Wanha Korvosa kärvistelee

Gozran 17. Vuosi 4708 AR

Tapahtumat

Toivo vapaudesta bargelle saapuesa muuttui jälleen viimeiseksi epätoivoiseksi taisteluksi, kun paatin vierestä syvyyksistä nousi ehdottoman vahtihaluinen ja raivokas reefclaw, kasvaneena reilusti normaalin lajityypillisen kokonsa. Susi painien ja uintihypyin oli tainnuttaa vesihirviön, kun takana temppelin ovet aukesivat. Ulos luikersi kaksi valtavaa emperer kuristaja käärmettä ja niiden haltija, uusi rakshasa munkkimaisissa vaatteissaan! Milezzan voi seinä pysäytti, kuitenkin jälkimmäisen hetkeksi.. kun taivaalta alkoi sataa vihreäksi massaksi muuttuneija janneja, väkymättömästi alas leijuen ja pelottavasti skimitareillaan pistäen. Koko mellakka oli asettua, kunnes temppelin ja puutarhan herra löysi taskustaan maagisen buffauksen jälkeen ulottuvuukisen portin luolan puolelle. Nyt jo hieman malttiiaan menettänyt rakshasa heitti ensin ukkosen muodossa räjähtävän javelinin Majikin rintaan, miehen kaatuessa tajuttomana maahan. Tämän jälkeen rakhasan raivo kuitenkin koitui sen kohtaloksi, vaikka sen tassut repivät niin jälleen näkymättömyyksiin taiottu Susi oli miekkailun mestari. Rakhasan pää siirtyi miehen laukkuun, ja tuskin taskut oli tyhjennetty niin kaukaa ylhäältä kuului kuin sotaelefantin mylvintä. Pettyneiden rynnätessä bragelle ja epätoivoisesti irroatteassa ja sitten saattessa sitä matkaan ainokaiseen pimeään tunneliin, kuuluivat jahtaajien askeleen ja riippusilloilta. VIimeinen näky, oli äärimmäisen pettyneen Glorion karjuhdus, tuhon ja petoksen paljastuess mihen silmien edessä - barhgen lipuessa raskaasti soudettuna mutkan taakse. Jokivarren sijaan löytyi umpiseinä, mutta vene leikkasi sen läpi ajaen lopulta koko joukkion Jeggare joen hiljaiseen virtaukseen, keskelle yön pimeyttä jossakin kaukana Arkonan palatsin ulottumattomissa. Vihdoin oli hetki vetää henkeä, arvokas lasti Neolandus ja Vencarlo kyydissä. Olisiko tämä poliittinen kortti tarpeeksi, hirmuvaltiaaksi muuttuneen kuningattaren syrjäyttämiseksi? Ehkä miehellä olisi vielä hyödyllisempiä tietoja?

  • Carnochan - Arkanoiden majordomo, eli vieraanvaraisuuden mestari
  • Glorio Arkona - Arkonoiden hallitsijasisarusparin, raamikkaampi sekä diplomaattisempi puolisko
  • Kragma Xenguth - Zon-kuthoniitti, paikallisen osaston trditionaalinen päämies, mukana aina myös ketjuseuralainen
  • Laori Vaus - Zon-kuthoniitti, jonka herkkä mieli mutta poikkeukselliset taidot ovat poikkeus armottomassa järjestelmässä
  • Meliya/Vimanda/Amanda Arkona - Arkonoiden hallitsijasisarusparin, kauniimpi sekä väkevämpi puolisko. Rakasasha itsekin!
  • Neolandus Kalepopolis - Korvosan linnan seneschal. Löydetty Arkanoiden muuttuvasta labyrintistä.
  • Salvador Huudahdus - mystinen groteski maalaustaiteilija, joka on mahtavassa maineessa kyseenalaisen ja julman taiteen ystävien joukossa. Nyt muusan kadottua mies on vain varjo.
  • Vencarlo Osirini - maineikas miekkalun opettaja Wanhassa Korvosassa, entinen Mustarastaiden joukkion seikkailija. Mystinen Blackjack!
  • Wanhan Laiturin Keisari - mies nimeltä Pilt Swastel, julma teatterin johtaja, josta taantui kuvottava kärpästenherra piinaamaan Wanhaa Korvosaa

Lootz In Excel

https://docs.google.com/spreadsheets/d/18ccyaIjw22jYXTX04IdQhxXajzTR0Z1IEpHahefvsgQ/edit?usp=sharing

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped