ei-Paluuta

Taklimakan, entinen vihreä keidas,
nyt pelkkä autio maa.
Kunlunin vuorilta siintää valkoinen taivas,
sen alla ei kiveä, ei puuta, ei multaa.

Tuulet tuivertaa täällä, kuulu ei muu,
on kaikonneet äänet ja virtaavat veet.
Vain hiekkaa on entinen vehmasto,
nyt jäljellä taivas ja autio maa.

On kellot kaikonneet hiljaisen luostarin,
ei jäänyt heistä oo jälkeäkään.
Vain hiekka on täällä, ei rauniot
alla hiekan, minkä hiekka vain peittää.

Ulkopuolisen silmin

Kun sota viimeinkin saatiin käyntiin, Valkoisen Jaden Septi oli ensimmäisiä kaatuneita.

Mikä oli monien mielestä niille napaansa tutkiskeleville höyrypäille aivan oikein. Sitä ei vain sanottu ääneen.

Olihan se paha tilanne, kokonaisen septin menetys ikuiselle viholliselle. Ja oletettavasti septiä ei voinut olla olemassa ilman caernia, joten kait sekin oli nyt mennyttä.

Olkoonkin, että "septi" koostui vain viidestä täysiverisestä ihmissudesta, kolmesta isommasta kivirakennuksesta ja lajitelmasta pienempiä hökkeleitä. Se, mikä juuri ja juuri oli ulkopuolisten tulkittavissa "caerniksi", sijaitsi Kunlun-vuoriston tarjoamassa suojaisessa käänteessä. Oli toisaalta ilmiselvää, ettei ympäristössä liikkunut säännöllisesti yhtään ketään, joten vuorten tarjoama suoja oli käytännössä täydellinen ylilyönti.

Jos vertauskuvia pitäisi lähteä hakemaan, septiä "johti" Tien Ei-Tuulta, jonka paikalliset, hm, urotyöt olisivat verrattavissa vanhimman asemaan. Puolet jäljellä olevista olisivat hyvänä päivänä rinnastettavissa adreneiksi, puolet fosterneiksi. Kyse oli enemmänkin siitä, että laumarakenteen puuttuessa septinkään juokseviin virkoihin ei katsottu parhaaksi nimittää ketään.

Kyse ei kuitenkaan ollut siitä, etteikö Valkoisella Jadella ollut Voimaa. Ehei, ei sinne päinkään. Ihmissusilla on aina voimaa, lahjoja, kokemusta. Kaikkea tätä löytyi myös meiltä. Kysymys on aina ollut siitä, miten voimaa käytetään. Ja ennen kaikkea siitä, mihin sitä käytetään.

Kääntyminen soturiksi

Elämä septissä oli hyvin... Erilaista. En ole toiste nähnyt samankaltaista paikkaa. Taklimakanin nimi ei turhaan tarkoita "Ei paluuta". Sivistyneesti voisin arvata, että olemme jo tuhonneet kaikki rauhaa rakastavat hipit; nyt on jäljellä enää kovat luut.

Kailindo? Olihan sitä. Introspektio? Olen meditoinut useamman henkilön perseet ruvelle. Rauhanomaisuus? Paskat. Enimmäkseen harjoittelimme itsepuolustuksen nojalla erikoisen tappavia keinoja erikoisen tappavia vihollisia vastaan. Tietyssä, äärimmäisen yleistetyssä mielessä joku voisi pitää meitä stereotyyppisinä heimon jäseninä.

Kunnes Tien Ei-Tuulta käski meidät ensimmäisenä päivänä rauhoittumaan ja olemaan tekemättä vastarintaa viholliselle.

Arvatenkin hahmon elämän aina pyörteeseen astumiseen asti kuvailematta jättäminen on silkkaa pragmatismia. Ei sillä ole oikeastaan niin väliä, mistä tämä kiinalais(?)poika oli kotoisin ja millaiset vanhemmat hänellä oli, eikä miten hän ensi kerran muuttui. Se tavallinen tarina kenties; nuoruuden kapinaa, ja rauhan löytäminen luostarista. Tai jotain muuta. Sitten, muutoksen jälkeen meditointia ja treenamista, opiskelua ja itsetutkiskelua. Irrelevanttia. Aina pyörteeseen astumiseen asti.
Puolittain (yli) pragmatismia, puolittain (ali) sitä, että hahmon elämä on luultavasti ollut garouksi poikkeuksellisen tylsää alkuvaiheissa. Siis omasta mielestään. Joku muu voisi pitää johdettua mietiskelyä ja ihmissusimuunnoksiin (kts. dodge/kailindo alla) perustuvaa päivittäistä harjoittelua luonnonkauniissa maisemissa aika herkullisenakin nuoruudenympäristönä. Hahmolleni putosivat lähinnä ahrounjutut, tylsäksi teki niiden rajoittunut esiintyminen. Septi oli pieni ja melkoisen irroksissa muusta, ja sitkeästi suuntautunut itsetutkiskeluun. Ei kovin hyvä yhdistelmä, kuten sitten kävikin... Hieman turhautunut 'gazer => parempaa materiaalia Wyrmille. Kääntymisen jälkeisiä voidaan alkaa nyt pohdiskelemaan, kunhan muutkin pelaajat pääsevät käyntiin. Irrehän tai neljäs pelaajahan saattaa vaikka haluta pelata käännynnäistä 'gazeria, mene ja tiedä. =)
Nuo Taklamakanin aavikon asukkaat olivat muumioiden perusteella alunperin enemmän länsimaalaisen oloisia. Itsekseen varttunut 'gazer-septi saattaa olla antropologisesti erittäin mielenkiintoinen, mutta EOS vielä onko sillä merkitystä. Voin hyvin pelata kiinalaistakin hahmoa, tässä tapauksessa kulttuuri on kuitenkin erittäin vahvasti enemmän sidoksissa garoupuoleen.

Paikkani maailmassa

Tien Ei-Tuulta oli meditaatioissaan keskustellut esi-isiensä kanssa jo vuosikymmenten ajan. Tässä ei sinänsä ollut mitään uutta, mutta me muut emme osanneet aavistaa, mitä kaikkea vanhimmat tiesivät ennen meitä. Ei-Tuulta vetäytyi yhä syvemmille hautaholveihin (oikeasti pelkkiä luonnon muovaamia käytäviä) ja keskusteli aiemmin haudattujen kanssa. Päästyään tarpeeksi syvälle Ei-Tuulta vakuuttui viimeinkin oikeamielisyydestään. Tuhoaja oli oikeassa, ja oli aina ollutkin.

Nykyinen tilanne, jossa yin ja yang eivät päässeet virtaamaan luonnollisesti, vaan keskittyivät liian isoina määreinä yksittäisiin tekijöihin, ei ollut peräisin Luonnollisen Maailman Rajoista. Vika oli yliluonnollisen maailman synnyttäjässä, joka oli tullut hulluksi.

Hulluus oli tarttuvaa, eikä sitä voitu parantaa käänteisessä järjestyksessä. Puhdistuksen täytyy alkaa lähteestä, jonka jälkeen vedet virtaavat alavirroille. Oli siis taisteltava käyttäen niitä keinoja, jotka meille oli annettu. Tuhoajan nykyinen, kasvava valta - tai näin ainakin kuultiin kaukaisten sanansaattajien suusta - oli oikeutettua. Luonnollinen Maailma antoi tämän tapahtua, koska puhdistuksen aika oli koittanut.

Meille annettiin uusi, väkevämpi työkalu. Tai oikeastaan kokonainen nippu niitä. Maailma Valkoisen Jaden ulkopuolilla oli avartunut; se puhui kieliä, virtasi sähköä ja energiaa. Alkeelliset tekniikat joita me olimme harjoitelleet tuntuivat tehottomilta. Tapasimme monia, jotka olivat sodan rumentamia ja joiden mielet olivat tuhoutuneita. Minä ja veljeni näimme heidän pintaansa syvemmälle - kaikki nämä olivat synnyttäjän seurausta, sillä tuhoaja ei luonut epämuodostumia, ei lisännyt sarvia tai ampiaispesiä sotureiden kehoihin, ei antanut mitään. Kaikki tämä oli väärinymmärrystä. Tuhoaja on tuhoaja - sen tehtävä ei ole kaikonnut. Muut ovat unohtaneet, muut ovat vääristäneet. Näitä täytyy rangaista.

Aion tappaa jokaisen muuttujan ja lopuksi itseni. Sen jälkeen ihmiset perivät maan. Luonnollinen järjestys palaa.

Lainauksia

<käännetty venäjästä>

<Anna fomorien edetä ensin. Vastustaja on nuori ja innokas - se tuhlaa väkevät lahjansa heihin. Me hyökkäämme seuraavana ja tuhoamme seisomaan jääneet.> -- lauman alphalle ennen tämän viimeistä tehtävää

<Tapan tuon mulkun seuraavaksi.> -- juuri ennen lauman alphan haastamista

<käännetty murinasta>

<Tachi, olet tehnyt suuren palveluksen Wyrmille. Muista kiittää Isää siitä.> -- Umbrassa, Saint Clairin liepeillä

Pentexin palkkalistoilla

Ei-Paluuta on ohjatun määrätietoisesti hankkiutunut kohti Pentexin operatiivista eturintamaa. Tanssijoiden sisäisestä politiikasta kiinnostuneet pitäisivät tätä 3T:n tietoisena valintana, mutta kukapa sellaisesta toisaalta piittaisi. Ei-Paluuta käsittää Ensinyrkin sentaina, väliaikaisena laumarakenteena, joka on muodostettu tiettyä tehtävää varten. Tämä ei tarkoita, etteikö Wnnn olisi valmis kuolemaan "normaaliin tapaan" muiden tanssijoiden edestä. Wnnn vain pitää Pentexin tehtävien suorittamista hyvin omaa ajattelumaailmaansa tukevana toimintana.

Wnnn on saavuttanut jonkin verran mainetta kieroudestaan jättäessään, osittain sekundääristen direktiivien vastaisesti, muutaman savikylällisen ihmisiä henkiin afrikkalaisten operaatioiden aikana. Maine myönnettiin Wnnn:n puolustauduttua sillä, että ihmiset kärsivät nyt hengissä ollessaan paljon enemmän kuin kuolleina. Sitäpaitsi ammukset olivat vähissä edesmenneen vääpelin mokattua.

Ei-Paluuta on saavuttanut kohtuullisesti suosiota omistautumisestaan Sodan aspektille. Wnnn:n kääntymisen jälkeinen, raivokkain kausi on jälleen taipunut enemmän laskelmoivaksi ja kylmäksi veteraanimeiningiksi. Henkilönä Wnnn olisi varmaan monenkin mielestä stereotyyppinen tappaja, jopa siinä määrin, että Wnnn itse tiedostaa tämän. Ei-Paluuta tapaa säännöllisesti 3T:n operaatioiden välisillä R&R-kausilla keskustellakseen filosofisista mietteistään. 3T järjestää aina aikaa näille tapaamisille.

Äskettäin päin persettä menneen operaation jäljiltä Ei-Paluuta osoitti poikkeuksellisen paljon oma-aloitteisuutta haastamalla nykyisen laumansa edellisen alfan. Huhut taistelun yksityiskohdista eivät ole yhdenmukaisia, mutta tuloksena oli yllättävästi molempien jääminen henkiin. Lauman nykyinen johtaja Rakkoruoska haastoi kuitenkin alfan välittömästi uudelleen, vieden haasteen lopulliseksi ja ottaen uuden asemansa laumanjohtajana.

Just the facts, ma'am

 • Nimi lausutaan "Wynn" tai "Vin".
 • Sodan runtelema, häviävän pieni, ykköstason caerni
 • Kaikki kovat jätkät on listitty edellisessä iskussa monta kymmentä vuotta sitten
 • Wyrmillä on muuta tekemistä, joten kourallinen 'gazereita saa olla rauhassa vähän liian pitkään
 • 'gazer elder, Tien Ei-Tuulta hurahtaa hieman liikaa itämaiseen taikauskoon. Tibet lähellä...
 • Tästä johtuen, vaikka nuoremmat harrastavat edelleen sotataitoja, septin meno alkaa mennä liian rauhanomaiseksi.
 • Tien Ei-Tuulta eksyy hautaholveihin keskustelemaan aiempien, liian kauan sitten haudattujen sielujen kanssa.
 • Tavallaan tässä on runollista oikeutta mukana: tähtiintuijottelija alkaa ihmetellä maanalisia...
 • Tässä alkaa alasajo; osa näistä muumioista on tuhansia vuosia vanhoja (oikeasti; maaperä) ja toimii fettereinä nykyään pimeille sieluille.
Spectrejä. Herkullista.
 • Tien Ei-Tuulta korruptoituu wyrmin puolelle. Näin ylibanaalisti ilmaistuna. "Filosofinen näkökulma muuttuu."
 • Koko septi (kaikki viisi) saadaan sotavangeiksi. Tien perustelee asian passiivisella aggressiivisuudella.
  • (Ultimate Argument of Logic (level 4))
 • Koska septi ei ole nähnyt nykyisessä kokoonpanossaan ollenkaan toimintaa, muilta gazereilta puuttuvat luonnolliset vastareaktiot.
 • Wyrm korruptoi kaikki viisi tapausta käännynnäisiksi.

Ei-Paluuta on monessakin mielessä wyrmin luutnanttien ja kapteenien unelmasotilas. Rationaalinen ylisuorittaja, joka pyrkii eliminoimaan kohteensa tuntien palavaa vihaa näiden muiden yliluonnollisia ominaisuuksia kohtaan. Ei-Paluuta näkee kaikki yliluonnolliset kyvyt seurauksena Wyldin kosketuksesta. Ei-Paluuta on perusluonteeltaan ylipohdiskeleva filosofi, jonka Wyrm on onnistunut vangitsemaan fanaattiseen oikeassa olemisen vankilaan. Kaikki pohdinnat palaavat aina siihen yksinkertaiseen tosiasiaan, että Wyld on tuhottava.

Sanomattakin on ilmiselvää, että Ei-Paluuta enemmän kuin vähän kosmologisesti väärässä. Hahmon psykologia pysyy kasassa toiston ja toiston toiston avulla. Tässä vaiheessa Ei-Paluuta on kylpenyt jo niin ahkerasti vihollisen (pääasiassa Gaialle uskollisia henkiä, susia, verisukua ja mitä nyt on käsketty listimään) veressä, että paluuta ei todellakaan ole. Periaatteessa Ei-Paluuta voisi herkistyä itsetuhoiseksi, jos jokin vahvempi mieli onnistuisi osoittamaan filosofisen argumentoinnin heikkoudet. Valitettavasti äänenvaimentamaton MP5K jättää heikosti sijaa debatoinnille.

Vanhemman BSD:n, Tien Tulen-ja-Tuulen, langettua nopeasti pyörteen kehillä alaspäin tämä on onnistunut käyttämään samaa retoriikkaa myös kouralliseen muita, vangiksi saatuja 'gazereita. Vaikuttaa siltä, että 'gazereiden itseensä vetäytyminen ei ole todellakaan kovin terveellistä ihmissudelle.

Wnnn tapaa käyttää Kailindoa epäröimättä silloin, kun silminnäkijät ovat operaatioon nähden uhrattavissa (lähes aina Ensinyrkin tapauksessa). Teoreettinen tilanne, jossa Wnnn joutuisi puolustautumaan ilman Verhon rikkoutumista, saattaisi olla hyvinkin epäedullinen. Toisena haittana tietyt henkiolennot ovat panneet merkille langenneen Kailindoranin, ja on mahdollista että Wnnn saattaa olla jonkin Stargazer-lauman tappolistalla.

Tachi Kaatuu-Viimeisenä

Stargazer fostern, jonka arkkivihollinen Wnnn Ei-Paluuta on.

Variaatio: Tämä voidaan myös muotoilla siten, että Wnnn:iä on jo yritetty tappaa Stargazer/Silent Strider -lauman toimesta. Lauma koostuu pääosin fosterneista. Wnnn on jäänyt molemmilla kerroilla alakynteen, mutta onnistunut pakenemaan. Ensimmäisellä kerralla Patagia pelasti hyppäämällä korkean talon katolta, toisella kerralla PX-savukranaatti ja Clarity osoittautuivat hyödyllisiksi. Lisää vettä kiukaalle saa muodostamalla laumasta Enemy-tyyppisen toistuvan elementin, tosin niinpäin että lauman ajatellaan olevan pelaajahahmot ja Wnnnin näiden SG-jäsenen ostama Enemy. Toiston muodossa Wnnn olisi siis arkkivihollinen, joka aina viime hetkellä pääsee karkuun ilmestyäkseen jälleen lauman riesaksi.
Tämähän passaa. Keksi vielä jotain kivoja detaljeja tosta arkkivihollisesta jos jaksat. Tai sitten minä keksin. Esim: Lauman johtaja on se-ja-se, joka syystä henkilökohtaisesta syystä x vihaa Wnnn:iä pakkomielteenomaisesti. Lueskelin tuossa GURPS Hellboyta, jossa Enemy -haitalla on peräti näppärä mekaniikka, joka määrittelee vaarallisuutta ja esiintymistiheyttä. Voisi katsoa olisiko aplikoitavissa.

Tilastot

Ehdotus: Attribuutit 9/7/5, Abilityt 18/14/10, Backgrounds 10, Gifts 9, Freebie points 30

 • Homid
 • Ahroun
 • Stargazer => Black Spiral Dancer
 • Derangements: Grandeur
 • Adren, Fifth Circle of the Black Spiral

Physical 9 (=12-3)

 • Strength 4
 • Dexterity 4
 • Stamina 4

Mental 7 (=10-3)

 • Perception 5
 • Intelligence 3
 • Wits 3

Social 5 (=8-3)

 • Charisma 3
 • Manipulation 3
 • Appearance 2

Talents 20/18 (4 freebies)

 • Alertness 3
 • Athletics 3
 • Kailindo 4
 • Dodge 4 (shifting dodges)
 • Empathy 1
 • Intimidation 2
 • Primal-Urge 4 (shifting forms)
 • Streetwise 1

Skills 17/14 (6 freebies)

 • Drive 2
 • Firearms 2
 • Leadership 1
 • Melee 2
 • Stealth 2
 • Survival 4 (deserts)
 • Repair/Crafts 2
 • Parachuting 2
 • Meditation 2
 • Pilot 2

Knowledges 10

 • Enigmas 2
 • Investigation 2
 • Linguistics 2 (China, Garou, Wolfspeak, Russian, English)
 • Occult 1 (Pentex)
 • Politics 1 (Pentex First Teams)
 • Rituals 2
 • Geography 2 (war zones)

Backgrounds 13/10

 • Past Life 4 (evil)
 • Resources 3
 • Acquisitions 3 (Pentex gear)
 • Totem 4
 • Mentor 4
Tien Ei-Tuulta, myöhemmin Tien Tuli-ja-Tuuli. Esi-isien henkien korruptoima 'gazer, myöhemmin BSD ~elder ja monien 'gazereiden (5-10, itse ml.) kaatumisen arkkitehti. Oletettavasti heittänyt pari soluttautumiskeikkaakin kääntymisen jälkeen. Erikoisuutena korkea Past Lives, josta ei ollut niinkään hyötyä 'gazerinä mutta paljon hyötyä BSD:nä. Taklamakanin alla uinuvat sielut eivät kulje enkelten puolella. Tienin käyttö antaa rakennetta muiden 'gazer-käännynnäisten käyttöön, ja mahdollisesti materiaalia hyvin pienen BSD-klikin pyörittelyyn. (Omat motiivit)
Ulkonäkö: "triad-gangsta". Tummanharmaat löysät housut, avoinainen musta liivi. Ei paitaa. Lyhyet, tummat ja karkeat hiukset. Tatskoja ainakin yläkehossa. Sandaalinkaltaiset. Kullanväriset, paksut rannekorut molemmissa käsissä. Pelottavan trimmissä kunnossa. Tykkää istua hajareisin kokoontaitettavassa tuolissa väärinpäin.
 • Rage 8
 • Gnosis 6
 • Willpower 9

Gifts 9 (http://wta-core.hit.bg/)

 • Smell of Man, Homid lvl 1
  • Creatures of the wild have learned well that where man goes, death follows. With this Gift, the werewolf enhances the human scent around him greatly, causing wild animals to feel uneasy and nervous. However, the scent also causes domestic animals to recognize the werewolf as their master. An ancestor-spirit teaches this Gift.
  • System: All wild animals (not including supernatural creatures in animal form) lose one die from their dice pools when within 20 feet of the Garou (save when defending themselves or running away), and they are likely to flee. All domesticated animals recognize the werewolf as a friend and refuse to harm him. For example, an attack-trained dog ordered to take down the werewolf would run up to the character and wag its tail. If the domesticated animal is harmed, then it will revert to acting naturally. The Garou may use this Gift at will. She simply states when she is activating it or turning it off.
 • Balance, Stargazer lvl 1
  • The Stargazer is able to walk across any ledge, rope, etc., no matter how thin or slippery. Wind-spirits teach this Gift.
  • Systems: No point expenditure or roll is required. Difficulties for climbing decrease by three.
 • The Falling Touch, Ahroun lvl 1
  • This Gift allows the Garou to send her foe sprawling with but a touch. Any aerial spirit can teach this Gift.
  • System: The Garou's player rolls Dexterity + Medicine (difficulty of the opponent's Stamina + Athletics). Even one success sends the victim to the ground. Doing so counts as an action; activating this Gift and striking a foe with intent to harm are two separate things.
 • Resist Toxin, BSD lvl 1
  • Many Black Spiral Dancers learn a preternatural resistance to poisons and toxins of all kinds, doubtless due to their diet of refuse and American beer. A trash-spirit teaches this Gift.
  • System: The player rolls Stamina + Survival. Success nullifies the effects of most conventional poisons, and adds three dice to the Garou's Stamina for purposes of resisting Wyrm-enhanced poisons. The effects last for the scene.
 • Patagia, BSD lvl 2
  • The Dancer can extrude large flaps of skin under her arms, resembling a flying squirrel's membranes. When not in use, the flaps usually shrink into the Dancer's arms and sides, where they are not detectable.
  • System: The Dancer stretches her arms and leaps from a height. She may glide at 25 mph, but the player must make Dexterity + Athletics rolls (at the Storyteller's discretion) to avoid losing altitude.
 • Spirit of the Fray, Ahroun lvl 2
  • This Gift allows the Ahroun to attack with lightning speed, striking before any foe. A cat-spirit teaches this Gift.
  • System: Once the character learns this Gift, its effects are permanent. The Ahroun may add 10 to all his initiative rolls, which will nearly always ensure that he strikes first. If he chooses, the Ahroun may spend a Gnosis point to add another 10 to his initiative roll. Remember, though, that doing so prevents him from spending Rage to gain extra actions; werewolves can't use Rage and Gnosis in the same turn.
 • Surface Attunement, Stargazer lvl 2
  • The Stargazer may attune herself to the surrounding environment, thereby gaining the ability to walk at normal speed across such surfaces as mud, water, snow and quicksand without falling through or leaving tracks. The spirits of small animals that are often overlooked by other tribes (such as rabbits, sparrows and mice) teach this Gift.
  • System: The Garou concentrates for one turn; the player rolls Dexterity + Athletics. The effects last for a scene.
 • Silver Claws, Ahroun lvl 3
  • The Ahroun can establish her battlefield primacy against other werebeasts by transforming her own claws into silver. A Lune teaches this Gift.
  • System: The player rolls Gnosis (difficulty 7) to activate the Gift. The transformation lasts for the scene or until the Ahroun decides to end the Gift. Silver claws still do aggravated damage to all targets, and they are naturally unsoakable to Garou and most other werebeasts. While the Ahroun manifests the claws, she suffers searing agonies. Each turn, she gains an automatic Rage point. Furthermore, all non-combat difficulties increase by one because of the distraction. When her Rage points exceed her Willpower, she must check for frenzy.
 • Clarity, Stargazer lvl 3
  • This Gift grants the ability to see through fog, pitch darkness and even recognize illusions or invisibility. A wind-spirit teaches this Gift.
  • System: The player rolls Perception + Enigmas (difficulty 7). If the Stargazer attempts to see through someone else's illusion, the number of successes rolled by the creator must be matched or beaten by the Garou.
 • Tongues, Homid lvl 3
  • 1 Willpower, Intelligence + Linguistics, diff depends on language.

Renown siirretty sivulle Muistiinpanoja.

Loot

 • Dedikoitu peruspuvustus, mallia trooppinen (kengät, housut, paita, takki)
 • MP5K + äänenvaimennin
 • titaniumvaippaiset perusluodit, 3 lipasta

Koska pyssyhifistely on siistiä, niin tarkennanpa sen verran, että MP-sarjan äänenvaimennettu versio on HK MP5SD3. Se on jonkun verran isompi kuin standardimallinen MP5 ja reilusti kookkaampi kuin lyhennetty versio, eli MP5K, mutta noin käytännössä integraalinen vaimennin on aina parempi kuin erillinen vaimennin. Käytännössähän blow-back -konepistoolia ei äänettömäksi saa millään. Tuolla MP5SD3 ampuminen kuulostaa siltä kuin joku hakkaisi todella kovaa ja nopeasti sellaisen vanhamallisen kirjoituskoneen näppäimiä. Sitten jos haluaa oikeasti äänettömän pistoolin, niin pitää hommata modifioitu automaattipistooli, josta luistia operoidaan toisella kädellä manuaalisesti sen sijaan, että luodin pakokaasut työntäisivät luistin taakse samalla poistaen käytetyn hylsyn ja panostaen uuden patruunan. Näissä "hush puppies" -pyssyissä on usein myös integroitu vaimennin. Camo-kuvio Tiger Stripe, josta puhuin viime sessiossa näyttää tuolta.

Sen verran vielä, että normaalisti Pentex First Teamit käyttävät perusaseinaan Herculean Firearms Incorporatedin valmistamia rynnäkkökiväärejä, konepistooleja ja pistooleja, mutta koska HFI:n, kuten monen muunkin Pentexin subin liikeidea on summattavissa "vaarallista paskaa halvalla", niin FT, joka selviää yhtä tehtävää pidempään elossa vaihtaa hyvin nopeasti aseituksensakin laadukkaampaan.

Freebies 30/30

 • Rage 5->8=3
 • Gnosis 1->6=10
 • Willpower 5->9=4
 • Dodge 3->4=2
 • Primal-urge 3->=2
 • Survival 3->4=2
 • Parachuting 0->2=4
 • Acquisitions 0->3=3

Experience 50

 • Tongues, homid level 3, 9 xp
 • Drive 0->2, 5 xp
 • Meditation 0->2, 5 xp
 • Ancestors 2->4, 6 xp
 • Science: Accounting 0->1, 3 xp
 • Talent: Kailindo 3->4, 6 xp
 • Talent: Athletics 2->3, 4 xp
 • Intelligence 2->3, 8 xp
 • Linguistics: English 1->2, 2 xp
 • Investigation 1->2, 2 xp
  • Jäljellä 0 xp

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped