Kuningas Zuuga valtaistuimellaan

Päivä 1. Pharast vuonna 4712 AR.

Pidimme eilen harjoituspäivän jokainen yksinään. Meidän varmaan kannattaisi jossain vaiheessa ajatella jotain tiimiharjoituksiakin, jotta yksikkömme toimisi kuin rasvattu.

Tänään kuitenkin lähdimme tutkimaan polttavan oven takaisia salaisuuksia. Oven takaa löysimme pikkuruisia (engl. Mite) ja hämähäkkejä. Yritimme kaikkemme, ettemme tappaisia näitä olentoja suoraan, mutta heidän nahkansa ei ollut tarpeeksi kestävää meidän hyökkäyksillemme, jolloin vahingossa tapoimme heistä suurimman osan. He yrittivät tämän jälkeen tappaa meidät varsin koordinoiduilla liikkeillä, mutta sekään ei ollut tarpeeksi, vaikka saivatkin aikaan yllättävän paljon naarmuja meissä.

Löysimme myös heidän johtajansa 'Kuningas Zuugan'. Zuuga pyysi meitä etsimään hänen ratsunsa 'Kilkekoiven', jolla oli hänen yö-kruununsa. Olisi kuulemma hyvin epäedullista kuninkaalle nukkua ilman kruunua tai päiväkruunun kanssa. Suostuimme, koska Zuuga näytti varsin mitättömältä ja noh, olisi etu, jos saisimme häneltä jotain tietoa. Hän lupasi palkaksi päänsäkokoisen timantin, ja toki sekin houkutteli. Kilkekoipi on kuulemma suuri peto, jolla on monta jalkaa, eli jonkinlainen hämähäkki olisi kyseessä tai tuhatjalkainen.

Laskeuduttamme alemmalle tasolle löysimme erinäisiä hämähäkkejä ja muita vähäisempiä otuksia, jotka voitimme helposti. Kilkekoipi aiheutti hieman jänniä paikkoja, kun hän päätti ottaa Mariasta kiinni ja lähteä vetämään häntä kohti kattoa. Katto oli myöskin tarpeeksi korkealla, etten voinut käyttää taikuutta pelastaakseni Mariaa, vaan yritimmekkin osua Marian ohi tähän hirvitykseen. Tharag onnistui kuitenkin ampumaan kuolettavan laukauksen ja pääsimmekin näkemään kuinka Maria putosi Kilkekoiven kanssa maahan. Kerroin Marialle, että hänen ei kannattaisi mennä ehkä kuitenkaan ensimmäisenä, kun sattuu olemaan tiimimme lääkäri. Maria ei kuitenkaan ollut moksiskaan tästä ja jatkoi ensimmäisenä vaan.
Laskeuduttamme vielä alemmas, omien laskujeni mukaan toisen kellarikerrokseen, meidät ylläti Hornatoukka, mutta sekään ei aiheuttanut meille suurenpia ongelmia. Hän kiersi Raivon riimuvaltias Alaznistin patsasta. Patsaalta löysimme maagisen kylmärautaisen Ranseurin. Patsas itsessään oli myös maaginen ja sain pääteltyä patsaasta sen verran, että sitä voi käyttää puolustusmekanismina sekä sen, että sillä voi ottaa yhteyttä tai tarkkailla jotain. Pitääkin perehtyä patsaaseen tarkemmin huomenna, kun tulemme takaisin. Päätimme kuitenkin olla menemättä syvemmälle tällä tasolla ja palauttaa yö-kruunun Zuugalle.


Kuningas Zuuga ragee

Nähdessämme kuningas Zuugan hän raivostui ja hyökkäsikin suoraan meidän päällemme. Muutama nopea lyönti ja Zuuga olikin jo kuolleena maassa. Tiedä mikä hänet raivostutti. Tuskin saamme koskaan selvää.

Matkasimme takaisin Heidmarcin kartanolle, tällä kertaa hieman hiljaisemmin kuin viime kerralla. Sheila ilmoittikin meille, että meidän kannattaisi ehkä pitää hieman matalanpaa profiilia tehtävällämme, mutta kertoi, että lain kanssa on hyvä olla hyvissä väleissä ja olimme ehkä jonkin verran voittaneet pisteitä heidän silmissään.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped