Jadevaltias

This website uses trademarks and/or copyrights owned by Paizo Publishing, LLC, which are used under Paizo's Community Use Policy. We are expressly prohibited from charging you to use or access this content. This website is not published, endorsed, or specifically approved by Paizo Publishing. For more information about Paizo's Community Use Policy, please visit paizo.com/communityuse. For more information about Paizo Publishing and Paizo products, please visit paizo.com.

Jadevaltias on roolipelikampanja, joka käyttää sääntöjärjestelmänään Paizo Publishingin Pathfinder RPG:tä ja sijoittuu Golarionin maailmaan. Kampanja perustuu kuusiosaiseen Jade Regent Adventure Pathiin, joka vie hahmot ensimmäiseltä tasolta aina tasolle 15 asti. Pelaajia pyydetään olemaan lukematta sen seikkailuita. Jade Regent Player's Guideen tutustuminen on sitä vastoin vallan mainio idea. Kampanjaa pyritään pelaamaan noin kahdesti kuussa Käärmeen kallon jälkeen ja sekin pyritään pelaamaan katkeraan loppuun asti. Pelinjohtaja on NiTessine, screenin kuvapuolta katselevat Gastogh, Korgull, Muser, Veltzeh ja Zathow.

Tiedotuksia

Helmikuu, my ass. Syksyllä 2012 varmaan. Also, vitososan nimi, Tide of Honor, kääntyy sit "Kunnian vuoksi". Paitsi että vaadin tunnustusta tästä oivalluksesta, haluan merkata sen tänne muistiin että se ei unohdu kun skenuun itteensä päästään käsiksi kuitenkin vasta joskus 2013. -NiTessine
Projekti jäissä. Ehkä joskus, mutta pelinjohtaja alkaa olla korkean tason Pathfinder RPG:hen siinä määrin kypsä, että peluuttaa Käärmeen kalloa seuraavan kampanjan jollain ihan muulla systeemillä.

Seikkailut

Tyrskyvallin salaisuus

Hiidet tulloo!

Kampanjan maailma

Hiekkasärkän kylä on elänyt hiljaiseloa jo kolmisen vuotta viimeisten kahinoiden jälkeen. Lohikäärmeiden ja jättiläisten iskemät arvet ovat parantuneet, surupuvut on pakattu takaisin kirstun pohjalle ja elämä on palannut kutakuinkin normaaleihin uomiinsa. Hiidet tekevät vieläkin tihutöitään, mutta Shalelu Andosana, sheriffi Belor ja jatkuva syöttö uusia toiveikkaita sankareita pitävät ne joten kuten aisoissa. Toistaiseksi. Suolasuon syvyyksissä kuitenkin piilee salaisuus vuosikymmenten takaa. Tämän salaisuuden vuoksi on vuodatettu viattomien verta ja ellei kylästä löydy uutta sankarien sukupolvea täyttämään Hiekkasärkän ritareiden saappaita, vuotaa se vastakin.

Edessä on matka kauas sankarten kotikonnuilta, linnormkuninkaiden maille ja niiden taakse, yli maailman katon, tarunhohtoiseen Tian Xiaan ja Minkain keisarikuntaan.

Kampanjan tyyli

Kampanjan tyyliä voisi kuvailla parhaiten ehkä tarinapainotteiseksi. Tässä kampanjassa on hyvä tarina ja pelinjohtaja haluaa kertoa sen, mutta tämä vaatii pelaajien yhteistyötä, koska rautatiet eivät ole levinneet Alkenstarin ulkopuolelle. Tämä toimii parhaiten, jos pelaajat ja pelinjohtaja kohtaavat toisensa puolivälissä. Kampanja ei ole täysin hahmovetoinen, kun tarina kuitenkin on kirjoissa, mutta se varmasti toimii paremmin ja kaikilla on hauskempaa jos hahmoilla on oikeasti joku motivaatio mennä sinne ja tehdä näitä juttuja. Ideaalinen pelihahmo on sidoksissa sekä maailmaan että juoneen. Hän tulee tietystä paikasta ja hänellä on syyt tehdä, mitä hän ikinä tekeekin, oli se sitten orjien vapauttaminen tai gnollien kansanmurha.

Tämä ei ole ihan yhtä popcornipeliä kuin Pathfinder Society kun on juonikin ja hahmoilla selkeämmät motivaatiot, joten pidetään irtovitsit vähemmällä pelin sillai varsinaisesti alettua, mutta semmonen "nyt pitää eläytyä 100% ja vetää paras sessio ikinä" -mentaliteetti ei ehkä ole paras vaihtoehto. Tämä kuitenkin on D&D eikä Royal Shakespeare Company.

Hahmoilla on alusta asti sidoksia Hiekkasärkän kylään sekä erityisesti yhteen neljästä sivuhahmosta, jotka ovat kampanjan keskiössä. Lukekaa se Player's Guide to Jade Regent ja luokaa hahmonne sen mukaan.

Hiltuset

NiTessine: 0
Gastogh: 0
Korgull: 0
Muser: 0
Veltzeh: 0
Zathow: 0

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped