Itse olen tehnyt niin, että jokainen loitsu, feat, skill yms. on omalla rivillään ja jokaisella on linkki d20pfsrd:n vastaavaan asiaan, esimerkiksi:

1st (3/day) — Acid Arrow, Comprehend Languages
Feats Power Attack, Dodge
Skills Appraise +4 (1), Craft (alchemy) +4 (1),
Tällä tavoin asiat ovat edes jonkinlaisessa järjestyksessä muokkausruudussa, ja linkit eivät huku sotkuun.

-Deus

Magilou

Minulla on kunnia esitellä teille, viisas seikkailija, joka on matkustanut kaikki yksitoista merta, kaunis ja nerokas maagi, joka on selvinnyt Toismaailmallisista Kauheuksista, mahtava noita ja ylilunnollisten asioiden asiantuntija, jonka nimeä kuolleetkin pelkäävät, legendaarinen sirkuskoomikko, ja Galtin Yliopiston Retoriikanlaitoksen Kunniaprofessori

Chaotic Female Elf Occultist
Player JJape

Magilou

Init +11(+15 with Hare/Awareness; +19 with both)
Senses Perception +23(+25), low-light vision, Dark Vision(Implement), See Invisibility(Implement)


Impelements
Spooky Doll(Necromancy): Doll of creepy voodoo, how can Magilou attune this to you

Book-Belt(Transmutation): Collection eldritch writing, and also makes do for pants quite exciting

Wooden holy Symbol of Pharasma(Abjuration): Who art thou? Leave me, shadows that I cannot see. I`ll seal, I`ll heal you; I shall steal from you my sanity.

UstalavianTaldan Noble Signet Ring(Illusion): What makes a man join a cult, profanity and rituals occult. Depraved parties filled with booze and morales loose, never comprehend, that all will end.

Book(Chain of Nights)(Divination): Memories of a distant past, bodies die but voices last, once held within a cell, your mind is where these voices dwell.

Silver Mirror (Conjuration): Mirror, mirror, on the belt, to whose life are the cards most misdealt.


Companions, Servants, Loyal Trapspotters, Frontliners and Therapy Targets
Rokuro
Bienfu
Magilou´s Amazing Animal Menagerie
Amazing and Almost Real Outsider Cavarlie
Not as Amazing, but more Real Outsider Servant
See Sidebar


Notable spells known
5th — Amazing Spells
4th — 'Freedom of Movement'E,T, Echolocation'T, Death Ward'E,T, Greater Invisibility'E,T, Scrying'E,T, Dimension Door'E,T
3rd— 'Dispel Magic'E,T,
Fly'E,T, Animate Dead'E,T, Invisibility Sphere'E,T, Arcane Sight'E,T, Create Food and Water'E,T
2nd — Resist Energy'E,T, Versatile Weapon'E,T, False Life'E,T, Mirror Image'E,T, Locate Object'E,T, Glitterdust'E,T
1st — Inflict Light Wounds'E,T, Gravity Bow'E,T, Shield'E,T, Silent Image'E,T, Heightened Awareness'T, CLW'E,T
Knacks (at will) — Grave Words'E, Mending'E,T, Resistance'E,T, Ghost Sound'E,T, Detect Magic'E,T, Stabilize'E,T


Base Atk +10/5; CMB +10; CMD 29
Traits Enduring Stoichism, Galtian Philosophy Degree
Most valuable possessions Book-Belt(Chain of Nights, and other Eldritch Lore), Spooky Voodoo Doll, wooden Holy Symbol of Pharasma, Ustalavian Signet Ring, Silver Mirror, Celestial Armor, mwk Thieves tools,´+2 adaptive composite longbow, Headband of Intelligence +4(Dungeoneering, Bluff), Animal dolls, Animal Corpses, Speak-with-Dead-Machine, lesser extend rod, Onyx Gems, Eye Salve


Ulkonäkö:
Magilou on ikäistään nuoremman näköinen haltianainen, joka pukeutuu räikeisiin vaatekokoelmiin, jota koristaa erilaisia eksentrisiä koristeita - huomattavaimpana hänen kirjavyönsä.

Persoonallisuus:
Magiloun eksentrinen luonne herättää ihmisissä kummastusta. Tämä johtuu ensisijaisesti Magiloun epätavallisesta suhtautumisesta ihmisiin: koska ihmisten toiminta on hätäistä, ja jopa ihmisten valtakunnat eliniältään loppujen lopuksi mitättömiä, Magilouta ei yleisesti ottaen kiinnosta ihmisten mielipiteet, heidän aatteensa, muotinsa, tai yhteiskuntajärjestyksensä. Asiat ja yhteiskunnat tulevat ja menevät. On tiettyä ironiaa, että Magiloun käyttäytyminen on tämän takia ihmismäisempää kun haltioiden yleisesti.

Muistot
Magilou kasvoi lapsuutensa parissa, mutta ei kestänyt elämää samassa paikassa, ja haltioiden jatkuvaa synkistelyä. Näin ollen hän lähtikin kiertämään Golarionia, viettäen aikaa muun muassa Tianissa ja Irrisenissä. Matkoillaan hän tutustui okkultismin saloihin, ja keräsi mainetta näistä tietävänä. Hänet palkattiin opetusvirkaan Galtin Yliopistoon (ennen vallankumousta, noin sata vuotta sitten). Siellä hän vietti monikirjoista elämää, josta hänen muistikuvansa ovat edelleen hieman sumuisia, vaikka Magiloun musti onkin palannut. (mistä liene johtuu) Galtin vallankumous ja yliopiston poltto ajoivat Magiloun taas matkaaamaan. Näillä matkoilla hän tutustui kyseenalaisempiin suuntauksiin, kuten nekromantiaan ja Suuriin Muinaisiin liittyviin taruihin. Näiden kautta hän tutustui erääseen Kreiviin, joka osoittautui kyseenalaiseksi työnantajaksi....

Post Memory Block
Magilou on täysin parantanut huonot tapansa, ja on esimerkillinen taistelija Hyvyyden puolesta. Hänen seikkailijatoverinsa ovat vain kateellisia Magiloun uudesta, puhuessaan Magiloun muka edelleen harjottamasta nekromantiasta ja epäilyttävien, kiellettyjen kirjojen tutkimuksesta.


Mielipiteet matkakumppaneista
Caranach: Nice mask, drinks from his flask. Likes to eat mushrooms, and also to crush rooms.
(sarjassa Orange -> Door Hinge, pysäyttäkää mut!)

Zirah: A half orc cleric of great devotion, and a master of healing by axe decapitation.

Matthias:
Faith in Rovagug Iomeadae tested
Mathias
Broken, to the floor wrestled
Alas

Hendrick: A human wizard quite coward, though with Hastes he has us empowered.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped