= 1,300,000

Loki

1. Peli: Veripalvelu 666 vs Jukkiksen örkit : 2-0

Pelattu 30.3.2013.

Koko ottelun kestäneestä Pouring Rain:ista huolimatta paikalla 70,000 khorne-fania ja 80,000 örkkifania (eli örkeille +1 FAME).

Khorne saa valita aloittavansa hyökkääjänä ja laittaa screeniä pystyyn. Ensimmäiset kierrokset lähes pelkästään tuloksettomia blockeja. Khorne pitää palloa keskialueen tuntumassa, mutta ei pääse hyökkäyspäähän läpi. Neljännellä kierroksella pit fighter #4 kuitenkin onnistuu telomaan linjaörkin #12 badly hurttiin. Auenneeseen aukkoon pallo pari ruutua hyökkäyspään puolle ja yritystä oikeasta laidasta läpi.

Örkit puskevat takaisin mutteivät kovin tehokkaasti. Samalla aukeaa paikka ja toinen heraldeista työntää black örkin #5 ulos kentältä. Katsojat vievät örkiltä silmän (MNG) ja khorne työntää parin laitimmaisen ruudun kautta lähes koko tiimiä pitkälle hyökkäyspäähän. Kuudennen aloittavalla parin going for it:in kanssa maali khornelle, tekijänä pit fighter #3.

Örkeillä on jo selkeä alivoima kentällä ja niinpä khorne on tehdä vielä toisen maalin ensimmäisellä puoliajalla. Black orc feilaa aloituslyönnin linjalla ja khorne saa pallon. Kikkailemalla ja pushaamalla khorne saa toisen heraldeista juuri ja juuri maalialueelle. Pallonkantaja-kuoppatappelija heittää onnistuneen quick passin, mutta rerollattu kiinniotto ei sateen vuoksi vain onnistu. Erätauolle siis lukemissa 1-0.

Toisella puoliajalla örkeillä edelleen alivoima. Pallo häkkiin ja keskialueella myllyä pystyyn. Mättöylivoima on kuitenkin (pitkälti örkkien huonojen armour rollien vuoksi) kaaoksella ja heti tasoittavalla kymppivuorolla toinen heraldeista teloo blitzerin #2 Badly Hurttiin. Seuraa muutama vuoro pallonkantajan blitzailua ja mättämistä, ja kolmannentoista vuoron tasoittavalla #4 pit fighter pistää blitzerin #4 Knocked Outiksi. Seuraavalla vuorolla black orc #7 työnnetään katsomoon ja örkeillä jo viiden alivoima kentällä.

Viidennentoista tasoittavalla #3 pit fighter juoksee maalin ja lukemat 2-0 khornelle. Seuraavasta avauksesta khornelle onnekas blitzi. Reitti vapaaksi, örkit screenaten ja pallo pitkälle hyökkäyspäähän. Viimeisellä tasoittavalla khorne yrittää tehdä vielä yhtä maalia, mutta ojennettu pallo ei pysy maalintekijäkandidaatin käsissä (sateesta -1) rerollista huolimatta -> loppulukemiksi 2-0.

2. Peli: Veripalvelu 666 vs Jukan Kirkonpolttajat : 0-1

Nätissä säässä ja tasaisella fanimäärälllä (+0 FAME) pelattu matsi alkoi Norse-hyökkäyksellä. Khorne-tiimi vietti suuren osan ajasta turvallaan, kiitos suosiollisten blocki-noppien, mutta pääasiassa loukkaantumisilta vältyttiin armorin kestäessä. Khorne ei saanut mitään aikaan, mutta onnistui juuri ja juuri estämään maalinteon ensimmäisellä puoliajalla. Erätauolle luvuissa 0-0.

Toisella puoliajalla Khorne sai jo pallon pari ruutua hyökkäysalueellekin. Norse kuitenkin rupesi nyt pudottelemaan Khornea joka toisella blokilla laatikkoon ja pian teki 1-0 maalin. Khorne onnistui vaivoin puolustamaan loppuerän niin, ettei toistakin maalia tullut sisään.

Kummallakaan ei pysyviä vammoja (kiitos apteekkarien).

3. Peli: Veripalvelu 666 vs Aleksin Killimiehet : 0-1

Nätissä säässä tiukkaa turpaanvetoa, jossa moraalinen voitto Khornelle ja pallopelissä voitto Kaaokselle. Aleksin tappioiksi lasketaan kuollut petomies ja kuollut Faija! Khornen tappioiksi 0-1 pelitulos ja pari Miss Next Gamea.

Khornelle rahaa (toistamiseen) 10,000
Pit Fighter #5: Faijan tappo 2 SPP + MVP -> +7 SPP -> Block
Pit Fighter #6: Petomiehen tappo -> + 2 SPP
Pit Fighter #7: MNG
Pit Fighter #10: MNG
Ei muutosta Factoriin eikä team valueen.

Kaaokselle 70,000 rahaa (1 fame + 1 win + 5 roll)
Faijalle kunniamaininta ekan vuoron ekan blockista, joka tiputti #7 Pit fighterin ulos. Lisäksi kunniamaininta KUOLEMISESTA.
Beastman #10: 2 SPP (CAS)
Chaos Warrior #12: 2 SPP (CAS)
Beastman #6: 3 SPP (TD)
Yksi fan factor lisää.

4. Peli: Veripalvelu 666 vs Anssin Kaaos : 1-0

Kaaoksen alivoimaista joukkuetta (tasoituksena +1 reroll) katsomaan hienossa blood bowl-säässä oli tullut 90,000 katsojaa, khornea vain vaivaiset 66,000.

Aloitus Khornelle ja mylly käyntiin. Ensimmäisellä vuorolla yksi kaaoswarriori laidalta ulos ja lisäksi pit fighter #3 laittoi beastmanin #5 pinoon ja badly hurttiin. Vastineeksi tosin samainen pit fighteri ulos laidalta heti kaaoksen vuorolla. Vuoroa myöhemmin vielä beastman #10 runnoi pit fighter #5:n badly hurttiin, mutta apoteekkarilla täyteen lääkkeitä ja reserveihin. Kostoksi beastman #7 laidalta ulos ja KO, mutta heti samalla vuorolla journeyman pit fighter #12 dodgesi itsensä myös KO:hon. Kentällä siis 8 pelaajaa kummallakin joukkueella, vaikka peliä vasta kolme kierrosta takana.

Seuraavaksi muutama vuoro khornen hivuttamista eteenpäin ja muutaman molemminpuolisen failivuoron seurauksena pallo päätyy aivan maalin viereen saakka niin, että kaaoksella ei mahdollisuutta sitä estää. Kutosvuorosta alkaen siis Khornen maali varma ja seuraa mättösirkusta, jonka seurauksena beastman #10 foulaa itsensä ulos ja pit fighterin #4 KO:hon. Kasilla maali ja toiselle puoliajalle lukemissa 1-0 Khornen eduksi.

Toiselle puoliajalle mentäessä Khornella yksi ulkona (KO) ja Kaaoksella kaksi (BH + penalty). Katsomosta lentävä kivi kuitenkin tiputtaa pit fighterin #3 KO:hon, joten erä alkaa pelaajaluvuilla 9 vs 9. Seuraa kolme vuoroa tuloksetonta mättöä ja grindiä keskialueella. Kaaos varoo laitoja, eikä khorne pysty pakottamaan ohituksia. Kaaos pääsee hyvin armoreista läpi mutta vain stunnaa ja vastaavasti khorne ei pääse armoreista läpi lainkaan... ennen neljännen tasoittavaa, jolloin pit fighter #6 pistää beastmanin #11 olkapään palasiksi (MNG, -1 str).

Seuraa kaaoksen tunarointia, ja hyvin hallussa ollut pallo tippuu, kun warriori ahnehtii pushed backeja rerollilla both downeiksi. Khorne kostaa potkimalla kaaosta ja edellisen vuoron turpaanvetosankari pit fighter #6 laittaa myös beastmanin #8 lasarettiin (MNG). Kaaoksella nyt kahden pelaajan alivoima kentällä, mutta pallo takaisin haltuun keskikentän tuntumassa. Mylly jatkuu, kunnes tämäkin pallonkantaja-warriori tunaroi; foulista ulos kentältä ja pallo maan kautta viereisen warriorin käsiin. Seuraa mättövuoroja, joissa kaaos alakynnessä. Khorne sitoo tai tontittaa kaikki maalintekoon kykeneväiset, joten kaaos tyytyy keräämään warriorille #3 yhden pass completionin. Peli siis Khornen eduksi 1-0.

5. Peli: Veripalvelu 666 vs Tuukan Undead : 0-2

Most Valuable Player: Tuukan nopat. Turpaanvetoa ja vastaan pyristellyttä Khorne-pelaajaa. Ihan mielenkiintoinen peli, mutta kyllä siinä puna-asuista Khornea vietiin kuin pässiä narussa teuraalle...

