Attach:pathfinder_logo.jpg Δ

Kummat Iäisyydet

(:toc:)

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Kummat Iäisyydet on roolipelikampanja, joka käyttää sääntöjärjestelmänään Paizo Publishingin Pathfinder RPG:tä. Kampanja perustuu kuusiosaiseen Strange Aeons Adventure Pathiin, joka vie hahmot ensimmäiseltä tasolta aina tasolle 17 asti. Pelaajia pyydetään olemaan lukematta sen seikkailuita. Strange Aeons Player's Guideen tutustuminen on sitä vastoin vallan mainio idea. Pelinjohtaja on Palkki, screenin kuvapuolta katselevat xJx, JJape, Tomahawk ja Filadeus.

Tiedotuksia

Pelataan sitten keskiviikkkona 14.3. aloitus kello 16:45

Mulla luento jatkuu keskiviikkona periaatteessa klo 17 asti, joten oma pääseminen voi olla huonoimmassa tapauksessa vasta 17:15-17:30. -Tomahawk

Tällä viikolla onnistuu sunnuntai. Ensi viikolla ma-ke viikon alusta ok. -Tomahawk

Ensi viikolla ma ja ke kuulostaa ihan hyviltä. -Filadeus

Viikonloppu on hieman kysymysmerkki, mutta sunnuntain pitäs onnistuu. Ens viikolla käy keskiviikko ja lauantai, sunnuntai (18.3.) ei käy. -JJape

Ke käy mullekin. -xJx

Pitikö leveloida? -JJape

Seikkailut

Järkeä Etsimässä

Ensimmäinen kirja tasoilla 1-4. Muistinsa menettäneinä pelaaja hahmot havahtuvat mielisairaalan uumenista ja yrittävät selvitellä ja selvitä.

Rastasnummen Kauhistus

Toinen kirja tasot 4-7. Thrushmoorin viranomaiset ovat kateissa ja kaupunkilaisia katoaa öisin. Unettomien etsivien kanssa etsitään syyllisiä.

Keltaisen Kuninkaan Unelmat

Kirja kolmonen tasot 7-10. Kreivin kannoilla Sellen jokea pitkin kohti Cassomiriä. Kreivin muistiinpanojen tutkiminen tuottaa yllättäviä tuloksia.

Kuiskaus Ajan Ulkopuolelta

Nelos kirja tasot 10-13. Siivotaan kerivin sotkut Cassomirissä, Katheerissä ja Okenossa.

Mitä kasvaa sisältä

Viides kirja tasoilla 13-15. Neruzavinin kolkkojen katujen koluamista. Muinaisia kauhuja joka kulman takana.

Kampanjan maailma

Kamppanaja alkaa Ustalavista. Päästyään sairaalasta kamppanjassa reissataan johtolankojen perässä jos jonkinlasiin paikkoihin.

Kampanjan tyyli

Vaikka kamppanjan teemana onkin Lovecraft ja samaan sarjaan kuuluvat teokset, näkyy tämä enimmäkseen kohdatuissa vastustajissa ja hahmoissa eikä niinkään ihmisten mitättömyyyden ja tilanteen toivottomuuden tajuamisessa. Suurin kauhu tulee luultavammin yhä olemaan epäonnistuneissa fear saveissa.

Kamppanja lainaa usein epäsuoraan ja ajoittain myös suoraan mythokseen liittyvistä teoksista. Jos joku pelaajista tunnistaa paikkoja, hahmoja tai tapahtumia voi pelin ulkopuolista tietoa käsitelly hahmon hämärinä muistikuvina joiden luotettavuudesta ei ole tarkkaa tietoa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped