Peliraportti

(:toc:)

Tapahtumat

Ei saada kristallivanoista paljon irti. Nierosta tulee kauhean pelokas.

Mennään eteenpäin. Käytävä muuttuu luonnollisemmaksi. Tulee vastaan hyvin limainen huone. Siellä on valtava etana! Se sylkee haisevaa happolimaa ja nuoleskelee Mogashia jättimäisellä kielellä. Läimitään se rikki.

Jatketaan eteenpäin. Löytyy joku paikka, josta eteenpäin on matala muuri ja sen takana jotain tyyppejä. Mogashi löytää salaoven. Mennään sinne, siellä on alkemistin labra, joka on täysin jonkin mustan pölyn peitossa. Niero rupeaa hankalaksi. Kailnkin menettää järkensä.

Labrasta on salaovi huoneeseen, jonka katto oli romahtanut sisään. Niero haluaa välttämättä lukea labrasta löytynyttä kirjaa.

Kirjoittaja Urshlar Vohkavi. Yksi kaupungin suurpapeista. Vastuussa suuresta osasta paskaa, jota Saventh-Yhiin satoi. Kehitti homesienen, joka aiheuttaa hulluutta ja vainoharhaa.

Kailn yrittää hiippailla tiehensä ulos luolastosta. Malje ei huomaa, mutta Mogashi löytää hänen jälkensä ja juoksee hänet kiinni. Kailn on aika paniikissa, sidotaan ja suukapuloidaan. Niero muuttuu näkymättömäksi ja menee jonkun talon katolle lukemaan kirjaa.

Päätetään mennä leiriin parantelemaan.

Vietetään viikko, Kailn ja Niero eivät parane, mutta Niero pystyy käyttäytymään melkein järkevästi. Ei vain suostu kosketettavaksi. Kailn on niin seko, että hänet pitää sitoa. Tehdään muutamat taikaesineet ja Malje käy etsimässä lisää zombiehdokkaita. Hän käy hakemassa kech-raatoja ja tekee 600 onyksilla 3 zombia.

Mennään sitten holviin päin, mutta jo heti sisäänkäyntirakennuksessa on sabosaneja valtava joukko. Tapetaan ne. Tutkitaan paikka, saadaan loottia. Kaksi zombia kuolee.

Leirissä on Tiennäyttäjien delegaatio. Amivor Glaur. Löysivät sienten seasta kummallisen holvin.

Nukutaan yö ja taiotaan Kailniin lisää restoraatiota. Hän paranee! Niero pelkää vieläkin kosketusta.

No, mennäänpä kasvikaupunginosan pyramidin taakse holviin. Heti ensimmäisessä huoneessa on kasvileijonia. Tapetaan ne.

Leiri

 • Puolustus: 13
 • Tutkimus: 15
 • Huolto: 17
 • Hävityspisteet: 0/20
 • Tutkimuspisteet: 44/120

Leiriä johtaa Kassata Lewynn. Lisäksi paikalla on noin 50 kantajaa ja merirosvoa, sekä Aerys Mavato, Nkechi ja Sasha Nevah.

Vapaakapteenit hallitsevat markkina-aluetta, hallintoaluetta, kasarmeja, temppelialuetta sekä asuntoaluetta. Lisäksi he ovat liittoutuneet käsityöläisten aluetta hallitsevan Sulkakäärmeen heimon kanssa.

Mitä olette oppineet

Päivämäärät

Gozranin 2.-11. päivä, 4709 AR.

Sivuhahmoja

 • Amivor Glaur, Tiennäyttäjien retkikunnan päällikkö

Palkkiot

 • 7,600 xp/lärvi
 • Rahaa yht: 5885 = 1177 per lärvi
 • kookas kultahippu, arvo 275 gp
 • 13 pientä timanttia, arvo 20 gp/kpl
 • kultapölyä, arvo 300 gp
 • korillinen piipputupakkaa, arvo 50 gp
 • Urschlar Vohkavin muistiinpanot, arvo 5 000 gp

Palaute

Smack whack. Paranoiasta irtos hyvät mailit.

Tarviin nyt kai sitten perusteellisen listan siitä, mitä kaikkea ja millaista kaikkea "effect" kattaa. Relevantti sivu: http://www.d20pfsrd.com/classes/core-classes/cleric/domains/paizo---domains/liberation-domain/freedom Kattaako "Spells" myös SLAt?

Onko muistiinpanot luettu? Lähdetäänkö niitä myymään? -Gastogh

Sieniä! Itiöitä! Alussa meni ihan hyvin, mutta loppua kohti alkoi väsyttää. Syytän eräitä kursseja. ~Veltzeh

Mä itse asiassa epäilen että toi koskee ainoastaan semmosia juttuja kuten hold person, jotka antavat uuden heiton joka vuoro. Toi on kyllä luvattoman epäselvästi kirjoitettu ja pitäisi erratoida pikimmiten. As written, tuotahan voi käyttää vain 3 + Cha modifier kertaa ikinä, kun teksti "per day" puuttuu.

Also, joo, Niero ehti lukea kirjan, voitte pistää myyntiin. Päivitän tonne Saventh-Yhin salaisuuksiin sit kaiken mitä saitte selville. -NiTessine

Käärmeen Kallo

Hahmot

Entiset

Seikkailut:
Sieluja Ryövärinpuukolle

Kilvan kohti kuolemaa

Seitsemän keihään kaupunki

Hulluuden holvit

Syvät salit suomuisat

Käärmejumalan kaikkein pyhin

Maailma

Muuta

Mekanismiin

edit SideBar

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped