Kategoriassa Lhazaar-hahmot

Athos onnistuneen merirosvokeikan jälkeen.

SkillBonusRanksNotes
Acrobatics+114
Appraise+61
Bluff+842
Climb+51
Craft (alchemy)+941,3
Diplomacy+51
Disable Device+1234
Escape Artist+81
Knowledge (arcana)+94
Perception+84
Sense Motive+73
Sleight of Hand+114
Spellcraft+61
Swim+73

Athos Redevik

"Mitä ei osaa ottaa ei koskaan saa."

Male Human Rogue 2/Alchemist 2
Chaotic Neutral Medium Humanoid (human)
Player Deus
Xp 1 Init +8
Senses Trapfinding (+1); Perception +8


AC 18, touch 14, flat-footed 14; (+4 Dex, +4 armor)
hp 27 (4d8+4)
Fort +5, Ref +9, Will +3; +2 vs Poison, Evasion
Special Defenses


Speed 30 ft.
Melee Mw Rapier +8 (1d6+1) or Mw Dagger +8 (1d4+1)
Ranged Bomb +7 (1d6+2 fire + burning (1d6, DC 13); splash 10ft, 3 fire damage (DC 13 for ½)), 20ft range [4/day]
Special Attacks Sneak Attack +1d6, Poison Use


Alchemist formulae Known (CL 2nd)
1st (3/day) — Cure Light Wounds, Endure Elements, Expeditious Retreat, Jump, Reduce Person


Str 12, Dex 18, Con 12, Int 14, Wis 12, Cha 12
Base Atk +3; CMB +4; CMD 18
Feats Brew PotionB, Throw AnythingB, Improved Initiative, Precise Shot, Point Blank Shot, Weapon FinesseB


Languages Common, Elven, Dwarven
SQ Trapfinding, Alchemy, Bomb, Mutagen, Discovery (Explosive bomb), Poison Resistance +2, Evasion, Rogue Talents (Finesse Rogue)
Traits Accelerated Drinker, Nonchalant Thuggery


Gear

Adventurer's Sash (3), Mw Rapier (2), Mw Dagger (1), Mithral Chain Shirt (12,5), Backpack (masterwork) (4), Explorer's Outfit

Consumables

4x Oil (4), 4x Alchemist's Fire (4), 4x Vermin Repellent, 2x Marker Dye (2), Potion of; Cure Light Wounds x4, Expeditious Retreat x2, Reduce Person

Misc

Alchemist's Lab (40), Portable Alchemist's Lab (20), Merkityksetön kuparisormus

Backpack {23,5}

Bedroll (5), Common Blanket (1), 5x Candle, Crowbar (5), Earplugs, 3x Fishhook, Hourglass 1h (1), Hourglass 1min (0,5), Ink (1 oz), Inkpen, 5x Paper, 6x Rations (6), Silk Rope (50ft) (5), 2x Sack (1), Pair of Ordinary Dice (superior), Masterwork Thieves' Tools (2)

Encumbrance

32,5 lb. without backpack (43 lbs./light, 86 lbs./medium, 130 lbs. heavy)
53 lb. with backpack (50 lbs./light, 100 lbs./medium, 150 lbs. heavy)

Wealth 1710 gp 3 sp 6 cp
Immaterial


1 When using Craft (alchemy) to create an alchemical item, an alchemist gains a competence bonus equal to his class level to the Craft (alchemy) check. In addition, an alchemist can use Craft (alchemy) to identify potions as if using detect magic. He must hold the potion for one round to make such a check.
2 +4 trait bonus on Bluff checks to keep others from noticing your aggressive actions.
3 +2 circumstance bonus to Craft (alchemy) when at Eagle's Ravine.
4 Includes item bonuses.
B Bonus feat


Athos Redevik ei ole suinkaan mikään merien kauhu, kauppiaiden painajainen tai raakalaismainen merirosvo. Tai no, hän ei kirstuja jätä tyhjentämättä, jos semmoinen kohdalle sattuu. Viekas ja keinoja kaihtamaton Athos on nokkeluutensa myötä onnistunut käärimään varteenotettavaa omaisuutta, mutta halajaa sitä edelleen lisää.

Tarinat hänen menestyksestään alkavat etelämpää, missä hän pienen ja pippurisen laivan miehistön jäsenenä oli mukana monessa onnistuneessa kauppalaivaryöstössä. Hänen kapteeninsa oli varsin perinteinen merirosvo, joka keräsi maallista omaisuutta rakentaakseen itselleen rauhaiselle paikalle paratiisin. Kuten näihin kuvioihin kuuluu, miehistö tietyllä hetkellä kapinoi, heitti kapteenin mereen ja jakoi kaiken. Ja siitä syntyi tappelu, heitettiin muutama toinenkin yli laidan kunnes kannella seisoi enää Athos ja Ozdem. Nämä kaksi kaverusta olivat kuin peilikuvia toisistaan, ja sen he tiesivät. He onnistuivat sopimaan tasajaosta aarteiden kesken hyvissä mielin.

He suorittivat viimeisen ryöstökeikkansa kaksistaan. Athos valmisteli jäljelle jääneen laivan kelluvaksi pommiksi kun Hubros levitteli huhuja arvokkaasta hylystä. Kun viimein utelias alus saapui, räjäyttivät Athos ja Ozdem kummatkin laivat. Oivallisesti valittu sijainti oli erittäin matala, ja käyttivät muutamat päivät keräten pohjasta arvotavarat talteen.

Ozdem ja Athos hyvästelivät muutaman viikon jälkeen, kummallakin eri ilmansuunnat. Athos lähti pohjoiseen, Hubros etelään. Tiedä sitten, ehkä he vielä tapaavat toisensa.

Saavuttuaan Kotkankuurmaan Athos teetti itselleen pienen mökin, missä myy kaikenlaisia alkemiatavaroita ja joitakin taikajuomia, vaikka kaupankäynti ei Athoksen luonteelle täysin sovellukaan. Athos kun on viekas ja äärimmäisen opportunistinen. Hän ei lukeudu kleptomaaniksi, kuitenkin tietäen riskit tilanteesta riippuen. Kotkankuurmaan hän tulikin juuri mahdollisuuksien vuoksi. Varmasti monet hölmöt keltanokat tulevat onneaan etsimään vain antaakseen sen kaiken Athokselle. Rahan varsinkin.


Päiväkirja

1.6.

Myin ison lastin alkemista tavaraa ja sain sievät voitot. (*)
  • 445 gp + 1 xp

2.7.

Olin nauttimassa juomistani Merimiehen Kulauksessa, kunnes paikalle sattui yhden kaivoksen työnjohtaja Keldor. Sievissä pienissä antoi työtarjouksen oman pöydän porukalle. Mikäs siinä. Mentiin sitten mukaan. Himmeen sähellyksen jälkeen oltiinkin jo matkalla etelään. Huh, muistoja! No, siellä sit tapahtui vähän sitä ja tätä, perussettii. Flyygelikin yritti syödä muotikääpiön henkivartijaa! Sit vähän räpellettiin ja löydettiin tää jantteri, puhuttiin ympäri ja palattiin rikkaampina takas Kotkankuurmaan. Näppärät pari viikkoa. Tuli tehtyä muutamat putelit! (*)
  • 140gp + sormus + 1xp

13.7.

Hiljanen päivä mökillä, päätin mennä kulaukseen. Taas jotain ihme härdelliä, ja töitä napsuu. Matka sisämaahan, uujea. Ei tosin ollut mitä odotin. Se saatanan älämölö oli jotenkin onnistunu kehittää jotain hommaa, mistä olin itsekin kiinnostunut. Ei ryhmässä ollut tuttuina kuin Mureena ja Lovos. Mentiin sit kuitenkin jokipaatilla yläjuoksulle. Hitto se meni hitaasti. Jotain turhaa tapahtui öiden aikana, jaksanu välittää. Sit lopulta ku ois häppeninkiä, vihollisia pöheikössä, niin nää viherpiipertäjät ja kullinlutkuttajat alkaa itkee, ettei tästä oltu kerrottu sopparissa! Missä laatikossa ootte asunu jätkät?! Mistä lähtien tommosta nyt kerrottais, että joo on vähän tämmösii sotakarkuita täällä, raskaasti aseistautuneita ja läpäläpä! Homma hoitoon ja rahat taskuun. Hitonko väliä mitä tekee, kunhan saa kilisevää ja ei nälkä yllätä.
  • 220 gp, + 1xp (LEVEL!)

21.7.

Ihmeen tuottoisa päivä, Mureena ja muut kävi ostamassa valtavan kasan potukoita. Eihän tässä tarvitse epärehellistä työtä tehdä lainkaan rikastuakseen!
  • 1500gp + 1xp
  • Craft (7 days, 136 gp 6 sp 6 cp)
  • Ostokset
    • Cloak of Resistance +1 (1000 gp)

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped