NR / Alamaailma

Seattlen alamaailma

(:toc:)

SHOTOZUMI-RENGON KLAANIT
Fujiwara-gumi (New Orleans)
Hidenaga-gumi (Aztlan)
Karatsa-gumi (San Francisco)
Kenran-kai (Seattle)
Nagato Combine (New Jersey)
Naito-gumi (Denver)
Shigeda-gumi (Seattle)
Shotozumi-gumi (Portland, Seattle)
Toki-gumi (Manhattan)
Yamato-gumi (Denver)

Yakuza: Shotozumi-rengo

Watada-rengosta eronnut ja siten Japanin vallan alta itsenäiseksi eriytynyt, Pohjois- ja Etelä-Amerikan Yakuzaa hallitseva liittouma, johon kuuluu kymmenen klaania.

Shotozumi-gumi

Liittouman voimakkain klaani on monien mielestä Seattlen voimakkain syndikaatti.

Bisnekset

Shotozumi-gumi yhdistää nawabarinsa alueella, International Districtillä, Downtownissa ja Tacoman pohjoisosissa, perinteisen suojelubisneksen ja ekstensiivisen yhtiöiden kanssa tehdyn yhteistön erittäin laillisen oloiseksi bisnekseksi. Kumin palveluihin kuuluu erilaisia vapaa-ajan palveluita, vanhanmallisia pachintko-pelihalleja ja mah-jongg huoneita. Lisäksi kumilla on lukuisia laadukkaita seuralais- ja henkivartiontipalveluja, kuljetusyrityksiä ja rahanlainausfirmoja.

Oyabun Hanzo Shotozumi

Human male syndicate leader
Traditionalisti ja voimakas Vanhan Tien kannattaja. Johtaa Shotozumi-rengoa.

Keiko Shotozumi

Human female syndicate operative
Oyabun Hanzo Shotozumi tytär liikkui nuorempana varjoissa ja johtaa nykyisin gumin erityisoperaatioita. Hisho (Secretary) Sayuki Tashiro toimii Keiko-neidin avustajana.

Shategashira (Lietenant) Toru Ikeda (ihminen)

Human male syndicateman
Gumin ulkoisten operaatioiden shategashira. Tiukka ja laskelmoiva mies, joka ei helposti säikähdä ulkoisten toimijoiden kanssa kommunikoimisen vaarallisempia puolia.

Wakagashira-hosa (Underling) Senta Tenno (ihminen)

Voidin kontakti. Asiallinen ja osaava, mutta paineen alla aloitekyvytön bisnesmies.

Shigeda-gumi

Vapaampi klaani, joka hyväksyy joukkoonsa sekä puoliverisiä, naisia että metaihmisiä. On käynyt onnistuneesti sotaa sekä petturillista Nishidon-gumia, ,että Seoulpa Ringejä vastaan. Iso osa jäsenistä on nuoria ja agressiivisia Amerikassa syntyneitä yakuzoja, jotka seuraavat Uutta Tietä.

Bisnekset

Shigeda-gumin merkittävimpiä bisneksiä ovat erilaiset fyysiset ja virtuaaliset uhkapelipaikat, huumeet, BTl:t ja seuralaispalvelut, sekä Yakuzan tärkeimmät salakuljetusreitit. Kumi on hiljattain avannut uusia reittejä Kawaru-gumin kautta Vladivostokista ja Hawaiilta, sekä Nagato Combinen kautta New Jerseystä.

Kumin ydinalueita Seattlessa ovat Everett, Snohomish ja Auburn ja osat Tacoman satamaa.

Oyabun Takea Shigeda

Human male syndicate leader
Kunninanhimoinen ja mieleltään avoin oyabun, joka on puhunut melko suoraan Japanin vanhoillisuudesta ja Uuden Tien kulkemisesta.

Shingiin (Accountant) Nobuhiro Daisen

Human male syndicate negotiator
Gumin pääkirjanpitäjä ja mitä ilmeisimmin joidenkin taloudellisiin asioihin liittyvissä aluepoliittisissa kysymyksissä myön neuvottelija. Toi Araneukselle viestin alueiden palauttamisesta ja oli myös "neuvottelemassa" Saltairien kanssa tilanteesta.

Kenran-kai

[Briliant Association]
Ultraväkivaltaisia, konservatiivisia yakuzoja, jotka virittävät itseään pitkälle ja tekevät syndikaatin likaisempia töitä.

Kenran-kai on rakenteeltaan hieman erilainen, kuin muut kumit. Perusrakenne on varsin kevyt ja sen alla on aavistuksen solumaisesti olemassa oleviin joukkoihin tai heimoihin, jotka on nimetty Kenran-kaissa zokuiksi [group/tribe].

Buredo [Blade]

Elf male blade
Kenran-kain Shinju-zokun [Pearl-group] Kyodai [Big Brother].

Shuryo Chita [Hunting Cheetah]

Elf male hitter
Shinju-zokun kakkonen

Bisnekset

Silloin, kun Kenran-kai ei ole kolhimassa kalloja ja murtamassa polviluita rengon vihollisilta, he diilaavat chipeillä, kaappaavat lasteja ja kovistelevat suojelurahaa pienemmiltä jengeiltä. Ryhmittymä huolehtii myös Puyallupessa sijaitsevien Yakuzan alueiden turvallisuudesta, pääosin Lovelandin alueen trid-studioiden, strippibaarien ja uhkapelihuoneiden ympärillä.


Page last modified on 2017-02-15 18:28