Toukolle 60,000 goldia
Pit fighter #4: +2 SPP (CAS)
Pit fighter #11: +7 SPP (MVP, CAS: Zombie #9 broken neck eli MNG ja -1AG) -> BLOCK

Tuukalle ?70,000? goldia ja +1 fan factor
Wight #4: +2 SPP (CAS: tappoi pit fighterin #6 eli sen tärkeimmän, guardillisen)
Spongebob: +3 SPP (TD)
Mummy #1: +2 SPP (CAS)
Ghoul #6: +3 SPP (TD)
Lisäksi kuollut pit fighter liittyi zombiena voittajien puolelle.

5. Peli: Veripalvelu 666 vs Micken tontut : 2-1

Nätti sää ja 60,000 katsojaa per joukkue. Fame tasan, mutta petty cashilla tontuille reroll (1270 vs 1140). Kolikonheitossa voitto Micken haltijoille, joten Khorne puolustamaan. Tontuilla yksi journeyman edellisen ottelun vammojen vuoksi.

Potkusta sää vaihtuu nätistä nätiksi, ja pallo haltijoille turvaan. Paikanhakua ja yksi pass completion (elf lineman #4). Khorne puolustamaan ja mättämään tuloksetta. Tonttujen mättöpuoli on paremmin hallussa, minkä seurauksena pit fighter #10 lasarettiin (Badly Hurt, tekijänä elf lineman #6). Toisen vuoron nimiin vielä tontuille vahva läpimurto, koska Khorne on mokaillut puolustukseen pienen aukon. Puolustus kuitenkin painostaa elffit tekemään maalin heti kolmosella.

Lukemat siis 1-0 elffeille, ja kickoffissa vedetään tuomaria turpaan. Ilmaiset lahjukset molemmille tiimeille ja pallo Khornen haltuun. Seuraa vuoron verran asemointia, jonka jälkeen VIHKO ON AUKI JA TONTTU #10 ON KUOLLUT! (Tekijänä #1 Khorne Herald). Vuoroa myöhemmin toinen heraldi (#2) pieksee elffien blitzerin #1 lasarettiin (Badly Hurt) ja pit fighter #5 lyö tainnoksiin tontun #9 (KO). Kostoksi elffit kyllä puskevat kammottavan huonosti sijoitetun pallonkantaja-pit fighterin yleisöön ja tainnoksiin (KO, #8). Pallo kimpoaa haltijoille, ja seuraa vihainen vastahyökkäys. Khornen onnistuu vaivoin kaivaa pallo tasoittavalla seiskavuorolla haltuun. Herald #1 heittää pallon onnistuneesti (Pass Completion) ja pallo saadaan juostua takasin hyökkäyspäähän ja täysin suojaan elffeiltä. Viimeisellä vuorolla pit fighter #7 tekee maalin.

Toiselle puoliajalla lukemissa 1-1. Khornen aloitus ja kentällä 11 punapukuista murhaajaa vs 8 haltiaa. Khornella 1-0 johto tapoissa! Tästä innostuneena yleisö päättää heittää vielä yhden haltian stunniin kivellä, ja erä alkaa. Khornella mättökerho pystyyn ja pallo haltuun. Vuoroa myöhemmin tontulta #5 jalka poikki (MNG ja -1 move, tekijänä pit fighter #3). Häkki hivuttautuu eteenpäin maalintekoasemia kohti ja ihan yleisön viihtymisen vuoksi tuupataan elffien catcheri #12 aitioon. Yleisö pitää huolen, ettei tontulla ole kentälle pelissä enää asiaa (Badly Hurt).

Kutosvuoron aluksi kenttä on jo tukevasti khornen hallussa ja pelaajatilanne kentällä nyt 11 vs 6. Koska BLOOD FOR THE BLOOD GOD, pit fighter #4 läiskii line-elffin #8 pinoon ja badly hurttiin. Lisäksi yleisölle annetaan vielä line-elf #7 (KO?). Elffien mättövastahyökkäykset ovat jo aika heikoissa kantimissa, joten yrittämisestä palkitaan sillä, että puolustava pit fighter #9 pistää yhden elffin vielä tainnoksiin (#6). Kasin aloittavalla khornelle maali ja tilanne 2-1 khornen eduksi. Kick offissa yleisö fanittaa ansaitusti Khornea ja elffeillä vuoro aikaa mättää takaisin. Tuloksena yksi KO ja loppulukemat 2-1.