Vampir: Miami - Andrew, osa 19

Eddie Firetribe

Vajosin nahkatuoliini Night's Dancessa ja kuuntelin Kenin ja Abigailin kinastelua, jälleen kerran. Välillä mietin, onko tämä kaikki kärsimys sen arvoista. Kenin klubi on mielestäni hieman mauton, sanoisin rahvaanomainen. Olin juuri aikeissa toivottaa hyvää illanjatkoa ja siirtyä kaupunkiasunnolleni pohtimaan erästä metsästysalue kiistaa. Mieleni tekisi ratkaista asia Invictuksen puolelle, mutta asemani ei ole vielä tarpeeksi vankka. Todennäköisesti tyydyn Salomonin tuomioon ja pistän alueen kahtia. Mietin myös Ius Cogen tyylistä ratkaisua, jolla voisin perustella lyhyenkin käytännön takaavan valtaoikeudet meidän eduksemme. Lähtö aikeeni keskeytti revolverin laukaus. Välittämättä omasta turvallisuudestani kurkistin kaiteen yli, ja näin Kenin syöksyvän kohti hyvin tyylitöntä ja resuista kaltaista, joka heilutteli pistooliaan ja pieksi ihmisiä tanssilattialla. Jäin miettimään toimintavaihtoehtoja hetkeksi aikaa, ja päätin rauhallisesti siirtyä alakertaan katselemaan kuinka Ken hoitaa ongelmatilanteen. Kriisi oli loppumaan päin, kun kävelin portaat alas. Resuinen ja likainen Kaltainen makasi lattialla laajeneva verilammikko vierellään. Käskin turvamiehiä tyhjentämään klubia ja kantamaan tämän vulgaarin Kaltaisen Kenin toimistoon. Jäin odottamaan poliisia ja hoitamaan naamioitumisen perinnettä, joka oli tänä iltana revitty rikki useammasta reunasta.

Hieman myöhemmin kaiken paniikin ja poliisin voitelemisen jälkeen keskustelimme toimistolla Kenin ja Abigailin kanssa. Abigail halusi taas tuoda New Age - näkemyksiään esille ja kertoi, että tämä kaltainen nimeltään Mark Schultz olisi messunnut riittejä jostakin seitsemästä. Olen huomannut, että Abigailiin kannattaa suhtautua kuin vaikeaan lapseen, joten nyökkäilin hänen suuntaansa kuuntelematta pahemmin. Todennäköisin ratkaisu oli, että Ken on saanut ensimmäiset todelliset vihollisensa esiin. Valitettavasti kaupungin uusi sheriffi Donovan oli saapumassa pian, ja Judexin ominaisuudessa olin hieman huolissani. Naamioitumisen perinnettä oli rikottu, ja en ollut itse huolehtinut asioista aivan oppikirjan mukaan. Päätimme olla mainitsematta messuamisesta. Ilmoitimme vain, että Shultz oli mielenvikainen, ja Ken puolusti omaisuuttaan ja henkeään.

Päätimme ajaa Shultzin ystävän Beckinsalen luokse, ja hieman keskustella hänen kanssaan. Beckinsale ei avannut oveaan. Estin Keniä murtautumasta sisään, sillä olimme jo riittävästi ongelmissa ilman lisärikkomuksia. Samassa Donovan soitti minulle ja jouduin kertomaan sijaintimme. Donovanin musta pakettiauto kaarsi pihatielle. Donovan katseli meitä epäluuloisen oloisesti ja lähetti apulaisensa murtautumaan Beckinsalen asuntoon. Apulainen asetti kätensä ovenkahvalle ja samassa räjähdys pyyhki aaltona ylitsemme, ja talo leimahti tuliseksi pätsiksi. Kauhistuneina uusista käänteistä kerroimme Donovanille Abigailin New Age - tutkimuksista ja mahdollisista epäilyksistämme. Yllätyksekseni Donovan kertoi seitsemän olevan oikea Kaltaisten kultti. Murhamiehiä ja kaaoksen airuita, muutenkin kuulostivat hyvin epäsosiaalisilta. Yllätyksekseni Donovan nimitti meidät varasheriffeiksi. Käänne oli mitä suotuisin, sillä uskon tämän seitsemän olevan pelkästään salajuoni Kenin valta-aseman horjuttamiseksi. Kenin valta-aseman horjuttaminen voisi vaikuttaa omaan asemaani epäsuotuisasti ja se olisi mitä epäsuotavinta. Olen lähes varma, että Kartialisten roskasakki yrittää jotakin. Varasheriffin titteli lisää valtaoikeuksiamme ja voimme toivottavasti hankkiutua tästä ongelmasta nopeasti eroon.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped