Ataaz Mu Ha Ha'n silta.

Kythorn- kuun 2.päivä, Ote Yadis Arrakiksen päiväkirjasta

Lähdimme eilen Kir Sabaalista, suuntanamme Port Nyanzaru. En malta odottaa että tunnen taas katukiveyksen jalkojeni alla ja pehmeän patjan juurakon sijaan selkääni vasten. Ensimmäiset merkit matkastamme takaisin tuli tänään kävellen vastaan- tapasimme Smaragdienklaavin matkustajia! Nainen nimeltä Imovel Shoal johti heitä, ja he olivat tulleet Chultiin karsimaan epäkuollut- ongelmaa. Hyvä heille. Autoin kertomalla hieman kohtaamistamme epäkuolleista. Hän vaikutti mukavalta.

Kythorn- kuun 3. päivä, Ote Yadis Arrakiksen vesitiivistä päiväkirjasta

VIHAAN KROKOTIILEJÄ!

Kythorn- kuun 5. päivä, Ote Yadis Arrakiksen päiväkirjasta

Tänään olin kuolla, taas. Ataz Mu Ha Han sillan vartija, kivinen patsas joka omasi oman tahdon ja hirvittävät voimat, kävi minun ja Alarakin kimppuun. Rin oli metsässä Azakan kanssa (hmmm) ja Liera teki jotain ihme eläintanssia paikallisen kädellisen kanssa. Onneksi he raahasivat rikotut ruumiimme pois patsaan luota, jotta pystyimme virkoamaan.

Miksi patsas kävi kimppuumme? Koska minä olin ahne. Ilmater, anna anteeksi. Luulin että se vaihe olisi ohi elämästäni. Selkeästi matkani on vasta alussa.

Kythorn- kuun 6. päivä, Ote Yadis Arrakiksen päiväkirjasta

Palasimme Mezroon, vaikka pelkäsimme pahinta. Rin meni tutkimaan, ja lopulta palasi käsikynkässä kahden Liekehtivän Nyrkin nihdin kanssa. En vieläkään tiedä mitä hän teki tai sanoi, mutta olen niin väsynyt etten jaksa välittää. Uusi johtaja, Seched, oli pistänyt niskoittelijat leirissä ruotuun. Hirtetyt sotilaat kummittelevat mielessäni, ja yhdistettynä paikalla tapahtuneisiin veljesmurhiin ja ulottuvuuksien verhon ohuuteen, en halua tietää mitä tai mikä on aiheuttanut tämän kaiken pahuuden.

Kythorn- kuun 16. päivä, Ote Yadis Arrakiksen päiväkirjasta

Voi. Hyvä. Ilmater. Ette ikinä usko keneenkä törmäsin tänään Port Nyanzarussa (ai niin, palasimme Nyanzaruun, jee!)! VOLOTHAMP GEDDARMIIN! Ja hänellä oli uusi kirjansa, Volon Opas Hirviöihin, mukanaan! JA SAIN HÄNELTÄ SIIHEN NIMIKIRJOITUKSEN!

Tämä voi tuntua teistä mitättömältä ja turhalta. Ja ehkä se onkin. Mutta epäkuolleiden, demonisten kuiskailujen, hullujen ritarien, krokotiilien ja pteraihmisten jälkeen otan iloni mistä saan. Pian on kuulemma hirmulisko-ravit. Sekin kuulostaa mukavalta.


Volothamp "Volo" Geddarm

Prinssi Wakanga oli tyytyväinen etenemiseemme. Seuraavaksi suuntaamme kohti Orolungaa, mutta aluksi keräämme voimamme, päivitämme varusteemme ja haalimme kaiken mahdollisen tiedon Orolungasta ja sen asukeista. Ja käymme hirmulisko-raveissa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped