Mekanismin wiki

Meranus / Melissa

Melissa Silander
Säteilytutkija, vapaustaistelija

Melissan lapsuus oli kurja, eikä hän sitä paljon muistele. Ottovanhemmat kouluttivat hänet nyrkillä ja karkilla. Vaikka Melissa oli fiksu, hän ajautui jatkuvasti ongelmiin auktoriteettien kanssa. Lopulta hän karkasi koulusta ja vietti pari vuotta kiertolaisen hippielämää. Ilman televisiota ja jatkuvaa Keisarillista uutis- ja viihdetulvaa Melissa alkoi ajatella hyvin itsenäisesti.

Melissa tapasi Arthurin, hyvässä asemassa olevan nörtin, jonka kautta keplotteli Keisarilliseen akatemiaan. Erinomaisen fysiikkansa ansiosta Melissa kiinnitettiin Orfeukselle kiertoratatutkimukseen, jossa testattiin käytännössä armeijalle tulevaa erikoisvarustusta. Melissa koulutettiin säteilytutkijaksi, ja hän toimi kuuluisan Victor Welandin assistenttina. Pesti kesti pari vuotta. Sitten örkit hyökkäsivät.

Koska systeemissä ei ollut tähtialuksia, aseman henkilökunta evakuoitiin planeetan pinnalle, jossa kaikki saivat rynnäkkökiväärin käteensä. Vailla taistelukoulutusta tutkijahenkilökunnan tappiot olivat järkyttävät: Melissan käsityksen mukaan vain hän itse selvisi ensikosketuksesta. Melissa ja joukko Keisarillisen Kaartin erikoisjoukkojen sotilaita vietti pari kuukautta eristyksissä örkkilinjojen takana. Melissasta kouliintui selviytyjä ja tarkka-ampuja. Kun CCCLXI Tähtilegioona laskeutui örkkien selustaan, Melissan porukka toimi sen tiedustelijaosastona taistelujen loppuun saakka.

Melissa ehti käydä jo Tähtilegioonan leikkauspöydällä ennen kuin hänen säteilyeksperttitaustansa huomattiin. Säteilyekspertit ovat kalliita, legioonalaiseksi kelpaavia kehoja löytyy helpommin. Vapaakauppiaiden Liigalla oli tarvetta säteilyekspertille. Liigan rahojen avulla Melissa pääsi pois tuhotulta Orfeukselta. Liiga keräsi ja korjasi taistelussa rampautuneita avaruuslaivoja, ja Melissa oli osa tiimiä, joka testasi korjattavien laivojen suojauksia.

Kinkkisen Cestuksen moottorisuuttimia ei millään saatu kuntoon ennen kuin laiva määrättiin tehtävälle E0N-systeemiin. Koska tehtävälle tarvittiin myös säteilymittauslaitteiston käyttäjää, Melissa sai pestin sekä miehistön jäsenenä että tutkijana. Tällä tehtävällä nyt ollaan: kiertoradalla korjataan Cestuksen moottorisuuttimia, Meranuksen pinnalla tehdään rutiinimittauksia. Melissalla ja Meranuksen paikallisväestöllä on paljon samanlaisia kokemuksia örkeistä, joten puheenaiheita löytyy.

Page last modified on 2009-09-04 09:35

Mekanismin wiki is powered by pmwiki engine running with lt960.