Pyhän Kyerixuksen luostari, osa I

Ote Maffein, Pimennon Tyttären raapustuksista(puolitäyden loitsukirjan tyhjille lehdille)

Alin väräjävyys kuinka loputtomalta taipaleeni tässä maailmassa tuntuukaan. Onneksi seura on kovin arveluttavaa jännittävää mielenkiintoista. He saattavat olla , ja ovatkin, varsiltaan Suuren Kaikkeuden vähäisintä kastia, mutta heidän peräänantamattomuutensa, sen kuvailuun minulla ei ole arvoisia sanoja, ei tahtoa haalistaa sen väkevyyttä tai kykyä abstrahoida paperille riveiksi jotakin, joka tulee tuta todesti. Seisoa ja pidätellä hengitystä sekä pelätä että se on vain kajastus, leikkimässä aisteilla.

Tätä kirjoittaessani paljaspäinen mies haukkoo kellarin - voi kuinka inhoan näitä loukkoja - lattialla happea, kuin ensimmäistä kertaa. Toverinsa vihreä käpälä taputtelee tätä haarniskoidulle olalle. Toinen on konna, toinen mystikko, kumpikin kohtasi toisensa aivan äskettäin. Kuitenkin, enkä voi ymmärtää miksi, en vaikka tarkastelen parivaljakon kasvoja ja vaadin niiltä vastauksia, mies kamppaili vain yskäys sitten kellarin asukkaita vastaan ja suojeli meitä ruumiillaan ja koko vähäpätöisellä hengellään.

Kun näkee humanoidin taistelevan tuntemattoman puolesta kunnes mielen valo lakkaa hohtamasta ja varsi sortuu allansa, sitä nöyrtyy. Ja arvoitus pyristelee esiin: Hulluutta vaiko sankaruutta?

Tohdin sittenkin kuvailla. Helkkari. Voi hähmynkutu, olisipa edes valkoista mustetta.

Kohdatut

Kanjougas Halusi todeta teidät kelvollisiksi voittamaan suuren pimeyden.

Aivot Havaitsivat Jawarlalin herkulliseksi.

Huhutut ja viitatut

Loot

  • 12x goodberry, 2 jäljellä
  • scroll of marionette possession
  • amulet of mighty fists +1
  • belt of giant strength +2 maff-vei
  • 3x bead of force

Kommentteja

Tulipas taas tunti turpaan. -Rei

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped