Peliraportti

(:toc:)

Tapahtumat

Aamulla Niero kiljuu. Hän on spawnannut siilikasvaimen. Se lyllertää ja Niero yrittää läiskäistä sitä. Kailn taikoo siihen damagea. Lopulta Niero tunkee sen lasipurkkiin. Malje kipittää kertomaan siitä Sashalle, kun Kailn ehdottaa sitä ja Niero kiljuu, että ei.

Lähdetään sammakkokaupunginosaa päin. Taivaalta pölähtää kahdeksan derhiitä. "Tulkaa mukaan." "Kuka kutsuu?" "Ruthasek." No, mennään.

Ruthasek, metsäjumalan [Angazhanin] valittu poika maan päällä.

Mennään muuta kaupunkia hieman korkeammalla olevalle alueelle. Se on temppelikaupunginosan ja maanviljelijäkaupunginosan välissä.

Mennään Gorillakuninkaan eteen ja polvistutaan... Köh.

Kerrotaan kunkulle, mitä ollaan etsimässä, ja että ollaan kärmesläisiä vastaan. Hänen mielestään se on hyvä juttu. Hänellä on viimeinen sininen kristallinpala.

Hän syöttää meille sydäntä! JA kaikkea muuta jännää.

Hän haluaa kuulla kansojemme alkuperätarinat.

"Esivanhempani tulivat maailman mahtavimmasta valtiosta satoja vuosia sitten Sargavaan ja toivat mukanaan valtaa ja voimaa. He käyttävät helvetin voimia omiin tarpeisiinsa ja puhdistavat tieltään heikot tai käyttävät heitä sopivaan työhön."

Ruthasekilla on viimeinen sininen kristalli, jonka tarvitsemme. Hän haluaa vielä taistella kaksintaistelun Mogashia vastaan. Mogashi häviää, mutta kunkku on silti vaikuttunut ja antaa kristallin ja sanoo häipyvänsä takaisin omaan kaupunkiinsa.

Mennään avaamaan portaali. Sieltä saavumme maanalaiseen Saventh-Yhiin.

Päivämäärät

Gozranin 17. päivä, 4709 AR.

Sivuhahmot

  • Sasha Nevah, mediogaltilainen samooja ja salamurhaaja
  • Ruthazek Hopeaselkä, Usaron gorillakuningas, Anghazhanin valittu poika
  • Bohannan, vanha ja viisas charau-ka

Palkkiot

  • expaa tasoon

Palaute

Much fun was had. -Gastogh

Olipa metkoin sessio miesmuistiin, tai ainakin apinamuistiin. Ruthazek oli oikea herrasmies ja hänen hovinsa melkoisesti mukavampaa seuraa kuin esimerkiksi asspissikset. Eikä hetkeäkään vietetty tuijottaen battlemappia! -Muser

Sydämellinen peli! Oli aika mukavaa pelata vaihteeks ilman noppia. En ollut kovin tyytyväinen itseeni, kun epäonnistuin taas osin Maljen pelaamisessa, mutta oli kyllä hyviäkin hetkiä. Nieron siilen kanssa oli jännää. Viimeinkin saatiin kaikki kristallit kasaan!
Nyt joku, jolla on vähän isompi Int, voi ehdottaa, että me jätetään porukkaa portaalin Saventh-Yhi-puolelle vahtimaan, ettei kukaan tule paskomaan niitä kristalleja, ja otetaan ne mukaamme aina, kun poistutaan maan alta, ettei kukaan mene sinne tai kukaan tule pois sieltä, ainakaan sitä reittiä. (Tai kyllä Maljekin voi sitä ehdottaa, mutta oon yrittänyt pelata sitä niin, ettei se nyt kovin fiksu ole. :P) –Veltzeh

Käärmeen Kallo

Hahmot

Entiset

Seikkailut:
Sieluja Ryövärinpuukolle

Kilvan kohti kuolemaa

Seitsemän keihään kaupunki

Hulluuden holvit

Syvät salit suomuisat

Käärmejumalan kaikkein pyhin

Maailma

Muuta

Mekanismiin

edit SideBar

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped