Lhazaarin ruhtinaskunnat

Lhazaarin ruhtinaskunnat on Pathfinder RPG -roolipelikampanja. Sen tyyli on TV-sarjamainen, ja soveltuu siten myös vieraileville pelaajille ja niille, jotka eivät aina pääsisi paikalle pelaamaan. Pelinjohtajan paikka olisi kiertävä aina sen mukaan, kuka seuraava haluaa vetää pelin.

Darkmoon Vale -kampanjan tavoin hahmojen tiedot ylläpidettäisiin tällä wikisivustolla. Pelinjohtajien suunnitellessa seikkailuita on helpompi valita sopivia kohtaamisia ja kohtauksia, kun hahmojen tiedot ja taustat ovat kaikkien nähtävillä. Myös pelikerroista on alkuun pieni johdatus, joka antaa osviittaa tulevista tapahtumista, aivan kuten TV-sarjojen jaksoissa. Näiden asioiden lisäksi voi sivustolle ilmestyä muuta oheistaustaa, kuten tietoa sivuhahmoista, karttoja, taidetta tai pelipäiväkirjoja.

Kampanjan tietoja kootaan tälle wikisivustolle. Kuitenkin keskustelua käydään enimmäkseen IRC-verkossa, kanavalla #raidauskolo @ irc.bo.cx.

Pelimaailma

Lhazaarin ruhtinaskunnat sijoittuu Wizards of the Coastin luomaan Eberroniin, tarkemmin Lhazaarin ruhtinaskunnissa sijaitsevaa kylään Kotkankuurmaan. Tästä lisää sivulla tausta.

Seikkailut

Tähän alle listataan seikkailut. Mukaan liitetään lyhyt kuvaus, päivämäärä, kellonaika, pelipaikka ja pelinjohtaja. Alustavat ilmoittautumiset merkitsee kukin pelaaja osallistujille merkittyyn kohtaan. Seikkailuiden omille sivuille merkitään pelaajat, jotka pelasivat kyseisen skenaarion.

Säännöt

Pääasiassa kampanjassa käytetään Pathfinder RPG -säännöstöä tietyillä kotisäännöillä. Tästä lisää sääntösivulla.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped