Kategoriassa Meberron v5 -pelikerrat

Ensimmäinen pelikerta

Ryhmä palkkionmetsästäjiä oli pistetty tehtävälle tyhjentämään kauppias Ralenin vastikään ostama varasto. Kuuleman mukaan siellä oli ärsyttäviä lentoliskoja, jotka saattavat majoittaa hylättyjä rakennuksia Sharnissa. Näin oli käynytkin, ja palkkionmetsästäjäryhmä putsasi sitemmin paikan liskoista. Paikalta löytyi yksi pahoin syöpynyt haltian ruumis. Ruumiilla oli Mark of Shadow, joita tavataan parin vakoilija-housen jäseniltä. Juuri muuta ei tiedetä, ja ruumis jonkattiin reunan yli pohjalle muutenkin.

Palattuamme hakemaan palkkiota Ralenilta tapasimme toisen tuttavuuden, Hinen. Ei aikaakaan kun ryhmä jotain rettelöitsijöitä ilmaantui ja vaati saada Hine mukaansa. Nerokkaasti Gohnus teki Hinestä työnantajan ja täten oli palkkiometsästäjien suojeluksessa. Taistelun jälkeen lähdettiinkin nopeasti pakomatkalle, sillä lisää näitä rettelöitsijöitä oli tulossa.

Kaduilla monien yritysten jälkeen pakomatka epäonnistui toisen tavernan juoppojen väärinymmärrettyä Relicin harhautuksen. Palkkiometsästäjäryhmä pieksi kaikki tajuttomiksi ja vetäytyi turvaan Hinen kanssa. Hine kertoi haluavansa Mistmarchiin, ja maksavansa matkasta mikäli ryhmä hänet sinne saattaisi. Tietäen, että tästä voisi kertyä hyvän tienestin ketju, ryhmä suostui. Matka taittui mukavasti ensin junalla Ei-Minnekään ja sieltä jalkapatikalla Mistmarchiin.

Ongelmia kuitenkin tuli matkalla. Puskista yllätti hiisijoukkio ryöstöaikeissa. Yllättävä isku oli koitua vaaralliseksi, mutta kokeneet taistelijat ratkoivat tiensä läpi ja nitistivät viimeisetkin pakoon pyrkivät hiidet.

Mistmarchissa oli jo ilta kun ryhmä sinne saapui. Saivat tietää, että kylää riivaavat lukuisat hiisiryöstelijät. Tätä miettiessä paikan majatalossa paikalle ilmestyi eräs haltiataiteilija, Telan. Telan kovasti halusi ryhmän vievän jonkun kirjeen tuota pikaa Wroatiin, mutta Gohnus nopeasti äkkäsi tämän vain yritykseksi päästä seikkailijoista eroon.

Seuraavana päivänä seikkailijat suunnittelivat lähtevänsä Hine mukana läheiselle kaivokselle, pitäen samalla valmiustilan yllä mahdollisten hiisihyökkäysten varalta.

Visa

  • 100 gp pearl
  • 80 gp silver necklace
  • +1 vicious longbow -> Nellys
  • 200 gp
  • 40 gp + 100 sp

=>

  • 420 gp + 100 sp

Kampetta ja muuta kivaa

3 x potion of healing.

Marko täyttää!

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped