Pathfinder Society -hahmot, pelaaja: Samuli (2777-3)

Wulf

Ensimmäisenä katse kiinnittyy pitkänhiuskean miehen selässä keikkuvaan pitkään keihääseen. Hän voisi käydä käyntinsä ja varusteidensa puolesta metsästäjästä, mutta hänen olemuksensa on sivistyneempi. Silmistä sitä ei voi sanoa, sillä tumma huppu varjostaa hänen kasvojaan alati. Ehkä sen voi päätellä hänen vaatteistaan, jotka ovat paitsi puhtaat myös paikoin kirjaillut.

Kaduilla puhutaan, että Wulf on karannut qadiralaisesta vankilasta ja seilannut sieltä Absalomiin. Toiset väittävät hänen olevan haltia, ja Wulfin vain väännös hänen haltianimestään. Jotkut jopa tietävät, että hänen lisänimensä on Tuonenlehto, Elohopea tai Myrkkymuratti - riippuen siitä, mitä lähdettä uskoo. Todennäköisimmin hänet löytää jostakin absalomilaisesta satamakuppilasta.

DateScenarioWithGMFame
22.08.2011First Steps, Part II: To Delve the Dungeon DeepGoltrak, IfandusxJx2
18.09.2011First Steps, Part I: In Service to LoreBaringar, Gerardus, LoimuDeus2
30.9.2011First Steps, Part III: A Vision of BetrayalGoltrak, Ifandus, ?, ?xJx2
2.10.2011The Darkest VengeanceAntalar, GerardusDeus2
21.10.2011Tide of TwilightCadwynn, Fai, Karim, Loimu, TrinieZaha2
23.10.2011Murder on the Throaty MermaidBaringar, Cadwynn, Karim, Loimu, SarcanaDeus2
13.12.2011Shades of Ice—Part I: Written in BloodKarim, Loimu, Razmand, Trinie, Xaviermosillan2

First Steps, Part II: To Delve the Dungeon Deep
Jossa Wulf välttelee qadiralaisia aatelisia, osoittaa kylmän viileää ja armotonta taktista osaamista paineen alaisena ja on mukana vapauttamassa orjuutettua yhteisöä.

First Steps, Part I: In Service to Lore
Jossa Wulf kritisoi sekä valtioita niiden tavasta oikeuttaa hirmutekonsa erinäköisin itsensä laillistavin mandaatein - jotka ovat täten kaiken kritiikin (ja logiikan) ulkopuolella - että kirkkoja, joiden uskonnolliset dogmat ovat käytännössä totalitarismin manifesteja. Näitä esimerkkejä noudattaen tehtävä suoritetaan juuri niin häikäilemättömästi kuin sankarit parhaaksi näkevät.

First Steps, Part III: A Vision of Betrayal
Jossa epäillään jokaista tavattua decemviraatin jäsentä häikäilemättömästä oman edun tavoittelusta ja tarkoituksellisesta vahingontuottamisesta Tiennäyttäjille. Jätettyään heidän "neuvonsa" huomiotta tehtävä sujuu ongelmitta. Lopulta jää epäselväksi ainoastaan oliko yksi sankareista mukana heidän juonessaan.

The Darkest Vengeance (#47)
Jossa Wulf myy osaamistaan parhaiten maksavalle ja palkkaa joukon maantierosvoja tekemään likaisen työn puolestaan. Sattumalta löydettyjen aarteiden omistajille annetaan mahdollisuus hankkiutua tiehensä tyhjin käsin - josta omistajat kohtalokkaasti kieltäytyvät.

Tide of Twilight (#3-05)
Jossa puoli-ihmisten voimin varustaudutaan massamurhaamaan toisenlaisten puoli-ihmisten kansa, koska nämä ovat selvästi luonnottomia. Lopussa etsitään neulaa heinäsuovasta ja päätetään oman hännän jahtaamisen sijaan palata nuolemaan haavoja.

Murder on the Throaty Mermaid (#2-13)
Jossa Wulf pääsee näyttämään piilevät salapoliisin kykynsä, kun yllättäen Tiennäyttäjiä syytetään murhasta silloin, kun nämä eivät ole syyllistyneet siihen. Lopulta tarinalla on onnellinen (verinen) loppu, jossa on messiaanisia piirteitä.

Shades of Ice—Part I: Written in Blood (#2-15)
Jossa Wulf yritetään kidnapata, ja löytääkseen uuden arkkivihollisensa Wulf virittää ansan asettumalla itse syötiksi. Tästä seuraa kissa ja hiiri -leikki, jonka lopuksi ruumiista muodostunut epäsikiö syö viimeiset neljä vikisijää jalkajousitripletin soittaessa kuoleman sävelmää.

stats

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped