The MacGuffin

From the Shadows

- Syksyinen Tampere päivällä ja yöllä, kuin kolikon kaksi puolta. Toinen on kutsuva, energinen, eloisa ja täynnä elämän iloisia ääniä. Yöllä opiskelijoiden kaupunki muuttuu kuitenkin toisenlaiseksi, pelottavaksi, uhkaavaksi, tuntemattomien tahojen metsästysmaaksi, jossa jokainen vastatkoon itse itsestään.

- Tarinamme löytää päähenkilömme kaupungin virastotalon toimistosta etsimässä tärkeää esinettä, joka ei saa joutua vääriin käsiin. Sampon tieton on tullut, että Aaronin kultti odottaa tätä tärkeää esinettä omiin käsiinsä. Hänen kumppaninsa, Samu ja Felix ovat löytäytyneet mukaan etsintöihin estääkseen tavallisten asukkaiden joutumisen yliluonnollisen vaaran tielle. Lopulta esine löytyy, vanha ja värinsä menettänyt c-kasetti!

- Samalla päähenkilömme huomaavat lähestyvät uhan, yövartija on saapumassa! Nopeasti Samu ja Felix syöksyvät suojaan, Sampon valahtaessa keskelle lattiaa veltoksi. Vartijan tullessa lähemmäksi tutkimaan velttoa miestä, Sampo käännähtää huutaen ja katsoo vartijaa syvälle silmiin, avaten näin maagisen yhteyden tämän sisimpään, ja samalla omaansa. Tätä tilaisuutta käyttäen Samu kolkkaa vartijan ja kolmikko siirtyy Tampereen synkkään yöhön.

- Sampon koti sijaitsee puu-Tammelassa, jossa kolmikko kuuntelee löydettyä c-kasettia. Nauhan sisältö on messuamista kummallisella kielellä. Felix on melko varma, että kesken nauhoituksen messuamistilaan saapuu jotain vierasta ja isoa mutta kaksi muuta eivät tällaista nauhalta kuule. Sampo haluaa viedä nauhan ja sen sisällön tutkittavaksi erään tuttunsa, mystisen Arotuulen luokse.

- Arotuulen koti sijatsee Kissanmaalla, kerrostalossa joak on täynnä elämää arkiaamun sarastaessa. On lasten itkua, kuorsaavaa miestä, räksyttävää koiraa ja aamu-tv:n ääniä. Arotuuli, mystinen vanha mies jostain kaukaa, arpoo hieman kutsuuko hän kolmikon taloonsa mutta näiden vuodettua punaista verta ja Sampon luvattua voimiensa kautta etteivät he ole tulossa sisään pahoin aikein, mies päästää heidät sisälle. Asunto on täynnä kummallista roinaa, suitsukkeen tuoksua ja ikkunat on peitetty erivärisin silkkipaperein, asunto isäntää myöden.


Arotuuli

- Mystikko kuuntelee nauhan muutaman kerran ja kertoo kuullensa messuamisen seassa vaarallisen nimen. Hetken suostuttelun jälkeen Arotuuli kertoo nimen, Diozur, joka kuuluu vaaralliselle demonille. Se, että rituaalin kutsumissanat ovat tällä nauhalla kertoo vain siitä, että joku taho haluaa pystyä kutsumaan demonin tähän maailmaan. Rituaalin piirrokset ovat kuitenkin jossain muualla, tämä on vain puolet vaadittavasta taikuudesta.

- Samassa kuuluu ääni, kuin muurinmurtaja osuisi talon seinään! Maaginen voima pyrkii sisään Arotuulen asuntoon!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped