Malje

"Siis yäk, taasko meidän pitää rypeä tuolla viidakossa?"

Half-elf Oracle 12
Chaotic Neutral Medium Humanoid (elf, human)
Player Veltzeh
XP 220000


Init +14
Senses Low-light vision; Perception +1


AC 20, touch 11 (armor +8, natural +1, deflection +1)
HP -12/77
Fort +9, Ref +6, Will +131; +2 racial vs. enchantment; +4 insight vs. diseases, mind-affecting effects, poisons, death, sleep, stunning; +1 vs. compulsion3
CMD 22
SD immunity to magic sleep, armor of bones


Speed 30 ft.
Melee longspear +12, dmg 1d8+4, reach, brace, 20×3
Melee +1 spear +13, dmg 1d8+5, brace, 20×3
Ranged +1 spear +10, dmg 1d8+4, range 20 ft., 20×2
Ranged sling +9, dmg 1d4+3, range 50 ft., 20×2
CMB +12
SA Death's Touch (9/day) melee touch +11, dmg 1d6+5 negative energy


Str 16, Dex 10, Con 12, Int 10, Wis 8, Cha 21+2
Base Atk +9
Feats Pass for Human2, Great Fortitude, Command Undead, Craft Wondrous Item, Spell Focus (enchantment), Spell focus (necromancy), Threnodic Spell
Skills Acrobatics +0, Appraise +0, Bluff +12 [3], Climb +3, Craft (clothing) +4, Diplomacy +13 [4], Disguise +12 (+23 human)2 [3], Fly +0, Heal +5 [3], Intimidate +10 [1], Kno (history) +11 [8], Kno (planes) +12 [9], Kno (religion) +13 [10], Perception +1, Perform +6, Ride +0, Sense Motive +3 [1], Spellcraft +15 [12], Stealth +4, Survival -1, Swim +5 [2]
Traits Rich Parents, Get the Cargo Through
Languages Common (Taldane), Infernal
SQ half-elf: dual minded1 (+2 will), elf blood, elven immunities (magic sleep), keen senses, multitalented (oracle, ??); oracle: Mystery (Bones), Curse (Haunted), Revelations (Near death, Undead Servitude, Death's Touch, Armor of Bones)


Spellslots level 1: 8, level 2: 8, level 3: 7, level 4: 7, level 5: 6, level 6: 4
Spells Known
Orisons Create Water, Detect Magic, Ghost Sound, Guidance, Light, Mage Hand, Mending, Purify Food and Drink, Read Magic, Resistance, Spark
Level 1 Cause Fear, Cure Light Wounds, Divine favor, Endure Elements, Obscuring Mist, Protection from Alignment, Shield of Faith
Level 2 Bull's strength, Cure Moderate Wounds, Disfiguring touch, False Life, Hold Person, Levitate, Minor Image, Restoration, Lesser, Spiritual Weapon
Level 3 Animate Dead, Bestow curse, Cure Serious Wounds, Prayer, Resist energy, communal, Sands of Time
Level 4 air walk, cure critical wounds, death ward, fear, Terrible remorse
Level 5 cure light wounds, mass, flame strike, slay living, telekinesis, wall of stone
Level 6 circle of death, mass cure moderate wounds, word of recall
Special Abilities channel negative energy 9/day (Command Undead only)


Gear of consequence explorer's outfit (0 lb.), longspear (9 lb.), morningstar (6 lb.), sling, bullets (20) (10 lb.), spell component pouch (2 lb.), belt pouch (0,5 lb.)
Magical gear +1 mithral dagger (2 lb.), cloak of resistance +2 (1 lb.), amulet of natural armor +1, ring of protection +1, headband of charisma +2, handy haversack (5 lb.)
In handy haversack (51,25 lb.) bedroll, waterskin, hemp rope, bullets (40) (20 lb.), scroll of remove disease, 2 CLW potions, 4 CMW potions, wand of bestow curse (9)
In belt pouch fishhook, flint and steel, ink (2), inkpen, parchment (11), sewing needle, signal whistle, vial (2)
Money 21539 gp 8 sp 8 cp
Encumbrance 42,5 lb.
Carrying Capacity Light 76 lb.; Medium 153 lb.; Heavy 230 lb.


Notes
Near Death (Su): +2 insight bonus on saves against diseases, mind-affecting effects, and poisons. At 7th level, applies against death effects, sleep effects, and stunning. At 11th level, the bonus increases to +4.
Undead Servitude (Su): Bonus feat: Command Undead. Channel negative energy 3+Cha/day, but only to use Command Undead.
Death's Touch (Su): Melee touch attack: 1d6 + half oracle level points of negative energy damage. On undead: heals and grants a +2 channel resistance for 1 minute. Use 3+Cha/day.
Armor of Bones (Su): +4 armor bonus, +2 more at 7th level and every 4 levels thereafter. At 13th level, DR 5/bludgeoning. Use lvl hours per day (not consecutive, but 1-h increments).


1 Alternative racial trait: Dual Minded (replaced Adaptability).
2 Pass for Human: +10 to disguise as human; Rounded ears: +1 to disguise as human.
3 Aeryksen runokirja: +1 to saves against compulsion.
4 Sashan Punainen sirkka -koulutus: +1 to initiative.
- Jaskin meditaatioharjoitukset: +2 to concentration checks.


Suunnitelma: OracleOracleOracleOracleOracle


KotimaaSargavaPituus183 cm / 6 ft.
Rotutaustacheliaxilainen puolihaltiaPaino64 kg / 141 lb.
KansallisuussargavalainenHiuksetmustat
Uskontokuoleman jumalatSilmätsyvänmerensiniset
PelaajaVeltzeh
KampanjaKäärmeen Kallo

Ulkonäkö: Vaikka hän ei enää erityisemmin yritä esittää ihmistä, Maljen silvotut korvat ovat aina piilossa, yleensä tukan ja jonkin pannan alla. Suurin osa väestä luulee häntä ihmiseksi, eikä hän yritä korjata luuloja, ellei siitä ole hänelle jotain hyötyä. Jos joku kuitenkin huomaa hänen olevan puolihaltia, Malje ei väitä vastaan, paitsi jos tarkkasilmäisen henkilön asenne muuttuu sen takia huonommaksi, jolloin hän kyllä vakuuttaa olevansa ihminen. Malje ei käytä mekkoja tai muita vastaavia hulmuavia vaatteita, ja syynä siihen on se, että viimeiset kolme kertaa, kun hänellä on ollut mekko päällään, tuulenpuuska on nostanut sen hänen päänsä yli - kerran jopa sisätiloissa. Samasta syystä hän ei pidä hattuja, jotka usein lentelisivät milloin minnekin. Hänen tukkansa yltää suunnilleen lapojen alaosaan asti ja on yleensä letillä, sillä auki ollessaan pahat henget yleensä järjestelevät sen omituisiin kampauksiin. Lettikin sojottaa joskus mielenkiintoisissa kulmissa. Malje käyttäisi mielellään aatelisten prameaa vaatepartta, mutta hän tuli myyneeksi illallisasunsa ja olettaa, että hänet olisi hankalampi tunnistaa tavallisemmissa vaatteissa, joten hänellä on vain hieman muodikkaammat perusvaatteet. Malje on pitkä ja vahva eikä erityisen ketterän oloinen, mutta hänet on opetettu liikkumaan aatelismaisen sulavasti - ainakin tasaisella lattialla. Kaatuessaan hän näyttää sitäkin koomisemmalta.
Parempaa kuvaa odotellessa: laivalla ei käytetä panssaria.

Tausta: Maljen vanhemmat olivat Harmant ja Telisa Garakhan, Garakhanin kunnioitetusta aatelissuvusta. Garakhaneja oli muuttanut Cheliaxista Sargavaan muiden siirtolaisten mukana yli 500 vuotta sitten, ja suku voi yhä hyvin sekä Sargavassa että emämaassa. Harmant ja Telisa asuivat Garakhanien suuressa kartanossa laajan sukunsa kanssa Sargavan pääkaupungissa Elederissä. Harmant oli yksi vanhempiensa keskimmäisistä lapsista, joten hän ei ollut pääperijä eikä se nuorin, jonka oletettiin tekevän uskaliaita retkiä viidakkoon tai merenpohjaan. Sen sijaan hänestä oli tuleva ansaitsija, joka saisi työnteollaan tai muilla kepulikonsteillaan todistaa, että hänestäkin oli johonkin. Telisa taas oli kotoisin Cheliaxista, sillä Garakhaneilla oli tapana lähettää naimaikäinen nuori tutustumaan sukuunsa Cheliaxissa, ja jos hyvin kävi, emämaasta saattoi tarttua mukaan puoliso, jonka voisi tuoda takaisin kotiin. Näin Harmantkin oli tuonut Telisan Sargavaan, ja he olivat menneet naimisiin.

Telisa ja Harmant yrittivät pitkään saada lasta, mutta eivät vuosienkaan kuluessa saaneet aikaiseksi edes valeraskautta. Harmant kyllästyi, syytteli vaimoaan hedelmättömyydestä ja alkoi käydä vieraissa. Telisa masentui ja vietti hänkin aikaa muita miehiä silmäillen, mutta ei ryhtynyt tuumasta toimeen. Vasta tavattuaan hemaisevan kauniin haltiabardin eräässä kunnioitetussa aatelisten seurapiiritalossa, hän toteutti syrjähyppyhaaveensa. Seuraavana päivänä haltia oli poissa. Telisa makasi kuluvina viikkoina vielä parin ihmismiehenkin kanssa.

Telisa oli uskonut miehensä syyttelyt ja oli erittäin yllättynyt, kun hän myöhemmin huomasi olevansa raskaana. Harmant oli vieläkin yllättyneempi, mutta totesi, että kunhan lapsi ei olisi kenenkään vierasmaalaisen äpärä, hän kasvattaisi sen omanaan, sillä se oli hänen mielestään kunniallisempaa kuin myöntää, että hän olikin heidän liittonsa hedelmätön osapuoli. Telisa kertoi, että isäehdokkaat olivat olleet kunnon cheliaxilaisia tai sargavalaisia, ja toivoi hartaasti, että lapsen isä oli todellakin jompikumpi ihmisistä, mutta toisin kävi. Kun puolihaltiatyttö syntyi, hämmennys oli valtaisa. Harmant oli odottanut lasta kuin kuuta nousevaa ja oli niin järkyttynyt, että Telisan ehdotus lapsen naamioimisesta ihmiseksi kuulosti aivan järkevältä. Heidän onnekseen lapsessa oli yllättävän paljon Telisan näköä, ja vain korvat antoivat selvän vihjeen hänen alkuperästään. He harkitsivat lapsen korvien typistämistä ja miettivät, että arvet ja silpomisesta epämuodostuneet korvat vetäisivät enemmän huomiota kuin piilotetut - mutta voisihan korvat sekä typistää että piilottaa. Jos korvat joskus vilahtaisivat, he voisivat sanoa, että korvat ovat piilossa juuri siksi, että ne ovat kovin rumat. Niinpä he leikkasivat korvanpäät pois. Lapsi sai nimen Magne Maelijaeleth Garakhan. Maelijaeleth oli lisänimi, jonka vain Telisa, Harmant ja Malje itse tiesivät, ja se oli Telisan mukaan Maljen haltiaisän nimi. Telisa oli tosin erehtynyt, sillä hän muisti nimen väärin, vaikka äänteet olivat jokseenkin oikean suuntaiset.

Maljen salaisuus ei pysynyt piilossa kovinkaan pitkään leikatuista korvista huolimatta, mutta satojen vuosien aikana Garakhaninkin siirtolaissuku oli löysännyt perinteitään, eikä yksi puolihaltia sinne tai tänne enää kaataisi heidän venettään. Sitä paitsi Malje näytti joka päivä enemmän ihmiseltä, joten suvun päättäjät katsoivat parhaaksi teeskennellä, että totta kai hän oli ihminen. Sitä paitsi haltiaveri saattaisi nostaa esiin arvostettuja taikavoimia ja pönkittää suvun asemaa. Lopulta noin puolet Garakhanin siirtolaissuvusta tiesi Maljen alkuperän, mutta he eivät enää puhuneet siitä.

Hämmentynyt Harmant muuttui Maljen syntymän jälkeen etäiseksi, sillä tieto hänen lapsettomuudestaan leijui hänen päällään kuin synkkäkin myrskypilvi - vaikka hän itse oli se, joka välitti asiasta eniten. Hän toki kohteli Maljea omanaan, mutta isä-lapsiside jäi tunnetasolla heikoksi, kun hän keskittyi tiiviimmin uraansa. Telisa taas yritti kasvattaa Maljen kunnolla ja huolehti hänestä tarkemmin kuin jälkikasvunsa palvelusväen hoidettavaksi jättävän aatelisnaisen yleensä luulisi. Malje tuli pitämään isäänsä pelottavana mutta poissaolevana ja unohtelevana auktoriteettina ja äitiään uhkaavana pomottajana.

Vaikka Maljen rotu ei ollut päivänselvä hänelle itselleenkään, hän huomasi pian, etteivät kaikki nähneet pimeässä läheskään yhtä hyvin kuin hän, ja puheet muista puolihaltioista saivat hänet tajuamaan varhain, että hän oli myös puolihaltia, vaikka korvat olivatkin mennyttä. Telisa selitti asiainlaidan Maljelle ja varmisti kuolemalla ja häädöllä uhkailemalla, että Malje sai pidettyä silvotut korvansa piilossa ja teeskentelisi olevansa ihminen angstisena teininäkin. Cheliaxilaisena Telisa paisutti asian suurempiin mittakaavoihin kuin Sargavassa olisi tarvinnut, mutta Maljeen uhkailut upposivat tehokkaasti. Maljen päätöstä jatkaa teeskentelyä helpotti se, että puolihaltioiden asema ei Sargavassakaan yleensä ollut kovinkaan ruusuinen. Koska hänellä itsellään asiat olivat kuitenkin suhteellisen hyvin, hän oli tyytyväinen, eikä ruvennut sekaantumaan muiden puolihaltioiden asioihin tai edes ottamaan heistä selvää.

Perusteellisen uhkailun ja pelottelun seurauksena Malje tajusi kuoleman väistämättömyyden, mutta myös sen, että hänen pitäisi arvostaa kuoleman jumalia (muiden muassa Pharasmaa, Zyphusta, Hanspuria ja jopa Zon-Kuthonia (kunhan kukaan muu ei näe)) jotka sallivat hänen säilyttää salaisuutensa ja elää. Malje aloitti kuoleman jumalien palvomisen, ja sekös huolestutti hänen äitiään. Malje ei tosin aluksi tiennyt, että jotkin suvun jäsenistä tiesivät jo hänen salaisuutensa. Sekin asia tuli kuitenkin selväksi, kun eräs sukulainen kysyi vaivihkaa Maljen mahdollisista taikavoimista, minkä seurauksena pelästynyt Malje oli mennyt ensi hätiin äitinsä luo ja saanut vastaukseksi selityksen, että jotkin suvun jäsenet tiesivät mutta eivät juuri puhuneet asiasta.

Pitkän murrosikänsä loppuvaiheilla aikuistumisen mukanaan tuomat velvollisuudet alkoivat painaa päälle. Telisa oli onnistunut pitämään murrosikäisen Maljen suurimmaksi osaksi erossa pojista, mutta nyt Malje oli naimaikäinen, eikä hän ollut hankkinut itselleen ammattia, jonka varjolla hän voisi viivyttää puolison etsimistä. Kaksi muuta suvun nuorta oli valmistautunut matkaan Cheliaxiin, ja Malje halusi tietysti mennä heidän mukaansa, koska sehän kuului Garakhanien perinteeseen. Telisan mielestä se oli aivan liian vaarallista, mutta Malje väitti, että hän kyllä osaisi pitää huolen itsestään ja pysyä ihmisenä. Niinpä Malje matkusti kahden muun nuoren kanssa Corentyniin, jossa alkuperäiset Garakhanit vieläkin asuivat.

Malje asui Cheliaxin Garakhanien luona puolitoista vuotta. Hän yritti etsiä itselleen puolisoa, mutta hänenkin oli lopulta todettava, että juuri sopivan löytäminen oli turhauttavaa. Miehen olisi tietysti oltava cheliaxilainen aatelinen ja hänen olisi hyväksyttävä puolisokseen ihmistä teeskentelevä puolihaltia, mikä oli melko varmasti mahdoton vaatimus. Lisäksi Malje oli äitinsä toivomuksesta hyvin varovainen puolisoehdokkaiden suhteen.

Malje huomasi pian Corentyniin saavuttuaan, että esineet hänen huoneessaan vaihtelivat paikkojaan, mutta ne eivät koskaan olleet aivan erityisen kummallisissa tai inhottavissa paikoissa. Lisäksi hän huomasi kykenevänsä liikuttelemaan itse esineitä jonkinlaisen maagisen käden avulla. Se oli hänen mielestään jännää ja johtui varmasti siitä, että hänen oikea isänsä oli mahtava haltiavelho (tai -bardi, mikä lie, eikä sillä niin paljon väliä ollut). Malje ei tietenkään kertonut kyvystään kenellekään, sillä kukaan cheliaxilaisista Garakhaneista ei tiennyt hänen alkuperäänsä. Sattui kuitenkin niin, että suvun kartanon hovimestari Kailn näki, kun Malje sytytti vahingossa kalliin taulun palamaan ja sen jälkeen sammutti sen sankollisella ilmasta loihdittua vettä. Kailn ei voinut vastustaa kiusausta, vaan kertoi oman salaisuutensa: hänkin osasi taikoa.

Kailn ja Malje tutustuivat paremmin, ja kun selvisi, että suvun pään 90-vuotissyntymäpäivän kunniaksi oli tarkoitus toteuttaa juhlaillallinen, he viettivät pari mielenkiintoista päivää punoessaan pientä jäynänjuonta juhlaa varten. Maljen ja Kailnin oli tarkoitus sytyttää tarjoiltava valtava sianruhopaisti komeisiin liekkeihin ja sitten sammuttaa se. Totta kai paloa tehostamaan tarkoitettua öljyä ja rasvaa leviteltiin ympäriinsä aika vapaamielisesti, joten kun sikaa oltiin tarjoilemassa ja he sytyttivät sen, liekit pölähtivät lähimpinä istuvien naamoille ja tarttuivat hiuksiin, pöytäliinaan ja muihin rasvaisiin ruokiin. Malje yritti sammuttaa palon loitsimalla vettä, mutta vesi auttoi vain kuljettamaan palonaran rasvan uusiin paikkoihin, ja lopulta myös matot, verhot ja koristelut olivat tulessa.

Tilanne oli kaoottinen, ja juuri ennen kuin Malje ja Kailn pääsivät pakenemaan, kuului huuto, että suvun pää oli kuollut, vaikka hän oli tuskin edes kärähtänyt - hän oli ilmeisesti järkyttynyt niin pahasti, että oli saanut sydänkohtauksen. Kailn ja Malje juoksivat minkä jaloistaan pääsivät, edeten päättömästi pitkin kartanon käytäviä tietämättä lainkaan minne olivat menossa, kunnes joku salaperäinen henkilö pysäytti heidät ja vei heidät jonnekin pois muiden silmistä. Malje oli niin järkyttynyt, että tuskin edes tajusi, mitä tapahtui. Heidät pelastanut henkilö oli Benik Garakhan, Kailnin ystävä, joka vei heidät pois suvun mailta ja piiloon, antoi kasan kultaa, liput laivaan, Sargavan kartan ja epämääräisen lähetyksen, joka heidän olisi vietävä perille vastapainona tästä pelastuksesta.

Nyt kun Malje oli poissa kotikartanon turvasta, hänen silmänsä avautuivat enemmän puolihaltioiden ongelmille. Hän näki selvästi miten muita puolihaltioita kohdeltiin ja päätti, että se ei kävisi päinsä hänen kohdallaan. Malje oli sentään oikea aatelinen, ja hänen isänsä, vaikka olikin tuntematon, oli sentään ollut mahtava maagi, joten Maljea ei todellakaan sopisi tuijottaa kuin jotain halpaa roskamakkaraa. Malje ei kuitenkaan ehtinyt ajatella asioita sen pidemmälle, sillä heidän piti edelleen piileskellä. Malje päätti, että ei kutsuisi itseään millään tunnetuista nimistään, jos vaikka joku sattuisi tulemaan hänen peräänsä. Siispä hän väänsi pitkän ja mahtipontisen lisänimensä muotoon Malje, jota hän alkoi käyttää.

Kun Jenivere-laiva viimein saapui ja Kailn ja Malje pääsivät sille, Maljella oli aikaa miettiä, mitä kotona Sargavassa tapahtuisi. Suku ei varmastikaan olisi kuullut Corentynin tragediasta, mutta ellei Malje kertoisi sitä itse, se tulisi esiin huomattavasti kiusallisemmin. Sitä paitsi hänhän oli saanut selville, että hänellä todellakin oli mahtavia taikavoimia, joten tietenkin onnettomuus annettaisiin anteeksi, sillä eihän suvun pää ollut edes palanut. Sydänkohtauksen nyt voisi saada koska vain sellaisessa iässä. Hän oli myös sitä mieltä, että totta kai Kailn voisi tulla Sargavan Garakhanien kartanoon palvelijaksi.

Persoonallisuus: Malje on mielestään etuoikeutettu käyttäytymään miten haluaa, koska hän on aatelinen. Usein se tarkoittaa, että hän olettaa tulevansa palvelluksi viimeistään sitä pyytäessään, mutta pyrkii myös olemaan miellyttävä (joidenkin mielestä jopa imelä tai lipevä). Jos hänellä sattuu olemaan mielipide, hän joko kertoo sen suoraan tai sanoo, että hänen epäkohteliasta mielipidettään ei ole sopivaa ilmaista. Hän suhtautuu fyysiseen työhön aika nihkeästi, vaikka häneltä löytyy voimia vaikka muille jakaa. Hän inhoaa likaantumista ja onkin vähän väliä pyytämässä Kailnia tekemään putsaustaikansa. Vaikka Malje yleensä käyttäytyy aatelismaisen sivistyneesti, hän on toisinaan yllättävän lapsellinen - yleensä silloin, kun hän ei saa tahtoaan läpi eikä ymmärrä miten niin pääsi käymään. Hänellä ei ole mitään suuria älynlahjoja, mutta onneksi hän tajuaa useimmiten, kun joku muu puhuu järkeä.

Laivalla

"Hohhoi! Tylsää!" Tylsistyttyään perinpohjaisesti pitkän laivamatkan aikana Malje päätti alkaa kirjoittaa (hyvin huonoa) fiktiivistä self insert -tarinaa sorretusta cheliaxilaisesta puolihaltia-aatelisesta, jonka tausta muistutti Maljen tietämättä enemmän Sujiun taustaa kuin hänen omaansa.

Maljen mielipiteet kanssamatkustajista:

 • Kapteeni Kovack, cheliaxilainen: hyvä tyyppi, onkohan aatelinen?
 • Perämies Devers: joku palvelija, suht mukava kuitenkin.
 • Kokki Terillo, Senghorista: hyi, jostain Kaavasta joku kokki, joka ei osaa edes laittaa ruokaa! Rahat takaisin!
 • Joku hirveä tyylitajuton polvenkorkuinen maahiskakara. Ainakin sillä joskus tuntuu olevan jotain tapoja, mutta sietäisi kyllä käyttäytyä paremmin huomattavasti useammin.
 • Ieana: joku ulkomaalainen, juorujen suosikkikohde. Ihan okei tyyppi, tulisi vaan joskus puhumaan.
 • Sujiu: O_ô äh, se on joku nilkki. Eivät kai puolihaltiat ole yleensä tällaisia?! Hiljaa istuessaan se tosin tuntuu käyttäytyvän melkein sivistyneesti...
 • Niero: joku rahvaanomainen ulkomaalainen jostain pohjoisesta. ärsyttävä tapaus, mutta jos siihen uppoaisi jotain tapoja...
 • Jask Derindi: hyi, joku vanki, eikös tämän pitänyt olla hyvä laiva?
 • Sasha Nevah Ilizmagortista: joku ulkomaalainen, mutta mukava.
 • Aerys Mavato, puolihaltia Port Perilistä: o_O Miksi sen pitää aina olla kännissä?
 • Ishirou Bloodcovesta: ööh, joku rähjäinen mwangilainen.
 • Mogashi: hyyyi, joku synninsikiö, mitä seuraavaksi, jotain jätinpenikoita?!

Saarella

Paska paikka! Hyi, kannibaaleja! Pois ja äkkiä!

Kotona

No niin, nyt on kaikki hyvin. Aika tylsäähän täällä on...

Taas jossain matkalla

Hih hih, Sujiu. Hih hih! Yök, Kalabuto löyhkää. Tuo samperin Nkechi-äijänkäppyrä on ihan päästään vialla.

Tazion

Suht jännä paikka oli. Savustettiin tyhjäksi turhista mölyapinoista!

Saventh-Yhi

Kaiken maailman raunioita sitä onkin. Ja niissä jotain vegepygmejä ja örinäapinoita, hyh hyh. Massiiviset rauniot, kaikkea jotkut viitsivätkin jättää viidakkoon mätänemään. Täällä parveilee tyhmiä lentäviä apinoita!

Maanalainen Saventh-Yhi

Kaupunki kaupungin päällä, jo nyt on. Täällä luikertelee jotain hirviömatoja syövereistä. Niero pelkää niitä.

Kuoleman jälkeen

Malje heräsi jossain täysin tuntemattomassa paikassa ja lähti tutkimaan paikkaa varuillaan. Hänet oli jotenkin karkotettu tälle kummalle tasolle, sillä hän ei ollut kuollut. Hän ei voinut kuolla. Se oli täysin mahdotonta.

Hän ei vielä tiennyt, miten palaisi takaisin, mutta takaisin hän palaisi - paitsi tietysti jos vastaan tulisi jotain paljon mielenkiintoisempaa.


Maljen kohtalo ja sen syyt

2012-04-01_21:59:28 <@Veltzeh> Mut joo, taiotko Speak with deadin?
2012-04-01_21:59:32 < Gastogh> joo
2012-04-01_21:59:43 <@Veltzeh> save DC on mikä?
2012-04-01_22:00:04 <@Veltzeh> Malje voi vastustaa ja sit valehdella. :P
2012-04-01_22:00:18 <@Veltzeh> Tämäkin on ehkä relevanttia.
2012-04-01_22:01:27 < Gastogh> save DC on 21
2012-04-01_22:01:35 < Gastogh> eka kysymys: haluatko palata henkiin?
2012-04-01_22:01:47 <@Veltzeh> Vastausta ei tule lainkaan.
2012-04-01_22:02:03 <@Veltzeh> Malje on kyllä langoilla, se on selvä.
2012-04-01_22:02:19 < Korgull> ?!
2012-04-01_22:02:22 < Korgull> murjottaako se?
2012-04-01_22:02:37 < Gastogh> 2. kysymys: haluatko perheellesi kerrottavan jotain, tai ruumiillesi tehtävän jotain?
2012-04-01_22:03:00 <@Veltzeh> Viitta.
2012-04-01_22:03:32 < Gastogh> 3. kysymys: haluatko että viitta viedään perheellesi?
2012-04-01_22:03:40 <@Veltzeh> Joo.
2012-04-01_22:04:32 < Muser> Maljea ei kiinnosta :D
2012-04-01_22:22:49 < Gastogh> Veltzeh, kysymys 4: sallitko Kailnille vapauden? Kysymys 5: Niero haluaa tietää, oliko tämä reissu lähtemisen arvoinen?
2012-04-01_22:29:15 <@Veltzeh> 4. Kailn palvelee minua.
2012-04-01_22:29:49 <@Veltzeh> 5. Lälläspöö, landepaukku!
2012-04-01_22:30:39 < Gastogh> trololo
2012-04-01_22:31:16 < Korgull> mogashi toteaa että kuolema ei tehnyt hänestä näköjään yhtään viisaampaa.
2012-04-01_22:31:51 < Gastogh> Ja pikku reversio loppuun. Kysymys 6: haluatko, että sinua ei palauteta henkiin?
2012-04-01_22:32:11 <@Veltzeh> Saat taas kolmea pistettä.
2012-04-01_22:32:14 <@Veltzeh> ...

2012-04-01_22:45:18 <@Veltzeh> Hmm, chaotic neutralit menee maelstromiin. Onks se suomeks limbo vai?
2012-04-01_22:45:54 < Zathow> Sehän se varmaankin.
2012-04-01_22:45:56 < Muser> Limbo se ei ole.
2012-04-01_22:46:19 < Zathow> No kurimus sitten.
2012-04-01_22:46:20 < Muser> Koska Maelstrom ei ole staattinen, se on jatkuvaa kaaoottista kosmista merta.
2012-04-01_22:46:58 < Muser> Siellä on sitten jotain järjestyksen pilkkuja, mutta muuten se on sellainen luomisen alkuesanssi, josta todellisuus on saanut alkunsa.

2012-04-01_23:29:46 <@Veltzeh> Nyt on pieni epilogi.
2012-04-01_23:31:33 < Gastogh> mielenkiintoinen
2012-04-01_23:32:26 < Gastogh> mihin se tosin perustuu, että se luulee ettei voi olla kuollut?
2012-04-01_23:32:58 <@Veltzeh> Ja kyllä, Malje sanoi muutamaankin kertaan pelissä, että se ei voi kuolla. Se disbelievas kuolemansa, eikä siis pystyny vastaamaan kysymykseen, että haluaisko se tulla takaisin. :D
2012-04-01_23:33:21 <@Veltzeh> Lähinnä omaan omahyväsyyteensä ja wisdom 8:aan.
2012-04-01_23:33:36 < Zathow> !!
2012-04-01_23:33:40 < Zathow> Loistavaa :D
2012-04-01_23:34:34 < Muser> Mahtavaa
2012-04-01_23:35:02 < Muser> Menee siis pönttöjen hoviin, Derpenhoffiin
2012-04-01_23:35:03 <@Veltzeh> Jos se olis ressattu, se olis tullut takaisin ja sen maailma olis kääntyny niin ympäri, että se olis teleportannu sen sileän tien takasin kotiin.
2012-04-01_23:36:11 < Gastogh> lol


Kategoriassa Käärmeen Kallo, pelaaja: Veltzeh.

Käärmeen Kallo

Hahmot

Entiset

Seikkailut:
Sieluja Ryövärinpuukolle

Kilvan kohti kuolemaa

Seitsemän keihään kaupunki

Hulluuden holvit

Syvät salit suomuisat

Käärmejumalan kaikkein pyhin

Maailma

Muuta

Mekanismiin

edit SideBar

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped