Tervetuloa Belhaimiin

Tänne pelaajat saavat kirjoitella kertomuksiaan ja journaleitaan ja mitä nyt haluavatkaan.

Neljä pahaa aavistamatonta karavaanivartijaa saapuivat idylliseen Belhaimiin kylään vain todetakseen, että heidän työnantajansa on syyllistynyt hirmuiseen maanpetosrikokseen, ja viedään hetimiten sheriffin toimesta Cassomiriin oikeudenkäyntiin ja sitä kautta Swiftin vankilaan. Neljä karavaanivartijaa jäävät kylään etsimään uusia töitä.

Heitä onnistaa jo ensimmäisenä päivänä, kun yllättäen kylän reunalla pitkään seissyt linnakkeen torni romahtaa. Kylän väki kokoontuu ihmettelemään tätä spektaakkelia paikallisten apulaissherffien jäädessä potkimaan irtonaisia kiviä niissä toiveissa, että niiden alta paljastuisi syy tornin kaatumiseen.

Ennen pitkään tornin romahtamisen selvityksen ottavat hoitaakseen nämä neljä nykyistä seikkailijaa, joilla nyt ei parempaakaan tekemistä siinä tilanteessa ole. Lady Origena Devy, lähialueiden ja kylän paronitar, tarjoaa vaarallista työtä vapaana kulkeville seikkailijoille. Paljastuu, että koboldit ovat olleet romahduttamisen takana, ja jokin kytkös vaikuttaa myös kylän eriskummalliseen, nykyään myös edesmenneeseen, velhoon, Balthus Hunclayhin, olevan.

Seikkailijoita on pyydetty suurta rahasummaa vastaan käydä häätämässä koboldit pois läheiseltä, hylätyltä avolouhokselta.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped