(:toc:)

Keskustelualue: ohjeita

Keskustelualue satunnaisia asioita varten. Nimmarit kommenttien perään, ei värejä muuta kuin omaan n i m m a r i i n, ei turhia sisennyksiä, tyhjä rivi kommenttien väliin, uusin kommentti aina alimmaiseksi ja uusin aihe aina ylimmäiseksi, otsikot jotka kertoo selkeästi mistä on kyse. Kiitos.

Hahmoista ja niiden valinnoista

Jees, 4 pelaajaa ja 4 heeboa. Tämä ei ole sensuuntainen ropesysteemi että tarvisi miettiä jotain retkuebalanssia, mutta jotain osviittaa muiden hahmoista olisi mukava saada ettei duunata ihan ristiin. Toki jokin synergiakaan ei haittaisi.

Ite rustasin semivalmiiksi (puuttuu: Hahmositeet, nimi, sukupuoli yms) Sarenraeta palvelevan Okenon orjasaarelta kotoisin olevan paladiinin josta ajattelin rakentaa semmoista hutkijan/parantajan/supliikkijäbän komboa. Tausta taipuu myös esim. papiksi tai taistelijaksi jos joku muu on miettinyt samaa luokkaa.

Entäs te muut? -muser

Olin pohtinut uskoonsa kasvatettua ja sitä vahvasti epäilevää sareniittia jolla on kunnon angstinen taustatarina. Entinen pienimuotoinen esiintyjäjulkkis jolla hyvin julkisesti kilahti päässä (tai muuta vastaavaa, olishan se voinut olla vaikka riivattu) pari vuotta aiemmin. Viettänyt aikaa parantoloissa ja päässyt vasta hiljattain takaisin kansan pariin. Olin aatellut bardia tästä, mutta voin keksiä muutakin. -Lovi

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped