Sivuhahmoja

Nämä sivuhahmot ovat tuomaan ideoita hahmonluontiin ja tulevat esiintymään myös kampanjassa. Oman mielikuvituksen käyttö on suotavaa ja sivuhahmoillekin voi keksiä piirteitä, joita tässä ei ole mainittu linkittääksen oman hahmonsa niihin. -Gagarin

13Jasir
Jasir on puhtaasti mesh-persoona, ja hänet mainitaan usein kun puhutaan ajan hermolla olevista vakuutusanalyysipalveluista. Legendan mukaan Jasir on entinen kriminaalihakkeri, joka on tehnyt merkittävän algoritmisen läpimurron, mutta käyttää sitä vain vakuutusluokituksiin niiden tuottoisuuden vuoksi. Jotkut väittävät Jasirin tuottavan AGI-infomorpheja, jotka koulutetaan huippuanalyytikoiksi ja myydään asiakkaalle. On jopa epäilyksiä, ettei Jasir ole henkilö lainkaan vaan järjestäytyneen inforikollisuuden luoma pseudopersoona, jolta isot vakuutusyhtiöt voivat julkisesti ostaa rikollisesti hankittuja henkilötietoja kasvojaan menettämättä. Ainakin Gorgon Defense Systems ja Singh & Tellerman Insurancing ostavat hänen palvelujaan. Epäilyksiä Jasirin rikollistaustasta eivät ainakaan ole lieventäneet Guanxiin jäljitetyt DoS-hyökkäykset mediapalveluja vastaan, jotka ovat meuhkanneet liikaa Jasirin mahdollisista hämärähommista.
Rep: @-40 c-0 e-40 f-0 g-60 r-0

Kaipo
Singh & Tellerman on käyttänyt tursas-uplift Kaipoa alihankkijana todella kiperissä aivokuorivarmenteiden noutotapauksissa, joihin syntyperäisten ihmisten mielenterveys tai lajitoverirakkaus ei välttämättä venyisi. Tai jos venyisi, ei S & T haluaisi olla heidän kanssaan missään tekemisissä. Kaipo ei tunne sympatiaa ylikehittyneitä apinoita kohtaan, mutta on silti luotettava ja sopimuksista kiinni pitävä ammattilainen. S & T:n medioissa nykyään usein nähty kasvo A. Tosovsky ei ole varsinaisesti kieltänytkään brutaaliudestaan tunnetun Kaipon toimivan tehokkaana PR-vaikuttimena S & T:n asiakkaiden egokaappauksien vähentämiseksi. Kaipo koostaa usein hakutiiminsä omista klooneistaan, muista ei-ihmisapinauplifteista ja synthmorpheihin tottuneista ihmisistä, sillä pitää humanoidibiomorphien hormonitoimintaa häiriötekijänä. Sekä Extropian merkuriaaniaktivistit että biokonservatiivit vihaavat Kaipoa, koska hän edustaa epäinhimillisyydellään kaikkea sitä, mitä ihmiset merkuriaaneissa pelkäävät. Kaipo on lisäksi anteeksipyytelemätön rasisti ja ääribiokonservatiivit käyttävät mielellään hänen sitaattejaan pelonkylvämiskampanjoissaan.
Rep: @-35 c-10 e-50 f-0 g-20 r-15

Elvira "Keisarinna" Leone
Harva yhdistelmä on koskaan myynyt niin hyvin kuin seksi ja väkivalta. Kolmatta vuotta ilmestyvä XP-realitysarja Keisarinna on viimeiseen asti tuotettu päivittäinen pläjäys takaa-ajoja, taisteluita ja höyryävän kuumia romansseja. Elvira Leone ei ole yksi ego tai morphi, vaan hänellä on aina ollut useita sopivasti psykokirurgialla muokattuja näyttelijöitä, joista yksi ladataan yhtä jaksoa varten morphiin. Koska varsinkin todellisia vaaratilanteita sisältävät jaksot saattavat koitua morphin kohtaloksi, on siitä useampi klooni odottamassa pakastimessa. Sarja tuli nimenomaan tunnetuksi ensimmäisinä XP-lähetyksinä, joissa päähenkilö toistuvasti vaaransi henkensä ja vieläpä fiktiivisen salaliitto-organisaation puolesta. Nykyään Keisarinnan useimmat kohtaukset ovat lavastettuja erikoisjaksoja lukuunottamatta, ja premium-tilaajat pääsevät kokemaan myös sankarittaren makuuhuone-elämää. Tällä hetkellä tuotantotiimiin kuuluu kymmeniä alan huippuammattilaisia, eikä rahvaanomaista sarjaa kukaan korkeakulttuurista mitään välittävä kehtaa myöntää katsovansa.
Rep: @-60 c-20 e-0 f-80 g-60 r-0

Judith Mthetwa
Mthetwa on tällä hetkellä Gorgon Defense Industriesin projektissa työskentelevä menestyksekäs headhunter kohteenaan Andrei Tosovsky. Hän on nouseva alan tähtinimi, ja ollut useamman valtavirtamediaan asti päätyneen uranvaihdoksen taustapiruna. Mthetwan metodi on kerätä muutaman hengen tiiminsä kanssa mahdollisimman paljon tietoa kohteesta, ja iskeä kun heikko kohta on löytynyt. Sofistikoitunut operaatio saattaa sisältää viikkojen tutustumisjakson, jossa kohteeseen kanssa ystävällisiin väleihin ujuttautuu useampi tiimiläinen. Mthetwa on veitsenterävä esiintyjä ja keskustelija, jolla on erinomainen yleissivistys ajankohtaisista asioista ja kulttuurista. Rep: @-40 c-70 e-40 f-30 g-0 r-0

Andrei Tosovsky
Tosovsky on korkean repin työmyyrä Extropian kuumassa egovakuutusbisneksessä. Hän työskentelee Singh & Tellerman Insurancingin projektipäällikkönä, mutta tunnetaan @-listalla ja CivicNetissä avuliaana ja monia lankoja käsissään pitävänä freelance-konsulttina. Onpa hän piipahtanut hankkimassa nimeä myös Famessa vieraillessaan Keisarinnan väliaikaisena rakastajana tämän XP-showssa. Tosovsky harrastaa Romahdusta edeltävää japanilaista kulttuuria, ja muutama rauhallisiksi keitaiksi tarkoitettu virtuaaliteehuone on täyttynyt Tosovskyn luottolistalle haluavista vakuutusbisnespyrkyreistä.
Rep: @-70 c-60 e-0 f-40 g-20 r-0

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped