Kokoelma tiedonhippusia ja muinaisia salaisuuksia, jotka sankarit liittolaisineen ovat selvittäneet Saventh-Yhin rauniokaupungissa.

Historia

Saventh-Yhi on nimetty muinaisen azlantilaisen sankarittaren, Saavithin mukaan. Kaupunki rakennettiin liki 11 000 vuotta sitten, Azlantin imperiumin lopun aikoina, ennen kuin Tähtikivi iski Golarioniin ja pimeyden aika alkoi. Saventh-Yhi rakennettiin Saavithin kunniaksi tämän lyötyä käärmejumala Ydersiuksen taistelussa ja leikattua tämän pään irti. Päättömänäkin Ydersius on kuitenkin voimallinen ja sanotaan että hänen ruumiinsa ryömii alati pitkin Uumenalaa, aiheuttaen maanjäristyksiä tuskaisella vääntelehtimisellään, etsien päätään jonka azlantit paiskasivat valottomien maiden syvimpään kuiluun.

Kussakin Saventh-Yhin seitsemästä kaupunginosasta seisoo kivinen porraspyramidi, jonka huipulla kohoaa suuri obeliski. Kukin pyramidi edustaa yhtä muinaisen Azlantin vallan hyveistä. Näistä obeliskeista kaupunki sai myös liikanimensä, Seitsemän keihään kaupunki.

Kaupunginosat

Kuhunkin keihääseen on kudottu mahtavia lumouksia, jotka vaikuttavat kaupunginosan asukkaisiin. Tietyin rituaalein näitä voidaan vielä vahvistaa. Vain yksi keihäs voi olla kerrallaan aktiivinen.

Kukin kaupunginosa on myös omistettu yhdelle muinaisen Azlantin vallan hyveistä, jotka myöhemmin Thassiloniassa korruptoitiin kuolemansynneiksi.

Asuntojen kaupunginosa

Asuntojen kaupunginosa, jossa valtaosa kaupungin väestön varsinaisista kodeista sijaitsi, oli omistettu levon hyveelle.

Sen obeliskia on vaikea tutkia, koska koko pyramidi on vaarallisen sienikasvuston peitossa. Sienikasvusto on immuuni tulelle, mutta mahdollista hävittää vahvalla alkoholilla. Tiennäyttäjillä on leirissään tislaamo, mutta on epäselvää onko kyseessä vain Cayden Caileanin pappien uskonnollinen projekti vai pyrkivätkö he tuhoamaan sienen.

Kaupunginosa on Tiennäyttäjien hallussa.

Hallitsijoiden kaupunginosa

Hallitsijoiden kaupunginosa, Saventh-Yhin keskussaarella, on rehellisen ylpeyden kaupunginosa.

Sen obeliski vahvistaa vaikutuspiirissään luonteenlujuutta ja itsevarmuutta. Kassata Lewynn merirosvoineen aktivoi sen rituaalissa, jossa 50 hänen seuraajaansa, seikkailijat mukana, vannoivat hänelle uskollisuutta pyramidin portailla ja tasanteilla.

Kaupunginosa on Kassata Lewynnin merirosvojen hallussa.

Kauppiaiden kaupunginosa

Kauppiaiden kaupunginosa oli vaurauden kaupunginosa.

Kaupunginosaa hallitsee Kassata Lewynn merirosvoineen.

Käsityöläisten kaupunginosa

Käsityöläisten kaupunginosa on ahkeruuden kaupunginosa.

Kaupungin kukoistuksen päivinä täällä asui joukko kuolemattomia muusia, jumalatar Shelynin ajattomia ja kuolemattomia palvelijoita. Nykyään kaupunginosassa asuu garundiheimo, Sulkakäärmeen heimo. Sitä johtaa mies nimeltä Osond, mutta todellisuudessa hän vain toteuttaa Laulavan muusan, kaupungin viimeisen elossaolevan muusan, tahtoa. Muusa saattaa hyvinkin olla Saventh-Yhin mahtavin asukas.

Kaupunginosaa hallitsee Sulkakäärmeen heimo.

Ahkeruuden holvi

Käsityöläisten kaupunginosan eteläisellä laidalla on pieni luolasto kallioseinämässä. Sen perukoilla on maaginen portaali, jonka kautta puolhaltia Juliver saapui Saventh-Yhiin. Estääkseen takaa-ajon hän särki portaalin fokuskristallit, mutta portaali saattaa olla vielä mahdollista korjata.

Sotilaiden kaupunginosa

Sotilaiden kaupunginosa edustaa oikeamielistä vihaa.

Kaupunginosan obeliski vahvistaa sen vaikutuspiirissä kulkevien aggressioita ja sotaisuutta. Niinpä ei ole yllättävää että sen olivat myöhempinä päivinä valloittaneet Angazhania palvovat charau-kat sekä heidän johtajansa Olujimi.

Kaupunginosa on nyt Kassata Lewynnin merirosvojen vallassa.

Temppeleiden kaupunginosa

Temppeleiden kaupunginosa on omistettu hedelmällisyyden hyveelle.

Se on Punaisten sirkkojen jälkeensä jättämän tutkijaryhmän hallussa.

Viljelijöiden kaupunginosa

Viljelijöiden kaupunginosa edustaa yltäkylläisyyden hyvettä.

Kaupunginosa on Aspiksen konsortion hallussa.

Uskonto

Azlantilaiset palvoivat monia jumalia, joista jotkut ovat jo vaipuneet unohdukseen ja monet nykyään tunnetut edustivat eri asioita. Olette löytäneet todisteita Achaekekin, Abadarin, Zuran, Pharasman ja Shelynin kulteista.

Azlantilaiset kunnioittivat Abadaria vaurauden ja kaupunkien jumalana, eivät lain jumalana niin kuin nykyään.

Käärmekansa

Käärmekansa on muinainen pahuus. Saavithin surmattua Ydersiuksen tuhansia vuosia sitten heidän kulttuurinsa ja sivilisaationsa taantui ja nykyisellään se, mitä useimmat ajattelevat käärmekansana ovat degeneroituneita, väkivahvoja mutta typeriä raakalaisia. Nämä sisäsiittoiset barbaarit ovat vaarallisia, mutta vailla kulttuuria, taidetta tai kirjoitustaitoa. Sen sijaan, muinainen käärmekansa oli turmeltunut mutta viekas korkeakulttuuri. Näitä korkeampia kärmesläisiä on viime aikoina putkahdellut esille enemmänkin, kuten Yarzoth Ryövärinpuukolla, Tazionissa surmattu lumoaja Issilar sekä viimeisimpänä epäkuollut ruumiinmanaaja Sozothala itse Saventh-Yhissä.

Tiennäyttäjät Eando Kline ja Juliver liittolaisineen ovat löytäneet Mwangin alangon alta heräilevän käärmekansan kaupungin, Ilmurean, jota johtaa mahtava pappi. Eando jäi kärmesläisten vangiksi. Juliver epäilee että kärmesläiset punovat vaarallisia juonia ja Laulava muusa näkee niiden heräämisessä pahan enteen. Myös Nkechi povaa suurta myrskyä ja muistuttaa henkimaailman näystä, jonka sankarit jakoivat Sargavan rannikolla.

Käärmeen Kallo

Hahmot

Entiset

Seikkailut:
Sieluja Ryövärinpuukolle

Kilvan kohti kuolemaa

Seitsemän keihään kaupunki

Hulluuden holvit

Syvät salit suomuisat

Käärmejumalan kaikkein pyhin

Maailma

Muuta

Mekanismiin

edit SideBar

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped