Mekanismin wiki

Meranus / Eldar

Eldarit

Imperial recordWD 01/008
Cross file toNonhuman xenology NX/37
 Morgen's Reach incident MR/263
 Alien cunture AC/02
 
Planetary refEarth A3 Sol System
 
Input refInquisition Investigation Team
 35/107 HD483
 
Input dated9217988.M2
 
Document level12th Gray Seal of the Administratum
 confidential information in italics
 (public version of confidential information in braces)

Jo kauan ennen Imperiumin syntyä, ehkä ennen ihmiskunnan syntyä, Eldarit muodostivat suuren, useiden systeemien kokoisen sivilisaation. He täyttivät aurinkojen välisen tyhjyyden hiljaisuudessa lipuvilla kaupungeilla ja koristeellisilla palatsimaailmoillaan vaihtaen tietoa ja käyden kauppaa. Eldarit valloittivat uusia maailmoja, kukoistivat tiedossa ja tutkivat monia salaisuuksia.

[...]

Yksi suurimmista haasteista oli Syöveri: sfääri, jonka syvimpiin saloihin eivät edes Muinaiset olleet syventyneet. Moniksi pitkiksi vuosituhansiksi Eldarit paneutuivat tutkimaan tätä Salaisuuksien porttia, ja lopulta he onnistuivat luomaan ensimmäiset syöverimoottorit, jotka ovat Hyvä.

Tässä vaiheessa Eldarit olivat käyneet lähes jokaisessa tunnetun Galaksin kolkassa. Heidän sivilisaationsa ulottui kattamaan koko läntisen galaktisen sektorin, ja Eldarit olivat haastamaton voima yli sadantuhannen valovuoden säteellä.

Näihin aikoihin Eldarien keskuuteen alkoi syntyä psyykkereitä. Vapaina ja vailla ohjausta, nämä yksilöt kulkivat eri polkuja kuin muu osa kansasta. He ammensivat harhaisilla, erehtyväisillä mielillään kaiken tiedon itseensä ja tunkeutuivat Syöverin pyörteisiin. He luulivat saavansa suurta ymmärrystä Syöverin tutkimuksessa, mutta näiden mutanttien ylemmyydentunto ja varaukseton epäjumalien palvonta teki heistä kieroutuneita, Syöverin pervertoimia kerettiläisiä. He pettivät muut Eldarit syösten kerran niin suuren sivilisaation hirveään painajaismaiseen sisällissotaan, joka tuhosi maailmoja ja rampautti Eldarit pysyvästi. Vain muutamat palatsimaailmat avaruuden syövereissä pelastuivat äärimmäisiä keinoja käyttäen rappiolta, joka levisi kautta sivilisaation kuin kiirastuli syntisten pesässä. (Tunnetko psyykkerin tai epäiletkö jotakuta psyykkeriksi? Ilmoita siitä lähimmälle viranomaiselle!)

Eldareiden kotiplaneetta sijaitsee Kielletyillä Sektoreilla, eivätkä Eldarit ole tiettävästi astuneet sinne tuhansiin vuosiin. Tiedämme kuitenkin, että he ovat jatkuvassa sotatilassa Pahuuden voimien (vihollistemme) kanssa, ja tässä suhteessa heihin voidaan kohtuudella luottaa. Eldarit halveksuvat ihmiskuntaa siinä määrin, että ovat valmiita käyttämään meitä hyväksi omiin tarkoitusperiinsä. Vain Kuolemattoman Keisarin mittaamaton viisaus on pitänyt meidät voitolla näistä juonittelevista epäihmisistä. Eläköön Keisari!!

inimicus inimici mei amicus meus est
Ja Eldarin ystävyys on kaksiteräinen miekka


Kursivoitu teksti: turvallisuusluokituksesi tuottaa tämän informaation; (mahdollisesti eroava julkinen versio sulkeissa)

Page last modified on 2009-09-06 08:41

Mekanismin wiki is powered by pmwiki engine running with lt960.