Sisältää spoilereita AP:sta ja Charivarin päänsisäisistä mietteistä

Päivä 25. Calistril vuonna 4712 AR.

Päivä oli varsin pitkä ja juoksentelimme ympärikaupunkia Vancaskerkinin perässä. Huhut veivät meidät ensin Saasta-Fremun puheille, hän oli aikoinaan majoittanut Tornityttöjä. Hän ehkä tietäisi Vancaskerkinistä jotain, mahdollisesti ehkä jostain joka tietäisi Vancaskerkinistä jotain. Päätimme viedä hänelle uuden lapion vastalahjaksi tiedosta, mutta se ei ollut tarpeeksi. Maria sai kuitenkin Fremun suun rasvattua kaunopuheilla, ongen koukulla ja siimalla.

Saasta Fremu kertoi meille, että Natalia Vancaskerkin on piilossa yhdessä huonokuntoisessa kaksikerroksissa rakennuksessa Sillan alla. Fremu kertoi myös, että Tornitytöt etsivät Natalieta. Huono kuntoiselle talolle päästyämme muutama Sczarnien palkollinen hyökkäsi kimppuumme. He eivät voineet meille mitään, mutta taistelun tuoksinassa otin iskun toisen palkollisen aamutähdestä. Maria velvoitti etten saisi mennä etulinjaan enää, tai hän ei parantaisia minua. Melkoinen ultimatum, mutta pakkohan minun oli hyväksyä tämä, sillä aamutähti teki varsin kipeää.

Taloon sisälle pääsy olikin helpompaa kuin sen löytäminen, mutta talo oli todella huonossa kunnossa ja ensimmäiset askeleet ovesta sisälle veivät Zakin enemmänkin viemäriin kuin taloon, kun tän tippui lankulta. Viemäriä ja taloa puolusti muutama hiisi, mutta nämä ilkikuriset henget aiheuttivat enemmän harmia kuin oikeaa vahinkoa eivätkä he voineet meidän kokeneelle joukollemme mitään. Natalia Vancaskerkin löytyi vihdoin ja hänestä näki heti päälle päin, että nyt ei ollut kaikki kotona. Tämä pikkurikollinen nyt uhmasi valloittaa koko kaupungin ja sen jälkeen Varisian. Tyttö parka lyönyt päänsä pahemman kerran, tai... löytänyt jotain itseään suurenpaa. Taistelun tuoksinnassa Maria pyysi minua uudestaan etulinjaan, kun taistelu näytti menevänkin tiukalle. Noh, pääsinpä näyttämään hänelle, mistä tämä etelänpoika on kotoisin. Halusin Natalian elossa vietäväksi Heidmarchille ja pitkän taistelun päätteeksi saimmekin hänet kolkattua. Löysin Natalialta erikoisen palasen ja kun tutkin siitä magiaa niin minut mieleni vapautui. Näin vihdoin mitä minä oikeasti voisin olla, ei mitä minun kuuluisi olla - JOHTAJA.

Poistuttuamme talosta Tornityttö nimeltä Terisha Skiloni halusi saada Natalian ja kaiken mitä Natalia oli heiltä varastanut. Tiesin saman tien, että hän haluaisi tämän, mikä oikeasti kuuluu minulle. Muut tiimistäni epäröivät hetken, mutta minä laitoin hanakasti vastaan ja Terisha ei ymmärtänyt selvää järkeä, joten hän hyökkäsi meidän päällemme. Taistelun tiimellyksessä sain vakavan iskun selkääni ja menetin tajuntani.

Heräsin temppelissä, jossa huomasin ystävieni olevan ympärilläni. Marian selkäesti määräilemässä Zakia ja Tharagia. Eihän tämä nyt käy päinsä, minä olen johtaja! Aloitinkin oikeamielisen sanaharkan Marian kanssa johtajuudesta ja tuosta maagisesta esineestä, joka oikeutetusti kuului minulle! Kesken sanaharkan menetin kuitenkin tajuntani uudestaan.
Heräsin tajuttomuudestani kolmannen kerran tämän päivän aikana, tällä kertaa hieman selväjärkisenpänä kuin aikaisemmin. Jokin oli tuonut minun ylpeyteni pintaan ja se ohjaili toimintaani. Nyt normaaliksi palautuneena tajusin sen johtuvan tuosta palasesta. Sheila Heidmarch kertoi tämän olevan ihme. Yksi seitsemäs osa Sihedronia oli löytynyt! Tämä Ylpeyden kappale on tehty horacalcumista, yhdestä taivasmetallista. Sihedronin alkuperäinen tekiä Xin oli luonut sen puolustaakseen itseään riimuvaltiaita vastaan. Riimuvaltiaat kuitenkin tekivät ensimmäistä ja viimeistä kertaa yhteistyötä tuhotakseen tämän Sihedronin ja ripottelivat sen kappaleet ympäri Golarionia.

Sheila Heidmarch kertoi meille myös, että Sihedronin palaset löytävät itseitsensä, kun nykyiseen kappaleeseen vain keskittyy tarpeeksi. Päätin kokeille tätä ja tunsin suuren Ahneuden tulevan Korpin pilarista. Kyseinen pilari on lisäksi vielä nykyinen Tornityttöjen päämaja. Natalia pyysi meitä hoitelemaan Tornityttöjen nykyisen johtajan puolirotta Ayala Javenskin. Ayala on kuulemma laittanut Natalian päästä sivoisen summan palkkioksi. Suostuimme asiaan ja saimmekin Natalialta karun piirroksen heidän päämajastaan.

Päivä 26. Calistril vuonna 4712 AR.

Päätin näyttää Marialle, että kyllä minäkin selviäisin etulinjassa, jonka takia pyysin, että Zak hieman opettaisi minua aseenkäytössä ja liikkumisessa taistelukentällä. Ja opin muutaman omankin tempun, jota Zak ei näyttävänyt vielä osaavan itsekkään.\\

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped