This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

"Mun kihelmöipi peukalon',
Jotain pahaa tulos on!"

1400 vuotta sitten noitien kuningatar Baba Yaga valtasi maan joka tunnetaan nykyään nimellä Irrisen. Pakkasjätit, jääpeikot, talven keijut, huurahukat, noidat ja muut synkemmät olennot marssivat sotaan linnormikuningasta vastaan, ja murskasivat tämän viikinkipuolustajat 23 päivässä. Baba Yagan mukana tuli ikitalvi, murskaava pakkanen joka jätti Irrisenin lumisen peiton alle. Baba ei kuitenkaan jäänyt hallitsemaan maataan itse, vaan nimitti yhden tyttäristään Irrisen jääkuningattareksi. Vuosisatojen saatossa ovat kuningattareet vaihtuneet, mutta Irrisenin valta on absoluuttinen. Tähän asti on Irrisenin talvi pysynyt sen rajojen sisäpuolella, mutta viime aikoina on kuulunut uutisia talvien pitenemisestä, ja lumisateista keskellä kesää. Onko Irrisenin vaikutus leviämässä, ja talven valta lankeamassa Golarionin ylle?

Talven Valta on Pathfinder-seikkailupolkukampanja noidista, talvesta ja maailmoista näkemämme tuolla puolen. Pelinjohtajan tuolilla on Tonnikala, pelaajina häärii Ismo, Blue_Hill, Mikko, Waldo ja Pyry.

Pelikerrat

Ensilumi

Kahlittu Tupa

Impi, Emo, Akka

Jäätyneet Tähdet

Rasputinin on Kuoltava!

Notien Kuningattaren Kosto!

Talven Valta

Hahmot:

Laulu-ja soitinorkesteri GraniittiEdesmenneet hahmot

Ensilumi:

Kahlittu Tupa:

Impi, Emo, Akka:

Jäätyneet Tähdet:

Rasputinin on kuoltava!:

Noitien Kuningattaren Kosto:

Infoa:

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped