Peliraportti

(:toc:)

Tapahtumat

Jatketaan matkaa, mutta odotellaan kunnes Mogashin taudit menevät ohi. Päästään parissa päivässä Saventh-Yhiin. Se on iso kaupunki jyrkänteiden sisällä. Siellä näkyy seitsemän satajalkaista pyramidia, jotka merkkaavat seitsemää kaupunginosaa. Jokaisen pyramidin huipulla on vielä satajalkaiset keihäsobeliskit. Kaikista kohdista pitää kiivetä. Sasha lähtee menemään Shivanen ja vankkurikaravaanin luo. Kiivetään alas enemmän viidakoituneesta kohdasta (muut kohdat ovat yllättävän puhtaita).

Pidetään siesta jossain asuintalossa.

Mennään viidakoituneen pyramidin näköetäisyydelle, se on jonkin ruskean peitossa. Alueella pyörii vegepygmejä, kasvikansaa. Ruskea mönjä on itiöhometta, joka tekee humanoideista kasveja! Pysytään poissa siitä.

Mennään toiseen kaupunginosaan, se on siistimpi ja se on sotilaspaikka. Mennään keihäspyramidille pohjoisen portaita pitkin. Keihään juurella on charau-kaita. Ryn ryn. Tapetaan ne. Malje tekee yhdestä zombin.

Siellä on myös patsas: Gorilla, jolla on sarvet ja lepakonsiivet. Paha demonigorilla. Ihmetellään siinä hetki, jolloin päin tulee giralloneja, ilkeitä isoja apinoita. Tapetaan ne.

Laskeudutaan alas ja kävellään linnaketta päin. Tavataan lisää charau-kaita ja tapetaan ne. Linnakkeen portailla ollessa yksi partio tuijottaa, mutta ei tule päin. Mogashi ampuu niitä jousella ja ne perääntyvät.

Linnakkeen sisällä on neljä isoa apinaa ja niiden pomo. Se haluaa verirahaa, koska olemme tappaneet sen apinoita ja tunkeutuneet sen valtakuntaan. Kailn uhkailee sitä, ja sitten tapellaan. Se liiskaa Maljen zombin. Tapetaan isot apinat ja paukutetaan pomoa. Se astahtaa dimension dooriin! nöy!

Se jätti aseensa ja kilpensä raivotessaan. Lootataan ne ja aarteet. Ulkona ei näy ketään. Tutkiskellaan vähän... ja huomataan, että eräs demoniapinapatsas on kadonnut! Ja kävelee torilla. Ei mennä sinne!

Malje nostaa uuden zombin.

Mennään lepäilemään pieneen lähiöön luoteisosassa. Täällä jyrkänteitä ei juuri ole, ja Nkechikin toteaa, että vankkurit saattaisivat päästä tästä läpi.

Lepäillään tyhjässä talossa yö. Aamulla lähdetään kohti etelää, keihäsobeliskia päin. Joessa on saari, jolla leäpilee koko saaren kokoinen, varmaan parikymmenmetrinen krokotiili... ääks. Se pulahtaa veteen ja ui jokea pitkin pois.

Mennään keihäsobeliskille. Sen yhdellä kulmalla on valtava, hirveän hajuinen musta monttu. Kurkataan sinne, mutta mitään ei näy. Tiputetaan sinne valaistu kivi, ja nähdään iso tippukivi ja liikettä... Sieltä pölähtää valtava jättilepakko, jolla on parinkymmenen metrin siipiväli. Se iskee Kailnia, joka oli ampunut sitä ray of frostilla.

Toisen iskun jälkeen Kailn kaatuu, mutta Mogashi juottaa hänelle pullon. Lepakko yrittää napata Maljen, mutta ei onnistu. Se nappaa Nieron mukaansa, mutta Kailn taikoo häneen greasen. Sitten se nappaa Maljen, ja taas grease. Mogashin napattuaan se pääsee lentämään liian ylös, mutta Mogashi pääsee irti muutenkin. Lopulta lepakkoon saadaan tehtyä tarpeeksi lämää ja sen valtavat siivet peittävät koko porukan. Kaivaudutaan pois sieltä.

Päätetään mennä eteläiseen kaupunginosaan, mutta sinne pitää koukata rannan viertä. Ollaan juuri lähdössä, kun Niero alkaa puhua itsekseen. Hän saa viestin Chivanelta: karavaani on pysähtynyt kaupungin eteläpuolelle ja meidän on mentävä sinne. No mennään sitten.

Siellähän ne odottelevat ja ovat naamioineet leirinsä tavattoman hyvin. Johdatetaan sitten karavaania länsipuolelta pohjoiseen. Niiden pitäisi ylittää joen koski, ja mennään edeltä varmistamaan polku. Siellä on kapeita puusiltoja, joilla kököttelee krokotiileja. Ne yrittävät hukuttaa Mogashin ja Kailnin, mutta saadaan ne tapettua ensin.

Päästään johdattamaan karavaani suojaiselta vaikuttaneeseen lähiöön, ja puretaan leiri sinne.

Leiri

 • Puolustus: 12
 • Tutkimus: 6
 • Huolto: 8
 • Hävityspisteet: 0/20
 • Tutkimuspisteet: 0/120

Leiriä johtaa Chivane. Lisäksi paikalla on noin 50 kantajaa, salamurhaajaa ja Achaekekin akolyyttia.

Päivämäärät

Pharastin 16.-21. päivä, 4709 AR.

Sivuhahmoja

 • Sasha Nevah, iloluontoinen ja äkkipikainen mediogaltilainen
 • Nkechi, kärttyinen Gozrehin pyhä erakko
 • Chivane, Punaisten sirkkojen retkikunnan päällikkö
 • Olujimi, Anghazhanin valittu poika

Palkkiot

 • 8,000 xp/lärvi
 • 58 pp, 4628 gp, 984 sp, 1,427 cp = 5320,67 gp = 1064 gp, 13 cp per naama, 2 cp hukku laskennassa
 • javelin of lightning, mh 750 gp myyntihinta lisätty session rahaloottiin
 • +1 light wooden shield (Large), mh 578 gp myyntihinta lisätty rahaloottiin
 • +1 throwing axe (Large), mh 1158 gp myyntihinta lisätty rahaloottiin
 • potion of cure moderate wounds 8 (15) -Niero vei yhden, -Kuros vei kaksi, Malje neljä, loput -Tukikohta
 • potion of gaseous form -Niero
 • fist-sized emerald, worth 1,000 gp myyntihinta lisätty rahaloottiin
 • two jacinths worth 250 gp each myyntihinta lisätty session rahaloottiin

Palaute

Oli muuten paljon mukavampi reissu tämä. Okei, viidakon kuninkaalle vittuilu oli vähän huono idea, mutta kyllä se yllättävän helposti(=kukaan ei kuollu) rökitettiin. Siisti tappelu muuten! Nyt pitää katsoa mitä tuleman pitää kun se pirulainen on jossain karussa demoninsa kanssa. Leiri tulee ainakin pitää piilossa. Ei tulia eikä mitään, niin kauan kuin on lentäviä vihollisia.

Potion of gaseous form onkin kiva lisä Niero karkausarsenaaliin. Kiitän. Yhteistyö sujui myös mukavasti, joten siitäkin kiitos. -Muser

Ding! Level 7! Nyt empoweroituu Cuurit. Vielä venataan se 250 parannuspistettä niin saadaan myös se featti. Eli noin yksi normaali työpäivä. Wut wut. -Gastogh

Pärp, selvästi nukuttaa, unohdin jakaa ton rahan. No, hyvä, että selvisi.-Muser

Mulla oli jostain syystä kivempaa edellisellä sessiolla. Vauhti on päällä ja saatiin lisää pottuuntuneita vihollisia. Gorillojen kanssa ei neuvotella. Eikä kyllä juuri minkään muunkaan, häh häh. Veltzeh

Käärmeen Kallo

Hahmot

Entiset

Seikkailut:
Sieluja Ryövärinpuukolle

Kilvan kohti kuolemaa

Seitsemän keihään kaupunki

Hulluuden holvit

Syvät salit suomuisat

Käärmejumalan kaikkein pyhin

Maailma

Muuta

Mekanismiin

edit SideBar

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped