Wanha Korvosa kärvistelee

Gozran 6. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Valmistelujen jälkeen, matka kävi jälleen kohti Wanhaa Korvosaa, läpi epäluuloa ja pelkoa jälleen henkivää kantakaupunkia, kuningattaren petoksen ja voimainnäytöksen jälkeen. Kanava ylitettiin (Zeran), alitettiin (Susi) ja ohitettiin maagisesti (Milezza, Majik ja Randall). Sen takana odotti vielä surullisempi kaupunki, johon köyhyys, vandalismi ja tuhopoltot olivat jättäneet kukin oman jälkensä. Matka Varuskunnan mäelle tehtiin ripeästi, Cressidan kenties viimeinen tehtävä mielessä: "etsikää Vencarlo Osirini ja Neolandus Kalepopolis.. kenties entinen senechal pystyisi kertomaan mitä kuningattarelle oli tapahtunut ja miten tämä olisi poliittisesti irrotettavissa vallasta.. jos se ei ole jo liian myöhäistä".

Järkytyksekseen Pettyneet totesivat Vencarlon miekkailuakatemian palaneen maan tasalle. Hänen huomattavasti maallisempi asunto, saman kadun varrella oli kuitenkin koskematon. Etuovi oli auki, mutta sisältä ei löytynyt Vencarloa. Palavat takat ja outo kovin alkemistin tulen omainen tuoksu, paljastivat kuitenkin että pahaksi mennyt ruokakomero ja keskenjääneet tilikirjat akatemiasta eivät olleet kaiken loppu. Randallin edettyä toiseen kerrokseen Mantis-salamurhaajien ansa laukesi. Majik lumoutui heidän kuoleman tanssistaan, mutta Randall ehti rääkäistä varoituksen. Seurasi sekava taistelu, jossa Majik oli päästä hengestään kiitos sahalaitasapeleiden julmien iskujen, kummatkin kerrokset olivat hetkellisesti tulen vallassa, mutta siitä huolimatta Milezza hidasti Mantikset ja Susi murskasi ne tieltään yksitellen. Loppusiivouksessa Zeranin haamuvesiblob sekä Majikin jääpommit pysäyttivät raivoavat liekit ajoissa. Talo säästyi ilman suurempia palovahinkoja, mutta Vencarlon kohtalo ei selvinnyt edes makuuhuoneesta. Sen kaapista kyllä löydettiin vaikuttava lukollinen arkku... lukko joka paljastui liian vaativaksi edes yhteistyöllä murrettavaksi, huolimatta Randallin parhaasta yrityksestä. Mitä täällä oli tapahtunut, mihin jäljet nyt yhtäkkiä jo katosivat!?

NPC:t

  • Cressida Kroft - kaupungin vartioston komentaja, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Linkki kuningattaren vastustajien keskuudessa.
  • Ileosa Arabasti - nuori kokematon kungatar, jonka hintelän pinnan alla asuu arvaamaton peto. Ehkä kuninkaan kuolema ei ollutkaan onneton sattuma?
  • Marcus Thalassinus Endrin, ex-Sable Companyn komentaja, joka yritti surmata kuningattaren nuolella, mutta joutui Ileosan voimien rusentamaksi yleisön edessä
  • Neolandus Kalepopolis - Korvosan linnan seneschal. Surmattu/kadonnut heti kuninkaan kuoleman jälkeen
  • Reiner Davaulus - Ileosan perhetohtori Cheliaxiasta, Punaisen Hunnun epidemian päätutkija ja tohtori. Tuntui selvittävän enemmänkin syytä osan varisialaisten immuniteetistä ja kantoi mantiksen muotoista amulettia.
  • Sabina Merrin - Harmaiden Neitojen komentaja, ja kuningattaren henkilökohtainen vartija ja kenties myös rakastaja
  • Togomor - bloat maagi mystisestä Kaer Magasta. Ileosan valitsema uusi seneschal

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped