Peliraportti

(:toc:)

Tapahtumat

(taustamusaa, KLIIIK)

Nethin 10. päivänä vuonna 4708 Arodenin laskentaa.

Rakas suttuinen päiväkirjani, oletko koskaan seisonut kohtalon porteilla ja tuijottanut niiden ammottavaa aukkoa? Tunsitko pelkoa? Vaiko kenties hiljaista hyväksyntää?

Ensinnäkin, en tosiaan olisi valinnut metsäretkeä tällaisen porukan kanssa jos Pharasma olisi kysynyt sitä minulta. Hei Niero, miten olisi dysfunktionaalinen perheily keskellä kuumaa helvettiä? Ei kai kannibaalit haittaa, eihän? Ymmärtävä päiväkirjani, aivan käsittämättömän sattuma ajoi allekirjoittaneen kokemaan vielä kerran tätä kummallista vastuuntunnon ja PUHTAAN KAUHUN yhdistelmään jota jotkut masokistit kutsuvat "seikkailuksi".

Halusin kirjoittaa jo aiemmin, mutta leirin olosuhteet tekivät sen melkein mahdottomaksi. Vasta kun Gelik päätti vaivautua kertomaan, totta puhuen pöljistä, retkistään Tiennäyttäjänä tunnelma selkeni sen verran, että sain avattua sinut. Nyt mieleen tihkuu vaan kysymyksiä. Miksi olemme täällä? Missä se helvetin kapteeni on ja miksi kokin kaulasta löytyi valtava puremajälki? Sitten tietenkin sellainen kysymys, että miksi edes mietin koko asiaa? Viimeksi kun soljuin samanlaisen onnenonkijaporukan muassa, sitouduin vähän liikaa, kiinnostuin inan verran liian paljon ja rentouduin niin paljon, että minut, rakas päiväkirjani, syötiin elävältä. Ei tällaiset poikkeukselliset olosuhteet tarvitse sitoutumisia. Ei, vaan pakoa vapauteen!

Toiseksi, en tosiaankan halunnut yrittää uudelleen tätä uraa. Aivan kuin historia toistaisi itseään. Yhtäällä meillä luuraa paikallista heimoa oleva lihaskimppu, joka on tietenkin itsetyytyväinen koko luonnonlapsen rooliinsa, mutta myös raivoisa villihärkä etulinjassa. Ensimmäisenä taistoon! ja niin edespäin. En tajua miten Mogashi sen tekee, mutta kaikki ovat alkaneet totella häntä jonkin sortin johtajana. Toisaalta, meillä on eräänlainen tukikohta ja siellä pappi joka on aina palatessamme valmis korjaamaan tahattomat mokamme ja puolimieliset teot jotka teemme suorittessamme epätoivoisen rynnäkön kohti saarelta poispääsyä ja ratkaisua tähän vihreään helvettiin. Aivan kuin joku olisi koristellut Hiekkasärkän viidakolla ja typistänyt vähän paikallisväestöä!

Sitten on tietenkin nämä muut leiriläiset. Aerys ei pukahda ilman libaatiota. Ishirō ei ole virkkonut tuon taivaallista sitten rannalla suoritetun ravuilla maustetun heräämisemme ja olen varma, että se veijari suunnittelee verenvuodatusta harva se päivä. Ei silti, olen halunnut kuristaa neiti Täydellisen, sen chel-eukon, jo pari viikkoa. Maljen lisäksi meillä on tietenkin kohtuullisen tyynet Sujiu ja Derindi, mutta tuskin heilläkään on luurangottomia kaappeja. Ain löytyy jotain uutta siis.

Haluan luurangottoman kaapin kun pääsemme Elederiin, Rouvan kautta!

Siis, tietenkin tämäkin haaksirikko olisi mitä mainioin maantieteen ja paikallistietouden retki, jos kaikkea ei sävyttäisi orastava paniikki. Toissayönä näin pahaa unta jossa äyskäröin lusikalla, siis sillä samalla jolla söin todennäköisesti myrkyllistä kalasoppaa, jonka takia täällä nyt yleensäkin ollaan, pois laivan kannelta. Sitten herään siihen, että ystävämme teufeling on päättänyt jonkin vaanivan meitä viidakon yössä. Mogashi valitti jonkun punasilmäisen vahtineen häntä pimeydestä. Ai oikein punasilmäisen? Jonkinlainen viidakkojätti? Johtajamme hyvä velipuoli? Mitä sillä edes väliä. Paitsi jos olet osa tätä pientä perhettä, jossa pelkkä verinen apinanraato saa aikaan kauhun aaltoja.

Ja nyt tämä. Oikein kruunaus tälle ekskursiolle. Kannibaaleja. Näemmä jokin chelien ammoin saarelle päätynyt retkue on jäänyt tänne mätänemään kunnes tuloksena on vain raivohulluja ihmissyöjiä. Rustiikkista! Nyt, ei silleen, että viidakko itsessään, tässä jo viisi päivää sitä tampattuamme, olisi vaarallinen, seurueemme on päättänyt, että tuttavaheimostamme olisi päästävä eroon. Tietenkin voisi olla suotavaa, että meillä olisi vain mukavia naapureita, mutta tämänhetkinen joukkomme ei voi millään riittää. Tai sitten tarvitsemme aikaa valmistautumiseen ja ehkä maagista tukea.

Ymmärrän sen verran kohtaamiemme heimolaisten puhumaa, vissiin Helvetin, kieltä, että tajuan eron "MONTA" ja "VÄHÄN" välillä ja Rouvan kautta se ero on jotakin joka vielä sanelee loppumme.

Päivämäärät

Nethin 5.-10. päivä, 4708 AR.

Sivuhahmoja

 • Aerys Mavato, alkoholisoitunut puolhaltia
 • Gelik Aberwhinge, maahinen ja tiennäyttäjä
 • Ishirō, vakavamielinen tianilainen
 • Jask Derindi, Nethyksen pappi Sargavasta
 • Sasha Nevah, iloluontoinen ja äkkipikainen mediogaltilainen

Palkkiot

HUOM: ÄLKÄÄ OTTAKO TÄLTÄ LISTALTA ENÄÄ MITÄÄN, VAAN HAKEKAA SUORAAN 'TUKIKOHTA'-SIVULTA, JOTTEI TARVII PITÄÄ SILMÄLLÄ USEEMPAA SIVUA.

 • 1'095 xp
 • 350 gp, eli 116 go, 6 sp 3 cp per kolmikon naama
 • 6 3 kpl potion of cure light wounds -1 Sujiu -2 Niero
 • potion of cure moderate wounds
 • 4 2 kpl potion of lesser restoration -1 Sujiu, -1 Niero
 • potion of remove disease
 • potion of water breathing Niero
 • potion of water walk
 • 3 kpl punaisia helmikaulanauhoja, arvo 50 gp/kpl
 • Jeniveren lasinen pienoismalli pullossa, arvo 100 gp

Palaute

Expa ilmeisesti tulee per naama, mutta raha on jaettava poppoon kesken? Helmikaulanauhoja ja miniJenivereä ei voida jakaa vielä mitenkään, ja Sujiu, Niero ja Mogashi pisti siis tuon 350 arkun kullan kolmeen pekkaan, vai? Pulloista Sujiu ottaa yhen CLW:n ja yhen Lesser Restin.

Jees sessio, matkassa oli jopa krittionnea, wtf. Kurkunsyöjien saarta on tutkittava lisää... -Gastogh

Euryptidit oli kiva alku, kannibaalihullut metkampi loppu. Pidän myös ämppäreistä kovasti, vaikkakin Ishirou voisi puolestani hukkua johonkin.

Niero joi noista puteleista yhden CLW:n joten poistin sen tosta. Onko meillä muuten fast vai medium xp track? Muser

Hyvä alku uudelle kamppikselle, pidin erityisesti suuremmasta in-game puheesta kuin mitä RotRL:ssa taisi olla yhdessäkään sessiossa! Viidakko on miljöönä vieras ja ahdistava; bonusta peejiille tämän tunnelman luomisesta. Jatkoa odotellessa... -Zathow

Pörr, pistin Nierolle vielä water breathingin ja yhden lesser restorationeita ja pienemmän curen. Jos ei tule nyt käytettyä kuin se cure(koska se on cure), ni alchemical allocationilla on ainakin yksi lesser rest tai water breathing aina käytettävissämme. Sitäpaitsi Nierolla on parhaat mahikset tästä porukasta onnistua uimisessa noin yleensä.

Rahat jaettiin tietty kolmeen. Kailnin ja Maljen vaatteetkin ovat jo niin hyvää tekoa, ettei varkaanpuolikastani kiinnosta pahemmin rahoja useampaan osaan jaella. Muser

Ai nämä ihan tavallset vaatteet vai? :P
Jeh, ihan hyvin meni näin alkuun. Alkuasetelma ja saari olivat hyvin onnistuneita. En tosin ole ihan varma, miten Maljen pelaaminen (lu)onnistuu. Kaipa sitä pitää vain katsoa, mitä tästä tulee. ~Veltzeh

Juu, tosiaan, expat tulee lärviä kohden ja advancement track on medium. Kuvan nainen on sitten Aerys Mavato, harvinaisena selvänä hetkenä. -NiTessine

Käärmeen Kallo

Hahmot

Entiset

Seikkailut:
Sieluja Ryövärinpuukolle

Kilvan kohti kuolemaa

Seitsemän keihään kaupunki

Hulluuden holvit

Syvät salit suomuisat

Käärmejumalan kaikkein pyhin

Maailma

Muuta

Mekanismiin

edit SideBar

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped