Kingdoms Creator Simulator 2015 XL Edition + Dating Simulator DLC

Pathfinder Adventure Path, Kingmaker kampanja. 5 pelaajaa, yksi pelinjohtaja ja pelit online. Huonoja vitsejä (vieläkin), huonoja päätöksiä (Pelaajilta muutakaan voi odottaa), huonoja nopppatuloksia (Pelinjohtaja). Miksi me pelataan vieläkin?

I don't want to talk to you no more, you empty-headed animal food trough wiper! I fart in your general direction! Your mother was a hamster and your father smelt of elderberries!

(:toc:)

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Tiedotuksia

Päivitetty 08.10.2015
Shop listaa ostettavat tavarat ja kuka on myymässä. Jos ostatte, niin laittakaa itemin perään noottia kuka osti. Tavaraa tulee ajan kanssa lisää ja vanhoja katoaa. Eli jos haluatte jotain mutta teillä ei ole vielä rahaa siihen, niin siitäkin vaan viestiä itemin perään. Huom. listalla on vain eksoottisempia itemeitä. Peruskamat kuten aseet, armorit ja equipmentit löytyy lähes varmasti.

Päivitetty 21.09.2015
Peli alkaa jahka saan peliohjelman kaikille, ekan kirjan kartat on jo valmiina.- LCode

Preorderaa seikkailu jo nyt niin saat Collector's edition DLC season pass horse armor pro packin

Kampanja

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped