Seikkailijan konstit

Konsti Hinta Vaikutus
Ryhmänjohtaja 2 Sankari auttaa toista hahmoa neuvoillaan, kokemuksellaan ja esimerkillään. Jos autettavan hahmon kyky on alempi kuin auttajan, saa tämä käyttää auttajan kykyarvoa.

Taistelijan konstit

Konsti Hinta Vaikutus
Tähtäys 3 Valitse hyökkäyksen osumakohta
Lukko 1 Onnistunut hyökkäys lukottaa tai muutoin sitoo vastustajan siten, ettei tämä voi toimia edes puolustautuakseen ennen kuin hyökkääjä laskee irti. Toisen hahmon pitäminen lukossa estää toimimisen, mutta ei estä puolustamasta itseään.
Kilvenrikkoja 2 Hyökkäys aiheuttaa vain yhden pisteen vahinkoa, eikä sen onnistumisessa huomioida kilven suoja-arvoa. Jos onnistuneen hyökkäyksen kyynoppa on alle aseen vahinkoarvon ja yli kilven suoja-arvon, rikkoutuu kilpi.
Pyrähdys 1S Hahmo siirtyy aloitteessa ensimmäiseksi eli hahmon toiminta kuvataan viimeisenä ja ratkaistaan ensimmäisenä. (jos seuraavat hahmot eivät myös pyrähdä). Temppu.

Loihtijan konstit

Konsti Hinta Vaikutus
Hieta 1V Sankari pyhittää ympäristönsä tietyn Vallan tai Väen pyhätöksi eli hietapaikaksi. Konsti mahdollistaa kyseisen vallan tai väen pyytämiseen paikalle. Loitsu.
Loveen lankeaminen 2V Sankari lankeaa loveen tavoittaakseen kuolleen sielun ennen tämän matkaa tuonelaan tai puhuakseen kuolleille. Loitsu.
INFO

On syytä huomata, että kumpainenkaan loihtijan konsteista ei tee mitään hyödyllistä sellaisenaan. Vallat ja Väet tottelevat omia sääntöjään ja lakejaan - eikä niiden miellyttäminen onnistu pelkän hietapaikan pyhittämisellä. Eikä mikään takaa edes vastakuolleen sielun olevan enää maisemissa... tai loveen langenneen pääsevän palaamaan elävien maahan.

Mekanismin wiki pyörii PmWikin päällä ulkoasunaan UnStrapped