Päivä 3.-4. Pharast vuonna 4712 AR.

Päivä ei ala hyvin. Huomaamme, että Zakia on saanut jonkinlaisen paholaisten hytinä. Maria osaa kuitenkin hoitaa tätä ja se ei pidä Zakia vuoteen omana kuitenkaan vaan voimme jatkaa Korpin tornin tutkimista. Huomaamme hyvin nopeasti, että Tharagilla on myös jonkinlainen sairaus, mutta Maria löytää siihen parannuksen hyvin nopeasti, jolloin se ei aiheuta meille myöskään ongelmia.

Päätimme kokeilla kellopeli avustajan käynnistämistä ja se näyttääkin olevan varsin toimiva kapistus ja seuraileekin nyt Mariaa innokkaana. Päivän toinen taistelu on kuitenkin liikaa kellopelille ja vastustajat saavat sen tuhottua. Päätämme yrittää, josko Magnimarista löytyisi joku, joka osaisi korjata tälläisiä otuksia niin voisimme saada sen takaisin kuntoon.

Käymme tarkistamassa Liza Jane -laivan. Laiva näyttää törmännen korpin kylkeen ja uponneen tästä syystä. Löydämme laivasta erittäin kauniin ja kiiltävän pistomiekan, maagisen bucklerin ja riipuksen, jossa on nimikirjaimet L.B.

Päätimme myöskin, että täkäläinen generaattori olisi saatava pois päältä. Magnimar ei kaipaa reikää helvetin tasoille - ainakaan vielä. Generaattorin keskeltä löydämme Lemun piirtelemässä jotain koukeroita seinille. Ihan kuin Lemu kirjoittaisi jotain nimeä, toistaen sitä uudestaan ja uudestaan. Tunnistan nimen joksikin helvetin luutnanteista, mutta en ole kuullut hänestä sen enempää. Päätimme ottaa Lemun kiinni tasolla olevaan maagiseen ympyrään. Lemu näytti varsin nopeasti saaneen jotain ylimääräisiä voimia, saattaa olla tämän generaattorin syytä. Enemmän vain syitä meille poistaa se toiminnasta. Poistamme generaattorin seiniltä muutamat laatat ja saimmekin reijän helvettiin katomaan.

Syvemmälle mentäessä kuulemme Necrilin kielistä laulantaa, se kuitenkin loppuu nopeasti, kun lähestymme ääntä. Suureen huoneeseen astuessamme löydämme sen seinältä kauniin piirroksen Magnimarin siluetista. Pian eteemme nouseekin vedestä taiteilija itse, joka näyttää olevan Lasedoni, mutta tämä vetinen kaamio onkin Liza Jane -laivan edes mennyt toisen mahdollisuuden saanut kapteeni - Lockerbie Brast. Brast kertoo meille Heistä. Maria ei tykkää, että leikimme pronominipeliä, mutta minkäs teet, kun Brast ei tiedä ketä he ovat. Brast osaa kuitenkin kertoa, että he ovat pieniä, sinisiä kaksijalkaisia kinastelevia otuksia, jotka puhuvat omituista kieltä ja siirtävät ihmisiä kaupungista torniin ja takaisin kaupunkiin.

Brast myös toivoo, että etsisimme hänen vaimonsa ja kertoisimme hänelle, että hänen miehensä on kuollut. Etsimme Liza Janea, mutta ensimmäisen päivän aikana emme löydä häntä. Toisena päivänä löydämme hänet vihdoin pesulasta töistä. Annamme hänelle riipuksen ja toivomme, että hänen odotuksensa on nyt päättynyt. Brast kertoo meille tästä tasosta ja suostuu auttamaan meitä, jos tarvitsemme lisää apua. Ja vaikka suurempi määrä porukkaa on toki avuliasta, en silti haluaisi tehdä lähempää tuttavuutta tämän Kaamion kanssa.

Löydämme Brastin avulla hyvän paikan, josta voimme tarkastella niiden toimia ja tunnistamme ne derroiksi. Päätämme hyökätä derrojen kimppuun ja pelastaa ihmiset, joita heillä täällä on. Hyökkäyksemme ei ole niin onnistunut, kuin suunnittelin, mutta onnistumme silti voittamaan derrot, vaikkakin yksi heistä pääsee karkuun. Löydämme myös Fremun, joka näyttää olevan dominoitu tai charmattu, mutta saimme hänetkin elävänä takaisin.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped