"prinsessa" Mwaxanare ja "prinssi" Na

Mirtul-kuun 16 päivä, Ote Yadis Arrakiksen päiväkirjasta

Asiat eskaloituivat. Rikkitynnyri kävi miehineen kimppuumme kirjastossa. Puolustauduimme, ja siinä tohinassa Liera mestasi Rikkitynnyrin. Säilyimme ehjin nahoin, vaikka kamppailu olikin rankka. Minä ja Kess Valdo koitimme tehdä jotain järkeä tapahtuneesta, ja erosimme lopulta ystävinä. Me emme voi enään palata Lupauksella, tai ainakin näin uskon. Kess voi olla ystävämme, mutta Liekehtivät Nyrkit voivat olla epäileväisiä sen suhteen, mitä Mezron raunioissa tapahtui. Poistuimme Mezrosta tietojemme kanssa, ja yövyimme sademetsään. En tiedä miten Liera, Alarak ja Rin ovat noin rauhallisia.

Mirtul-kuun 19. päivä, Ote Yadis Arrakiksen päiväkirjasta

Matkustamme jokea pitkin kohti Kir Sabaalia ja aarakocrien maita, tarkoituksena oppia heiltä uutta tietoa. En tiedä mitä uutta tietoa lintuväeltä, mutta katsotaan nyt. Ohitimme Ataz Mu Ha Ha'n sillan, jossa oli paljon apinoita. Illalla jouduin jonkun vietävän keijujen ryöstämäksi. Kirotut olennot veivät kiltarahani. Tämä vaikeuttaa mahdollista paluuta Luskaniin. Toisaalta paluu täältä tuntuu harhaiselta unelta.

Mirtul-kuun 27. päivä, Ote Yadis Arrakiksen päiväkirjasta

Olen laiminlyönyt päiväkirjaani, mutta matkustuksen aikana ei aina tapahdu mitään mielenkiintoista, ja usein olen vain kovin väsynyt. Nyt olemme Kir Sabaalissa, ja tämä oli mielenkiintoisempi paikka kuin ehkä arvelin aluksi. Pöytävuorelle kiipeäminen oli rankkaa, mutta huipulla kohtasimme pelastamamme aaracocra Nephyrin. Nephyr johdatti meitä Opettajan luokse, joka on paikallinen hengellinen isohattu. Hän kertoi meille paljon uutta vanhaa tietoa. Hän kertoi Omusta, kielletystä kaupungista joka on kätketty viidakkoon. Hän tiesi kuka Raz-Nsi on; hän oli Mezron kaupungin bara, paikallinen paragooni, joka kääntyi lopulta Mezroa vastaan. Opettaja kertoi myös Orolungasta, jossa on profeetta Saja-N'Baza (voi näitä nimiä) jolta voi kertaalleen kysyä kysymyksen. Kenties missä Omu sijaitsee, sillä Omu, Raz-Nsi ja kuolonkirous kaikki sopivat yhteen. Sielä tosin pitäisi olla hirviöitä nimeltä Yuan-Ti, joista olen kuullut vain painajaismaisia tarinoita. Eli ei pelkkää hyvää.

Häneltä sai myös tehtävän jos haluamme hänen siunauksensa, pitäisi hakea kukka jostain jotain varten. Katsotaan sitten syssymmällä.

Ai niin, ja paikalla on myös kaksi lasta; Mwazanare ja Na (vanhemmat, mitä helvettiä) jotka vaikuttavat harhaisilta. Toinen puhuttelee itseään prinsessana ja toinen pukeutuu linnuksi. Kuulemma he ovat Chultin viimeisen kuningattaren jälkeläisiä, paikallisia siniverisiä. Aaracocrat ruokkivat tätä harhaa selkeästi. En tarkoita etteivätkö he voisi olla jälkeläisiä, he varmaan ovatkin. Mutta mitään kuningaskuntaa ei enään ole hallittavaksi. Viidakko on ottanut omansa takaisin.

Käännymme pian takaisin kohti Port Nyanzarua. Tekee hyvää päästä kaupunkiin, pitkästä aikaa!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped