Sortunut torni

Lokia sit vaan jos hotsittaa.

Saavuttiin kylään, illallisaikaan kuului valtava ääni ja raunio kylän laidalla oli sortunut entisestään. Löytyi koboldien ruumiita,yksi viereisen velhon talon portailta. Paronitar lupasi palkkion niille, jotka tutkivat asiaa. Sinne kaikki siis. Löytyi sellejä ja kidutuskammio, jossa pikkupiru. Salaovien takaa löytyi lisää sellejä, joissa jopa ruumiita. Peremmällä ansa, jonka purkaminen oli operaatio, sen takana jokin construct, joka ei hyökännyt kun näytettiin sen pyytämä vaakuna. Sitten huone, jossa arkkuja telkien takana, saatiin auki löydetyillä tikareilla. Arkuissa rahaa ja jalokiviä. Tästä eteenpäin reitti selkeästi tuoreempana kaivettu. Matkan varrella yksi ihmisen ja kaksi koboldin ruumista. Lopulta kolme koboldia, yksi jäi henkiin, kuulusteltiin ja saatiin tietää, että velho olisi palkannut koboldit romahduttamaan tornin, jotta näkisi tietyn kohdan taivasta paremmin. Kuljetettiin velhon ruumis ja arvotavarat ulos. Paronitar palkitsi, ja pyysi tutkimaan velhon talon, joka oletettavasti ansoitettu. -Arezza

Kohdatut

Marla Varlis Belhaimin kynttilänvalamon omistajatar. Vaaleatukkainen, hieman pöllämystyneen oloinen nuorehko nainen.

Talia Orem Viisaan Pillipiiparin majatalon omistajatar. Ylenpalttisen ystävällinen, pyylevä ruskeatukkainen keski-ikää lähestyvä nainen.

Marcos Orem Viisaan Pillipiiparin baarimikko. Chelaxialaisverinen mies, jolla on selkeitä vaikeuksia peittää tunteitaan ja ajatuksiaan. Tai ainakin töllistelyään.

Letha Mulle ja Varyl Hodd Belhaimin sheriffin vähemmän lahjakkaita apulaissheriffejä. Varisialaisnainen ja tummahiuksinen taldaanimies, molemmat varsin nuoria. Eivät tunnu organisaation mestareilta.

Calladastina Hodas Kylän hautausurakoitsija. Hieman kärttyinen vanha taldaaninainen.

Lady Origena Devy Belhaimin paronitar. Viehättävä vanhempi nainen, joka vaikuttaa tuntevan kyläläisensä ja välittävän heistä suuresti.

Balthus Hunclay Kylän velho, valkotukkainen, kaljuuntunut, yli seitsemissäkymmenissä. Ilmeisesti outo, syrjäänvetäytyvä misantrooppi. Löydetty kuolleena Noidantornin raunioista.

Harzogopas Nasaaliääninen pikkupiru. Pitää kekseistä ja kidutuksesta.

Sesserak Naispuolinen koboldirankkuri. Vapautettu ja oletettavasti poistunut Belhaimin alueelta.

Huhutut ja viitatut

Azmur Kell Kylän druidi, ilmeisesti melkoisen mahtavana pidetty mies. Ollut poissa jo pari kuukautta, samoin kuin raskaana oleva vaimonsa Rima.

Bassy Kylän historioitsija. Iäkäs maahisnainen, jolla on vaaleanpuna-vihreät hiukset.

Paroni Sarvo Canteclure Ilmeisesti ollut parisataa vuotta sitten Belhaimin hallitsija ennen Devyn suvun valtaan astumista. Ollut jollain tavalla tekemisissä Noidantornin kellarin kanssa.

Phat loots

 • tornin yleisavain
 • pari avaimina toimineita mithraltikareita
 • Cantecluren suvun pronssinen vaakuna (leveys 2'6", paino 50 lbs.)
 • pieni tiikkilaatikko, jossa 30 jalokiveä (yhteisarvo 80 gp)
 • kolme pientä keihästä
 • pieni masterwork shortbow
 • pieni masterwork studded leather
 • 19 pientä nuolta
 • kaksi potion of cure moderate woundsia
 • viisi pientä jalokiveä, 25 gp kpl
 • 18500 cp
 • 4000 sp
 • 115 gp
 • 24 pp

Ookoo, rahaa tulee, oelttaen että tiikkiboksi sekä jalokivet pannaan myyntiin, yhteensä 1145 gp, eli 229 gp kullekin. Oletan, että mithraltikareita ei löydetä. Vaakunalla ilmeisesti ei ole taloudellista merkitystä. -NiTessine

Jes, olihan hauskaa. Tykkäsin eritoten dunskun perinteisyydestä(laaja, salaovinen, jännästi kansoitettu) sekä party banterista. Kohti sankartöitä!

Ja joo, pidetään tikarit, myydään muut. -Muser

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped