Peliraportti

(:toc:)

Tapahtumat

Niero homehtuu kirjastossa kaksi viikkoa kääntäen akloa. Muistiinpanoissa kerrotaan Zuran kultin syntymästä Zaventhyiin kaupungissa. Menivät Ryövärinpuukon saarelle. Tazion, azlantien sotilastukikohta. Valopilareita, jotta pääsisivät Saventh-Yhiin.

Mogashia ei päästetä sisään hienompaan majataloon. Hän menee kaupungin ulkopuolelle bekujarien joukkoon.

Sujiu menee jonkun karavaanin vartijaksi Kalabutoon.

Kailn ja Malje toimittavat paketin johonkin epämääräiseen rakennukseen, jossa on joku ei-asiakaspalvelija, joka ottaa paketin vastaan, vaikka oltiinkin aika myöhässä. "Ei kai teitä seurattu?" "...Eeeeei." He menevät sitten Garakhanien kartanoon. Kailn tutkii myös käärmekulttia, mutta siitä ei selviä oikein mitään.

Niero tarvitsee Mogashin heittämään geographyä, joten hän hakee hänet leiristä kirjastoon. Kaksi päivää Mogashia kirjastossa... kolme päivää Mogashia kirjastossa... Viiden päivän jälkeen Mogashille riittää, ja he menevät ryyppäämään.

Mogashi ja Niero menevät Karavaanivartijoiden räkälään, jossa joku seurue tekee huomiota Mogashin ulkonäöstä ja äidistä. Sujiun mielestä hänen seuralaisensa ovat imbesillejä. Mogashi menee ja lyö tyypin pöydän läpi (34 lämää!). Baarin peiliin heitetään hevonen, pianistia ammutaan selkään ja jokaisen pöydän läpi on isketty vähintään yksi tyyppi.

Mogashi löytää itsensä lattialta ja Niero juomakaukalosta. Niero vie viestin viestinviejäpalvelulle ja lähettää sen Maljelle ja Kailnille. Taas jotain tylsää tutkimusta, mutta Kailn haluaa mennä sinne.

Kailn viettää kirjastossa pari päivää, ja sitten kaksi päivää lisää, ja saa selville, missä Tzion on! Se on Bandu-kukkuloiden toisessa päässä.

Mennään majataloon suunnittelemaan matkaa. Saadaan yksityishuone. Joku tulee koputtelemaan ovelle. Hän on Dargan Etters. "Teillä on tietoa erää paikan sijainnista. Voisin kustantaa retkikunnan sinne. Edustamamme Aspis-konsortio on kiinnostunut. Ette ole kovin hyvin pitänyt salassa sitä, mitä tiedätte. Nyt puoli Elederiä tietää, mitä meillä on." Voisi antaa mukaan retkikunnan, joka seuraa ja tekee leirin ja niin edelleen. Antaisi myös potioneita ja muita resursseja.

Epäilyttävä!

Hetken keskustelun jälkeen päätetään, että kilpailutetaan tämä retkikuntajuttu.

Kailn ja Malje menevät naamioituneina tutkiskelemaan retkikuntamarkkinoita. Kailn on naispuolituinen. Seikkailijakapakassa on Aerys! Hän kertoo, että hänellä on joku kapteeni Levynn ja laiva Viimeinen Hurraa, ja hänkin on kiinnostunut retkikunnan lähettämisestä. Kuulostaa hyvältä. Lähdetään pois ja ollaan menossa Nieron ja muiden luo, kun tuttu tyyppi (joka otti vastaan mysteeripaketin) tulee vastaan ja sanoo myös, että hänen edustamansa yhteisö on myös kiinnostunut. Jooo...

Kerrotaan Nierolle, Sujiulle ja Mogashille. Päätetään mennä laivalle. Mennään sinne ja kyselevät, keitä ollaan. Kertovat tarjouksensa. Päätetään, että mennään kuulemaan vielä viimeinen tarjous huomenna.

Huomenna mennään sinne samaan epämääräiseen rakennukseen ja meidät johdatetaan käytävien ja ovien läpi sisutettuun huoneeseen, jossa Nieron kaulaan hyppää Sasha! Siellä on mustatukkainen haltianainen Shivane. Punaisen sirkan kilta on kiinnostunut jostain 10000 vuotta vanhan jumalan temppelistä. Heillä on taitotietoa myrkyistä ja antitoksiineista.

Mennään miettimään, kenen tarjous hyväksytään. Sirkat tuntuvat olevan parhaita, koska on parempi olla heidän puolellaan kuin heitä vastaan.

Mietitään yön yli ja päätetään mennä Sirkkojen matkaan. Valmisteluun menee viikko.

Kannattaa matkata jalan Kalabutoon, ostaa sieltä kamaa (se on isompi kaupunki kuin Eleder) ja jatkaa joen viertä melkein perille. Siellä pitää puhua eräälle kääpiölle, joka majoittaa.

Sitten pitäisi hankkia paikallinen opas. Nketchi, Gozrehin hermiitti.

Päivämäärät

Kuthonan 12.-31. päivä, 4708 AR ja Abadiuksen 1.-10. päivä, 4709 AR.

Sivuhahmoja

  • Aerys Mavato, runoileva puolhaltia
  • Sasha Nevah, iloluontoinen ja äkkipikainen mediogaltilainen
  • Pezock, kajahtanut tengu
  • Chivane, Punaisten sirkkojen retkikunnan päällikkö
  • Kapteeni Kassata Lewynn, merirosvo ja nyt tutkimusmatkailija
  • Dargan Etters, Aspiksen konsortion retkikunnan päällikkö

Palkkiot

  • 500 xp
  • 500 gp/lärvi

Dramatisoitu skenu

Horey shet, 'tis an update. Hupia ja hyötyä Elederin malliin: http://www.fanfiction.net/s/6752754/5/Welcome_to_the_Jungle
-Gastogh

Aivan hillitöntä kamaa, kiitos! -NiTessine

On kyl! Veltzeh

Fuck yes, varsinkin Mogashin tokaisut. Niero puhuu halvatusti enemmän kuin uumoilin, mutta ota toki vapaat kädet, kuten lupasin. -Muser

Palaute

Jes, hahmot homehtuivat (enemmän tai vähemmän :D) kirjastossa, saivat selville tuomion temppelin (TM) sijainnin ja kilpailuttivat retkikunnat. Kaikki on siis hyvin, sitten vain odotetaan ensimmäistä petturia tai katkeraa toista retkikuntaa ja raivataan viidakkoa. -Veltzeh

Uumoilinkin vähän että uuden kirjan kanssa ensimmäinen sessio olisi hiljaisempi, ja olihan se, tosin vaan tappeluiden osalta (Vaikka niitäkin oli!). Hienoa kaupunkiromppausta oli, ja pääsin viimeinkin hyödyntämään disguise selfiä.
Alkuasetelma viidakkoretkelle on kerrassaan herkullinen (ja selventää tota seikkailun nimeä kovastikin), tästä tulee hienoutta! Katsotaan vaan kenen retkikunnat on ensin sotaa keskenään jos bandut tai muut villit eivät ennätä ensin. -Zathow

Mogashi ja Niero kirjastossa. *snork* -Gastogh

Käärmeen Kallo

Hahmot

Entiset

Seikkailut:
Sieluja Ryövärinpuukolle

Kilvan kohti kuolemaa

Seitsemän keihään kaupunki

Hulluuden holvit

Syvät salit suomuisat

Käärmejumalan kaikkein pyhin

Maailma

Muuta

Mekanismiin

edit SideBar

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped