Hävitys

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Hävitys on roolipelikampanja, joka käyttää sääntöjärjestelmänään Paizo Publishingin Pathfinder RPG:n toistalaitosta ja sijoittuu Golarionin maailmaan. Kampanja perustuu kuusiosaiseen Extinction Curse Adventure Pathiin, joka vie hahmot ensimmäiseltä kokemustasolta aina tasolle 13 asti. Pelaajia pyydetään olemaan lukematta sen seikkailuita. Extinction Curse Player's Guideen tutustuminen on sitä vastoin vallan mainio idea. Kampanjaa pyritään pelaamaan noin kahdesti kuussa ja sekin pyritään pelaamaan katkeraan loppuun asti. Pelinjohtaja on NiTessine, screenin kuvapuolta katselevat <insert pelaajat here>.

Tiedotuksia

Nollasessio sunnuntaina 22.11. klo 16:00. Eka pelisessio lauantaina 28.11. klo 12:00. -NiTessine

Seikkailut

Klovni heittää veivin

Kampanjan maailma

Tähän tulee jotain kun mulla on aikaa kirjoittaa. -NiTessine

Kampanjan tyyli

Kampanjan tyyliä voisi kuvailla parhaiten ehkä tarinapainotteiseksi. Tässä kampanjassa on hyvä tarina ja pelinjohtaja haluaa kertoa sen, mutta tämä vaatii pelaajien yhteistyötä, koska rautatiet eivät ole levinneet Alkenstarin ulkopuolelle. Tämä toimii parhaiten, jos pelaajat ja pelinjohtaja kohtaavat toisensa puolivälissä. Kampanja ei ole täysin hahmovetoinen, kun tarina kuitenkin on kirjoissa, mutta se varmasti toimii paremmin ja kaikilla on hauskempaa jos hahmoilla on oikeasti joku motivaatio mennä sinne ja tehdä näitä juttuja. Ideaalinen pelihahmo on sidoksissa sekä maailmaan että juoneen. Hän tulee tietystä paikasta ja hänellä on syyt tehdä, mitä hän ikinä tekeekin, oli se sitten orjien vapauttaminen tai gnollien kansanmurha.

Tämä ei ole ihan yhtä popcornipeliä kuin Pathfinder Society kun on juonikin ja hahmoilla selkeämmät motivaatiot, joten pidetään irtovitsit vähemmällä pelin sillai varsinaisesti alettua, mutta semmonen "nyt pitää eläytyä 100% ja vetää paras sessio ikinä" -mentaliteetti ei ehkä ole paras vaihtoehto. Tämä kuitenkin on Pathfinder eikä Royal Shakespeare Company.

Hahmoista sen verran, että tämä toimii parhaiten jos hahmot ovat lähtökohtaisesti edes suunnilleen sankarillisia eivätkä rupea heti kekluttamaan toisiaan selkään. Hahmoja ei myöskään tartte hirveästi ruveta optimoimaan ja munchkaamaan. Kilpavarustelu pelinjohtajan kanssa nyt muutenkin vie huomion pois itse pelin sisällöstä ja päättyy aina pelaajien tappioon.

Pelikerrat

Pelit pelataan Roll20:ssa.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped