Kategoriassa Lhazaar -seikkailut

Truth Stays Hidden

Ma 7.6.2010 (Deus, Hesmah, xJx, Sazmo, Lehmuska, PKJedi)

Kotkankuurman päivä on vilkas ja kiireinen. Uusia laivoja saapuu satamaan ja aamuvarhain, tuoden runsaasti työvälineitä ja ruokaa niitä tarvitseville. Kaikenkaikkiaan tuottoisa päivä.

Sataman väen melu kuitenkin keskeytyy suuriin tunteenpurkauksiin, kun raivostunut kaivoksen työnjohtaja, maahinen Keldor Dritgar, tulistuu Bibos Vantheenille, Merenvarjo -aluksen kapteenille. Keldor latelee Biboolle syytöksiä siitä, kuinka hän on epäonnistunut kauppiaskapteenina unohtaessaan tärkeän kaivostyövälinerahdin Sharniin. Bibos puolustautuu, vain saadakseen lisää uhkauksia ja syytöksiä niskoilleen. Biboon maine on vaakalaudalla.

Suuri rahti ei sormia napsauttamalla katoa. Voiko tällaista tavararöykkiötä löytää satunnaisista matkaajista kasattu seikkailijaryhmä?

Tiedoksi sitten, että nämä pelit vaativat oma-aloitteellisuutta. Jos ei itse keksi, miksi ihmeessä olisi tilanteessa mukana, niin en ala väkisinkään vetämään mukaan. Huomioikaa tosin, että pelitilanteessa tapahtumissa on enemmän yksityiskohtia, mistä ottaa kiinni.

Epilogi

Kadonnut rahti löytää takaisin omistajansa luokse vahingoittumattomana, ja näin myös kapteeni Vantheen on tyytyväinen. Myös pääsyyllinen, eräs hullu nimeltämainitsematon maahinen, on teljetty toistaiseksi tyrmään odottamaan tuomiotaan. Vihjataan, että tämä päätyykin Glaselenin talousimperiumin leipiin.

Aarteet ja palkkiot

  • 30 gp per naama kapteeni Bibos Vantheenilta
  • Kultaa ja jalokivia yhteensä 2075 gp edestä.
  • Kynitty lintu

Eli siis 445 gp per naama kun pistetään tasajaolla. Deus

415 gp siirretty hahmikseen, 30 gp menee Lovokselle tikunkäyttömaksua. xJx

Lovokselle toiset 30gp Aldingilta tikutuksesta. Sazmo

Kommentit

Pliiplaa, ihan hyvin meni ensimmäiseksi peliksi. Deus

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped