Itse olen tehnyt niin, että jokainen loitsu, feat, skill yms. on omalla rivillään ja jokaisella on linkki d20pfsrd:n vastaavaan asiaan, esimerkiksi:

1st (3/day) — Acid Arrow, Comprehend Languages
Feats Power Attack, Dodge
Skills Appraise +4 (1), Craft (alchemy) +4 (1),
Tällä tavoin asiat ovat edes jonkinlaisessa järjestyksessä muokkausruudussa, ja linkit eivät huku sotkuun.

-Deus

Magilou

Minulla on kunnia esitellä teille, viisas seikkailija, joka on matkustanut kaikki yksitoista merta, kaunis ja nerokas maagi, joka on selvinnyt Toismaailmallisista Kauheuksista, mahtava noita ja ylilunnollisten asioiden asiantuntija, jonka nimeä kuolleetkin pelkäävät, legendaarinen sirkuskoomikko, ja Galtin Yliopiston Retoriikanlaitoksen Kunniaprofessori

Chaotic Female Elf Occultist
Player JJape

Magilou

Init +9(+13 with Hare)
Senses Perception +18(usually), low-light vision, Dark Vision, See Invisibility(usually)


Impelements: Spooky Doll(Necromancy), made from the bone of great grandfather who did so much awesome stuff you do not want hear Magilou to start recite his heroics.

Book-Belt(Transmutation), where Magilou keeps his prizeless collection of Eldritch and Arcane lore, for an easy access. Still need to find some back, after losing them along her memory.

Wooden holy Symbol of Pharasma(Abjuration): Death ends life, but it does not end the travel of the soul . Nor the travel of the body, in some cases. Hah

UstalavianTaldan Noble Signet Ring(Illusion): What makes a man join a cult? A promise of booze, women, endless partying, and End of the World.

Book(Chain of Nights usually)(Divination): Memories of a distant past, bodies die but voices last, once held within a cell, your mind is where these voices dwell


Servants: Loyal Trapspotters, Frontliners and Therapy Targets (Rokuro, (Bienfu
Magilou´s Amazing Animal Menagerie
Amazing and Completely Real Outsider Cavarlie See Sidebar


Notable spells known (
4th — Amazing Spells
3rd— Dispel Magic'E,T, Fly'E,T, Invisibility Sphere'E,T, Arcane Sight'E,T
2nd — Resist Energy'E,T, Versatile Weapon'E,T, Mirror Image'E,T, Blood Biography'E,T
1st — Gravity Bow'E,T, Shield'E,T, Silent Image'E,T, Heightened Awareness'T
Knacks (at will) — Grave Words'E, Mending'E,T, Resistance'E,T, Ghost Sound'E,T, ''Detect Magic'E,T


Base Atk ++7/2; CMB +7; CMD 22
Traits Enduring Stoichism, Galtian Philosophy Degree
Most valuable possessions Book-Belt(Chain of Nights and other priceless collectibles), Bone-Earring, wooden Holy Symbol of Pharasma, Ustalavian Signet Ring,, +1 Chain Shirt, mwk Thieves tools,´+1 adaptive composite longbow, Headband of Intelligence +4(Dungeoneering, Bluff), Animal dolls, Animal Corpses, mithral Breasplate +1, Speak-with-Dead-Machine, lesser extend rod


Ulkonäkö:
Magilou on ikäistään nuoremman(?) näköinen haltianainen, joka pukeutuu räikeisiin vaatekokoelmiin, jota koristaa erilaisia eksentrisiä koristeita - huomattavaimpana hänen kirjavyönsä.

Persoonallisuus:
Magiloun eksentrinen luonne herättää ihmisissä kummastusta. Tämä johtuu ensisijaisesti Magiloun epätavallisesta suhtautumisesta ihmisiin: koska ihmisten toiminta on hätäistä, ja jopa ihmisten valtakunnat eliniältään loppujen lopuksi mitättömiä, Magilouta ei yleisesti ottaen kiinnosta ihmisten mielipiteet, heidän aatteensa, muotinsa, tai yhteiskuntajärjestyksensä. Asiat ja yhteiskunnat tulevat ja menevät. On tiettyä ironiaa, että Magiloun käyttäytyminen on tämän takia ihmismäisempää kun haltioiden yleisesti.

Muistot
Magilou kasvoi lapsuutensa parissa, mutta ei kestänyt elämää samassa paikassa, ja haltioiden jatkuvaa synkistelyä. Näin ollen hän lähtikin kiertämään Golarionia, viettäen aikaa muun muassa Tianissa ja Irrisenissä. Matkoillaan hän tutustui okkultismin saloihin, ja keräsi jossain määrin mainetta näistä tietävänä. Hänet palkattiin opetusvirkaan Galtin Yliopistoon (ennen vallankumousta, noin sata vuotta sitten). Siellä hän vietti monikirjoista elämää, josta hänen muistikuvansa ovat edelleen hieman sumuisia, vaikka Magiloun musti onkin palannut. Galtin vallankumous ja yliopiston poltto ajoi Magiloun taas matkaaamaan. Näillä matkoilla hän tutustui kyseenalaisempiin suuntauksiin, kuten nekromantiaan ja Suuriin Muinaisiin liittyviin taruihin. Näiden kautta hän tutustui erääseen Kreiviin, joka osoittautui kyseenalaiseksi työnantajaksi....

Post Memory Block
Magilou on täysin parantanut huonot tapansa, ja on esimerkillinen taistelija Hyvyyden puolesta. Hänen seikkailijatoverinsa ovat vain kateellisia Magiloun uudesta, puhuessaan Magiloun muka edelleen harjottamasta nekromantiasta ja epäilyttävien, kiellettyjen kirjojen tutkimusesta.


Mielipiteet matkakumppaneista
Caranach: Hieno maski. Sienien nauttiminen aiheuttaa joskus sekavaa käyttäytymistä - mutta annettakoon se nuorelle anteeksi.
Zirah: Puoli-örkki; Hallitsee kirvesdekapitaation sekä parannuksen. Psykoottisesta väkivaltaisuudestaan huolimatta varsin mukaava kaveri.

Matthias:
Faith in Rovagug Iomeadae tested
Mathias
Broken, to the floor wrestled
Alas

Hendrick: Ihmisvelho, ja Agentti joka ei koskaan nuku. Pelkurimainen, mutta asioista perillä. Sujuvasanainen, mutta välillä ärsyttävä. Luontainen lahjakkuus ennustamiseen, mikä on hyödyllinen sekä taisteluissa että niistä pakenemisessa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped